Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Ziggo GO Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Ziggogo is met gemak een van de beste tv-streamingsites die ik ooit heb mogen recenseren. Of je nu graag je favoriete serie on-demand of live bekijkt, Ziggo Go maakt het simpel. Naast het aanbieden van enkele van de beste tv-series aller tijden, kun je met Ziggo Go ook films en live-evenementen streamen. Wil je meer weten? Kom vandaag nog mijn review van Ziggo Go bekijken!

Ziggo GO

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

ziggogo.tv

Als je in Nederland woont, denk ik dat je Ziggo al kent. Als grootste kabelaar van het land zou het moeilijk zijn om nog nooit van Ziggo gehoord te hebben. Sterker nog, je bent waarschijnlijk opgegroeid met het kijken naar entertainment dat je werd gebracht, met dank aan Ziggo. Tegenwoordig is Ziggo echter ook een van de beste tv-streamingdiensten op het web. Als je uit Nederland komt en Ziggo beu bent, raad ik je aan om, voordat je alles wat met Ziggo te maken heeft voorgoed afzweert, hun tv-streamingsite te bekijken. Geloof me, ik denk niet dat je er spijt van zult krijgen.

Ziggo is niet alleen een van de grootste on-demand tv-streamingsites die ik ooit heb gezien, maar het is misschien ook wel de leukste en meest gebruiksvriendelijke. Geloof het of niet, het is niet elke dag dat ik een tv-streamingsite tegenkom met een elegante en goed georganiseerde manier om door enorme catalogi van tv-series en films te bladeren. Ziggo is veruit een van de beste tv-streamingsites die ik ooit heb gezien (en ik bekijk streamingdiensten al geruime tijd).

Er bestaat niet zoiets als de beste tv-streamingsite ter wereld, alleen de beste site voor jou. Is Ziggo dan de beste streamingsite voor jou? Welnu, er zijn een paar dingen om te overwegen voordat u die beslissing neemt: allereerst, wat voor soort inhoud kijk je graag? Bent u op zoek naar kanalen die een breed scala aan programmeermogelijkheden bieden? Of ben je meer geïnteresseerd in sites die gespecialiseerd zijn in bepaalde genres of soorten programmering? Ten tweede, wat denk je dat de prijs van Ziggo waard is? Is het een goede waarde voor de hoeveelheid inhoud en functies die worden aangeboden? En tot slot, is Ziggo een juiste afspiegeling van jouw specifieke interesses en behoeften als tv-consument? Als je op alle drie de vragen ja kunt antwoorden, dan is Ziggo misschien wel de juiste streamingsite voor jou. Als een van deze factoren echter tekortschiet, is het misschien niet de moeite waard om over te schakelen. Houd dus overal rekening mee voordat je tot een definitieve beslissing komt.

Dus laten we zonder verder oponthoud een diepgaande, uitgebreide blik werpen op een van de populairste streamingsites in heel Europa: Ziggo Go. Laten we vandaag de tv-streamingdienst Ziggo Go op de proef stellen, zullen we?

Geschiedenis

Ziggo is in 2008 als kabelbedrijf ontstaan uit een fusie tussen Multikabel, @Home en Casema. Het bedrijf fuseerde in 2015 met een ander bedrijf (UPC Nederland), waardoor de naam hetzelfde bleef. Ziggo is momenteel de 2e grootste kabelaanbieder van Nederland. Tot 2012 was het kapitaal van Ziggo in handen van twee private equity-bedrijven. Pas op 21 maart 2012 werd Ziggo een beursgenoteerd bedrijf, genoteerd aan de NYSE Euronext beurs. Geïnteresseerden kunnen aandelen kopen en verkopen in Ziggo, maar aandeelhouders kunnen ook opties verhandelen op Ziggo-aandelen.

In 2013 nam Liberty Global 12,65% van Ziggo over. Dit percentage steeg tot 15% in april en 28,5% in juli, waardoor hun eigendom gestaag toenam totdat ze op 14 januari 2014 voor de moord gingen en aankondigden dat het alle resterende aandelen van Ziggo zou verwerven voor een whopping ? 10 miljard. In november van datzelfde jaar werd Liberty Global na onderzoek van de Europese Unie de enige eigenaar van Ziggo.

Ziggo Go onderging op 9 november 2016 een rebranding en werd bekend als Ziggo Go. De dienst werd in eerste instantie geïntroduceerd door UPC in 2012 als Horizon Go.

Sinds HBO 1, 2 en 3 op 31 december 2016 in Nederland uit de lucht gingen, is Ziggo Go dé manier voor Nederlanders om te genieten van al hun favoriete HBO original content. Maar het zijn niet alleen HBO-shows die ervoor hebben gezorgd dat Ziggo Go een van de populairste tv-streamingsites in Nederland is geworden. Deze site heeft zich keer op keer bewezen met niets dan kwaliteit en gemak bezig te zijn. Laten we de site eens wat nader bekijken en ik zal je precies laten zien wat ik bedoel. Ziggo Go is een tv-streamingsite die sinds 2016 populair is in Nederland omdat het kwaliteitsprogrammering biedt, samen met gemak. Veel Nederlanders wenden zich tot Ziggo Go om hun favoriete HBO-programma's te bekijken omdat ze weten dat ze een hoogwaardige ervaring van deze website krijgen.

Ontwerpen

Ziggo Go heeft een ongelooflijk site-ontwerp. In feite kan ik zelfs zo ver gaan om te zeggen dat het het beste ontwerp heeft van elke on-demand en live tv-streamingwebsite die ik tot nu toe heb gezien. De site is perfect georganiseerd, dynamisch, gebruiksvriendelijk, intuïtief, soepel en responsief. Het heeft zowat alles wat ik zoek in een tv-streamingsite - qua ontwerp. Het innovatieve siteontwerp van Ziggo Go is praktisch en nieuw voor een tv-streamingsite. Bijna elke andere site die ik beoordeel, gebruikt dezelfde oude, verwachte lay-out. Ziggo Go is erin geslaagd om out of the box te denken en dat gaat niet ten koste van de intuïtiviteit of beleving van de gebruiker. Sterker nog, ik zou zeggen dat Ziggo Go nog gebruiksvriendelijker is dan Netflix.

Het menu van Ziggo Go is stevig geworteld in de linkermarge van de pagina en strekt zich uit over alle inhoudstypen, waardoor het gemakkelijk is om door inhoud per type te bladeren. Dit is een handige en gemakkelijk toegankelijke route naar uw instellingen en volglijst. Klik gewoon op Home, TV & Replay, Movies & Series, Saved of Settings in het menu. Van daaruit kunt u de rest van de pagina zien transformeren rond uw selectie. De organisatiestructuur van Ziggo Go is intuïtief en maakt het gemakkelijk om te vinden wat je zoekt. Ik wou dat elke premium tv- en filmstreamingsite een sterke organisatiestructuur als deze had.

Inhoud en functies

Ziggo Go is een uitstekende tv-streamingsite met superieure contentkwaliteit in vergelijking met andere Nederlandse tv-streamingsites en andere streamingdiensten over de hele wereld. HBO Max heeft niet dezelfde contentselectie als Ziggo Go.

Ziggo Go-leden kunnen nu kiezen tussen het bekijken van content on-demand of live, en Ziggo Go heeft ook een 'save'-functie waarmee je eenvoudig tv-afleveringen of films kunt opslaan in kijklijsten. Als je terugkeert naar Ziggo Go, staan de tv-programma's en films al op je te wachten om te streamen.

Mobiele en desktopervaring

Ziggo Go is een van de beste tv-streamingsites op het web omdat de desktopsite en de reeks apps zowel intuïtief als soepel zijn. De app voor iOS, Android, ChromeCast en Apple TV zijn allemaal even soepel, dus platformonafhankelijke beschikbaarheid zal geen probleem zijn.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Ziggo GO
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Ziggo GO
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Ziggo GO
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Ziggo GO

Ziggo GO Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Ziggogo is met gemak een van de beste tv-streamingsites die ik ooit heb mogen recenseren. Of je nu graag je favoriete serie on-demand of live bekijkt, Ziggo Go maakt het simpel. Naast het aanbieden van enkele van de beste tv-series aller tijden, kun je met Ziggo Go ook films en live-evenementen streamen. Wil je meer weten? Kom vandaag nog mijn review van Ziggo Go bekijken!

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op