Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Gazprom Arena: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het werd gebouwd in Sint-Petersburg, Rusland op de plaats van het voormalige Centrale Stadion. Het stadion opende op 31 juli 2012 en heeft een capaciteit van 67.968 zitplaatsen. Sint-Petersburg Stadion is het nieuwe Zenit stadion dat werd gebouwd in Sint-Petersburg, Rusland op de plaats van het voormalige Centrale Stadion. Het stadion opende op 31 juli 2012 en heeft een capaciteit van 67.968 zitplaatsen.

Zenitnew

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Gazprom Arena werd gebouwd om te dienen als de nieuwe thuisbasis van FC Zenit en als een van de speellocaties voor het WK 2018. De arena werd gebouwd in plaats van het voormalige Kirov-stadion. De uiteindelijke kosten van het stadion waren £ 300 miljoen. De planning voor het nieuwe stadion begon eind 2005 en de eerste bouwwerkzaamheden begonnen eind 2008. Het stadion zou aanvankelijk in 2009 worden voltooid, maar de werkzaamheden werden gehinderd door een reeks vertragingen, waaronder een herontwerp om te voldoen aan de FIFA-vereisten en fraudeonderzoeken. De uiteindelijke kosten van het stadion bedroegen £ 300 miljoen. In 2016 werd het werk eindelijk versneld en het stadion werd in april 2017 voltooid. De totale kosten waren echter gestegen tot voorbij $ 1 miljard, waardoor het een van de duurste stadions ooit gebouwd was. De eerste officiële wedstrijd van het seizoen 2017 werd gespeeld op 22 april toen Zenit Ural ontving in een competitiewedstrijd. Het stadion, ontworpen door het Japanse architectenbureau Kisho Kurokawa, heeft een vorm die lijkt op de vorm van een ruimteschip met het dak omhoog gehouden door vier masten. Het deelt enkele overeenkomsten met het Japanse Toyota Stadium, dat door hetzelfde bedrijf is ontworpen. Het Sint-Petersburg stadion was een van de locaties van het WK 2018 in Rusland. Het organiseerde vier groepswedstrijden in de eerste ronde, een kwartfinale, de halve finale tussen Frankrijk en België (1-0) en de wedstrijd om de derde plaats tussen België en Engeland (2-0). Na het WK nam het stadion de sponsornaam Gazprom Arena aan. In 2021 werd het stadion gebruikt als speellocatie tijdens een groot toernooi met zes groepswedstrijden in de eerste ronde en de kwartfinale tussen Spanje en Zwitserland (1-1). De Gazprom Arena is geselecteerd om de Champions League-finale van 2022 te organiseren.

Hoe kom je bij de Gazprom Arena

De Gazprom Arena ligt op het westelijke puntje van het eiland Krestovsky, in het noordwesten van Sint-Petersburg. Het ligt op ongeveer 7,5 kilometer afstand van het Paleisplein, in het centrum van Sint-Petersburg. Het dichtstbijzijnde metrostation is Krestovsky Ostrov op de paarse lijn 5, die dwars door het centrum van St. Petersburg loopt. Het is nog steeds 25 minuten lopen van het station naar het stadion via Maritime Victory Park, ondanks dat het aan de andere kant van het park van het stadion ligt. Bus 10 en 25 stoppen dichter bij het stadion, maar ze doen er nog steeds een kwartier over om er naartoe te lopen. Bus 10 rijdt door het centrum van St. Petersburg, terwijl bus 25 door noordelijke delen van St. Petersburg rijdt.

Eten, drinken en slapen in de buurt van de Gazprom Arena

De westelijke kant van de Arena wordt begrensd door de Tsentralny Prospect, een groot winkelcentrum en expositiecentrum. Het gebied is een aangename plek om te zijn op een mooie dag, en het is ook populair bij de lokale bevolking. Er zijn verschillende restaurants in de omgeving, meestal aan de zuidelijke oever. Het nabijgelegen Karl-Friedrich Brewhouse heeft een grote biertuin. Er zijn een paar hotels in de buurt van Saint Petersburg Stadium, maar ze komen allemaal met dure prijzen. Het Arena Hotel en Hotel Park Krestovskiy liggen direct naast het stadion, terwijl Parklane Resort and SPA en Hermes Park Hotel dichter bij het metrostation liggen. Als u op zoek bent naar een hotel in de buurt van de Gazprom Arena, bekijk dan hier onze selectie van opties. Als u geïnteresseerd bent in andere hotels in Sint-Petersburg, bezoek dan onze homepage om meer opties te bekijken.

Zenit-tickets

Het kantoor is geopend van maandag tot vrijdag van 10u tot 19u, en zaterdag van 10u tot 15u. Tickets voor Zenit-wedstrijden kunnen online of aan de kassa van de Gazprom Arena worden gekocht. Het kantoor is geopend van maandag tot vrijdag van 10u tot 19u, en zaterdag van 10u tot 15u. ticketprijzen zijn afhankelijk van de tegenstander, maar verwacht te betalen van 400 roebel voor een stoel op de bovenste laag tot 1.900 roebel voor een centrale stoel aan een van de zijkanten. E-mail [email protected] voor meer informatie.

Relevante internetlinks

FC Zenit.ru is de officiële website van FC Zenit. Petersburg.ru is het officiële toeristische portaal van de stad. Metro.spb.ru is de website van Sint-Petersburg metro Pradeep Saxena schreef: 15 juli 2018 om 12:25 pm Ik kwam uit New Delhi, India om WC-wedstrijd # 63 te bekijken. Het was tussen België en Engeland. De ervaring, zowel van de wedstrijd als van het stadion, liet me helemaal opgewonden achter. Mijn complimenten aan de burgers en autoriteiten van Sint-Petersburg.

BelgiumEngland

Ik kwam uit New Delhi, India om de WK-wedstrijd # 63 tussen België en Engeland te bekijken. De ervaring van zowel de wedstrijd zelf als van het stadion liet me helemaal opgewonden achter. Mijn complimenten aan de burgers en autoriteiten van Sint-Petersburg. Sharda Ravi schreef: 27 juni 2018 om 04:28 Het kijken naar de FIFA-wedstrijd in het Sint-Petersburg Stadion van Argentinië Vs Nigeria was een geweldige ervaring. Ik hoop meer te zien. Ik ben een Indiase dame die naar de wedstrijd kijkt en tot laat in de nacht naar de wedstrijd kijkt. Het kijken naar de FIFA-wedstrijd in het Sint-Petersburg Stadion van Argentinië Vs Nigeria was een geweldige ervaring. Ik hoop in de toekomst meer van dit soort wedstrijden te zien. Ik ben een Indiase dame die tot diep in de nacht naar de wedstrijd keek.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Zenitnew
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Zenitnew
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Zenitnew
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Zenitnew

Gazprom Arena: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het werd gebouwd in Sint-Petersburg, Rusland op de plaats van het voormalige Centrale Stadion. Het stadion opende op 31 juli 2012 en heeft een capaciteit van 67.968 zitplaatsen. Sint-Petersburg Stadion is het nieuwe Zenit stadion dat werd gebouwd in Sint-Petersburg, Rusland op de plaats van het voormalige Centrale Stadion. Het stadion opende op 31 juli 2012 en heeft een capaciteit van 67.968 zitplaatsen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op