Major League Soccer
2'29'' geleden
Major League Soccer
2'29'' geleden
Major League Soccer
2'31'' geleden
Major League Soccer
2'38'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Red Bull Arena: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het stadion heeft een maximale capaciteit van 50.000 en was oorspronkelijk ontworpen om te worden gebruikt voor voetbalwedstrijden, maar het werd ook de thuisbasis van FC Red Bull Salzburg, die op 15 augustus 2004 hun allereerste wedstrijd in het stadion speelden. De Red Bull Arena werd gebouwd tussen 2000 en 2004. De arena heeft een maximale capaciteit van 50.000 en wordt voornamelijk gebruikt voor voetbalwedstrijden, maar het werd ook de thuisbasis van FC Red Bull Salzburg, die op 15 augustus 2004 hun allereerste wedstrijd in het stadion speelden.

Zentralstadion

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De Red Bull Arena in Leipzig, tot 2010 Zentralstadion genoemd, werd gebouwd tussen 2000 en 2004 met als doel het WK 2006 te organiseren. Het stadion werd gebouwd op de plaats van het oude Zentralstadion, dat volledig werd afgebroken met alleen de groene buitenoevers over. De nieuwe arena werd geopend in de zomer van 2004. De totale kosten bedroegen negentig miljoen dollar. Het WK 2006 werd georganiseerd door het stadion in 2006. Het organiseerde vier groepswedstrijden en de ronde van 16 wedstrijden tussen Argentinië en Mexico (2-1). Een paar jaar lang bezette FC Sachsen Leipzig het stadion, maar de slechte opkomst deed hen besluiten om terug te verhuizen naar hun oude terrein. Met de overname van SVV Markranstadt door Red Bull in 2010 vond het stadion een nieuwe bewoner bij RB Leipzig. Rond dezelfde tijd kocht Red Bull de naamgevingsrechten van het stadion voor een periode van 30 jaar. RB Leipzig heeft meer succes op het veld en een sterke opkomst ervaren, wat Red Bull ertoe aanzette om de bouw van een nieuw, moderner en groter stadion van de club te verkennen. De stad Leipzig geeft echter de voorkeur aan RB Leipzig om in het Zentralstadion te blijven en is momenteel in gesprek met Red Bull over de verkoop van het stadion aan hen. De Red Bull Arena is een stadion in de stad Harrison, New York. Het is een van de drie Red Bull Arena's in de wereld, met de andere twee in Salzburg, Oostenrijk en New Jersey, Verenigde Staten.

Hoe kom je in de Red Bull Arena

De Red Bull Arena ligt ten oosten van het stadscentrum en het centraal station van Leipzig. Een wandeling daar moet tussen de 20 en 30 minuten duren, afhankelijk van hoe snel je loopt. Als alternatief kunt u tram 3, 7 of 15 nemen vanaf het centraal station naar het stadion in slechts 7 minuten. Stap uit bij halte Sportforum. Als u met de auto komt, neemt u afslag 17 vanaf de A9 (die ten westen van de stad loopt). Volg de B181 richting de stad. Na ongeveer 10 kilometer slaat u linksaf de RÃ1/4ckmarsdorfer StraÃe in. Volg (houd links aan op Hans-Driesch-Straãe) totdat u na de brug het stadion bereikt. Adres: Am Sportforum 3, 04105 Leipzig

Eten, drinken en slapen in de buurt van de Red Bull Arena

De Red Bull Arena Leipzig ligt in een stedelijk gebied met een paar restaurants en bars in de buurt, maar u kunt het stadscentrum gemakkelijker verkennen door te eten en te drinken in het nabijgelegen stadscentrum. De meeste bars zijn te vinden in de oude stad of ten zuiden van het centrum langs Karl-Liebknecht-Straãe. Het hotel Arena City Leipzig Mitte is het dichtstbijzijnde hotel bij de Red Bull Arena, maar er zijn vele andere hotels in het centrum van Leipzig die allemaal op redelijke loopafstand liggen.

RB Leipzig-tickets

Tickets voor wedstrijden van RB Leipzig kunnen online worden gekocht, in de Red Bull Shop in het centrum van de stad of bij Arena Ticket op Am Sportforum 2 in de buurt van de Red Bull Arena. Tickets zijn meestal verkrijgbaar aan de kassa's van het stadion twee uur voor aanvang van de wedstrijd. RB Leipzig heeft het moeilijk gehad met het verkopen van tickets sinds ze promoveerden naar de Bundesliga, wat waarschijnlijk te wijten is aan hun grote vraag. De ticketprijzen voor een wedstrijd zijn afhankelijk van de tegenstand. Meestal kosten tickets van € 15,00 voor stoelen achter het doel tot € 55,00 voor stoelen in het midden van een van de zijkanten. De prijzen kunnen echter oplopen tot €20,00 voor wedstrijden tegen spraakmakende tegenstanders.

Relevante internetlinks

De officiële website van RB Leipzig is redbulls.com, hun officiële website voor de Red Bull Arena is sportforum-Leipzig.com en hun officiële website voor toeristische informatie in Leipzig is leipzig.de. Tot slot is informatie over het openbaar vervoer in Leipzig te vinden op Lvb.de En er zijn gewoon niet genoeg toiletten om aan de vraag naar al het bier dat wordt gedronken te voldoen. Buiten de grond was het net een bouwplaats - je moest door modder en plassen lopen om bij de tourniquets te komen. Ik gok dat dit beter is in de zomer. Er zijn niet genoeg toiletten om de vraag naar al het bier dat wordt gedronken aan te kunnen. Buiten de grond is als een bouwplaats - je moet door modder en plassen lopen om de tourniquets te bereiken. Ik gok dat dit beter is in de zomer.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Zentralstadion
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Zentralstadion
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Zentralstadion
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Zentralstadion

Red Bull Arena: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het stadion heeft een maximale capaciteit van 50.000 en was oorspronkelijk ontworpen om te worden gebruikt voor voetbalwedstrijden, maar het werd ook de thuisbasis van FC Red Bull Salzburg, die op 15 augustus 2004 hun allereerste wedstrijd in het stadion speelden. De Red Bull Arena werd gebouwd tussen 2000 en 2004. De arena heeft een maximale capaciteit van 50.000 en wordt voornamelijk gebruikt voor voetbalwedstrijden, maar het werd ook de thuisbasis van FC Red Bull Salzburg, die op 15 augustus 2004 hun allereerste wedstrijd in het stadion speelden.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op