Eliteserien
Nu
Eliteserien
Nu
Eliteserien
Nu
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

YouTube TV Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Als je een kabelwissel overweegt, moet je zeker YouTube TV bezoeken. Ze hebben niet alleen de breedste selectie van streaming-inhoud, maar hun draadloze netwerk biedt onbeperkte DVR zonder extra kosten. Bovendien is hun klantenservice van topklasse, zodat u altijd op hen kunt rekenen wanneer u hulp nodig hebt. Lees vandaag mijn recensie voor meer informatie!

YouTube TV

live voetbal kijken op youtube

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

tv.youtube.com

Volgens verschillende berichten maakt YouTube zich op voor een overname van digitale media. Ze hebben tegenwoordig hun handen in zowat elke categorie streaming entertainment, en een manier waarop ze proberen gebruikers hun services te laten gebruiken, is door hen constant te vragen of ze nieuwe functies of programma's willen proberen. Helaas lijkt het simpelweg klikken op "nee bedankt" niet te werken zoals bedoeld en de volgende keer dat je YouTube bezoekt, zullen ze het waarschijnlijk opnieuw vragen. Als je niet door hen lastiggevallen wilt worden, is het misschien het beste om vanaf nu nee te zeggen. Hoewel alle grappen terzijde, ben ik al geruime tijd nieuwsgierig om een van de ondersteunende services van YouTube te proberen. Als een enorme muzieknoot, en gezien het feit dat meer dan de helft van mijn tijd op YouTube wordt besteed aan het bekijken van video's van geripte MP3's die moeilijk te vinden zijn op muziekstreamingservices, heeft YouTube Music mijn interesse meer dan eens gewekt.

Ik heb geweldige dingen gehoord over YouTube TV, dus ik ga er vandaag naar kijken. Is het gerechtvaardigd om hun premium diensten meteen af te wijzen? En waarom is het grote publiek zo terughoudend om ze uit te proberen?

Veel mensen vertrouwen YouTube niet meer omdat de site gebruikers steeds vaker bombardeert met advertenties. Dit heeft ervoor gezorgd dat veel mensen de site hebben uitgeschakeld.

Sinds de presidentsverkiezingen van 2016 ligt YouTube onder vuur vanwege het gebrek aan transparantie rond hun videofilterproces. Dit heeft geleid tot talloze gevallen van gecensureerde video's en accounts die door gebruikers worden gemarkeerd als spam of de servicevoorwaarden schenden. Deze aanmatigende censuur heeft een PR-crisis veroorzaakt voor YouTube, omdat gebruikers geleidelijk gedesillusioneerd raken in het platform.

Als je een video op YouTube maakt, is het belangrijk om er rekening mee te houden dat YouTube deze om verschillende redenen op elk gewenst moment kan verwijderen. Sommigen van hen zijn gebaseerd op auteursrechtelijke zorgen, ongepaste inhoudsmandaten of gewoon omdat YouTube de boodschap die de video probeert te verzenden niet leuk vindt. Als je een kanaal hebt waarmee inkomsten worden gegenereerd, kan dit ook betekenen dat je video's worden gedemonetiseerd voor het uiten van meningen waar YouTube het niet mee eens is.

Veel mensen zien de beslissing van YouTube om de video te blokkeren als een gevaarlijk precedent, omdat het het bedrijf controle geeft over welke inhoud wel en niet kan worden gezien.

Ik wil graag een kijkje nemen naar een van de betaalde abonnementsdiensten die YouTube aanbiedt, gewoon in de context van hoe het werkt en of het ons geld waard is. Het potentieel met zoiets als YouTube TV om een uitkomst te zijn voor cord-cutters over de hele wereld is zeker iets om te overwegen.

Geschiedenis

YouTube TV is een nieuwe streamingdienst die in april 2017 live ging en alleen beschikbaar is in vijf grote markten. De service is bedoeld als een "over-the-top" internettelevisiestreamingplatform dat is ontworpen om, naar ik me aan te nemen, idealiter traditionele bekabelde kabeltelevisienetwerken overbodig te maken. Of geef ze op zijn minst een run voor hun geld. YouTube TV biedt sinds de lancering live-uitzendingen van enkele van de beste kabelnetwerken. Gebruikers hebben kanalen zoals ABC, CBS, NBC, PBS, FX en Discovery Channel live kunnen streamen. YouTube TV heeft de afgelopen maanden nog meer netwerken verworven en omvat nu het Disney Channel, MSNBC, BBC en te veel anderen om op te noemen. In wezen had YouTube TV in relatief korte tijd een aanzienlijk online kabelnetwerk in handen.

Ontwerpen

Veel mensen (waaronder ikzelf) hebben een hekel aan het basisontwerp van youTube. Ik denk dat het rommelig en onhandig is, moeilijker te navigeren dan nodig is en meer verwarrend dan nuttig als het gaat om het lokaliseren van inhoud op een pagina. Ik bedoel, dit is te verwachten als je je siteontwerp of lay-out niet veel hebt veranderd sinds je 15 jaar geleden bent gelanceerd. YouTube TV heeft overwegend positieve recensies van gebruikers ontvangen, waarbij velen het gelikte ontwerp en de moderne uitstraling van de service prijzen. Het wordt ook geprezen om zijn gestroomlijnde en consistente interface, ongeacht op welk apparaat het wordt gebruikt, en zijn vermogen om tegelijkertijd op 3 afzonderlijke apparaten te streamen. Hoewel sommigen het misschien ingewikkelder vinden om te gebruiken dan zijn voorganger, wordt het over het algemeen gezien als een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een moderne, intuïtieve tv-service.

De lay-out van YouTube TV is vertrouwd en zonder veel gebreken, wat resulteert in de mogelijkheid om het op te pakken en onmiddellijk te weten hoe het te gebruiken. Dit niveau van intuïtief ontwerp is iets dat alleen kan worden bereikt met een iconische site als YouTube.

Tevreden

YouTube TV biedt een grote selectie televisienetwerken waaruit u kunt kiezen, waardoor u live streaming toegang hebt tot meer dan 70 kanalen. Bovendien is YouTube TV een betere deal dan de meeste lokale kabelproviders en biedt het dezelfde hoeveelheid kanalen voor minder geld. Met YouTube TV kun je al je favoriete programma's bijhouden, waar je ook bent. YouTube TV is een abonnementsservice waarmee je zes unieke accounts hebt. Dit betekent dat het hele gezin kan kijken en DVR wat ze maar willen zonder alles te hoeven wieden dat iedereen in het gezin heeft gekozen om favoriet te maken, te volgen of op te nemen. Over DVR gesproken, trouwens, YouTube TV beschikt over het feit dat de cloudgebaseerde opnamemogelijkheden het de enige DVR op de markt maken met onbeperkte opslagruimte. Er is ook geen limiet aan het aantal shows dat tegelijkertijd kan worden opgenomen en opnames worden 9 maanden bewaard. Stream alles uit uw DVR-bibliotheek op elk apparaat op elk gewenst moment, waardoor tv-kijken handiger is dan ooit tevoren.

YouTube TV biedt toegang tot een verscheidenheid aan kanalen en lokale uitzendingen, evenals originele YouTube-inhoud van YouTube Premium. Een YouTube Premium-account is echter niet inbegrepen bij het abonnement.

Desktop- en mobiele ervaring

Zoals ik eerder heb aangestipt, functioneert en werkt YouTube TV op dezelfde manier als YouTube, alleen op een betrouwbaardere, minder glitchy manier. Of u nu live televisie streamt op uw smartphone, desktopcomputer of smart-tv, dit platform presteert consistent. De nieuwe streamingdienst is volledig gestroomlijnd en stelt kijkers in staat om hun shows vanaf elk apparaat te bekijken. Dit betekent dat als u stopt met het bekijken van een show op het ene apparaat en overschakelt naar een ander apparaat, u verder kunt gaan waar u was gebleven (althans voor opgenomen inhoud). Wat live tv betreft, is het schakelen van apparaten net zo eenvoudig als het uitschakelen van de televisie en vervolgens weer aan. Het maakt niet uit welk apparaat u gebruikt of wat voor soort apparaat u gebruikt, u kunt verzekerd zijn van een consistente en handige kijkervaring.

Prijzen en plannen

YouTube TV is dus een goedkoper alternatief voor traditionele kabeltelevisie. Het enige addertje onder het gras is dat je vooraf moet betalen voor de service. Die voorafbetaling die u ermee instemt te betalen, is slechts $ 49.99 per maand - goedkoper, zo niet vergelijkbaar met de meeste prijzen van kabelabonnementen.

Suggesties die ik heb voor YouTube TV

Ik zou graag zien dat YouTube TV de tijd verlengt dat je opgenomen programma's kunt bewaren. Idealiter zou je op zijn minst een aantal van hen voor onbepaalde tijd kunnen houden, of, laten we zeggen, een paar jaar. Dit zou andere streamingdiensten zoals Netflix of Hulu in heet water zetten zoals YouTube al druk heeft uitgeoefend op traditionele kabelaanbieders.

Conclusie

Ondanks enige publieke terugslag in het imago, lijkt het erop dat YouTube de afgelopen jaren iets goed heeft gedaan - en dat iets YouTube TV is. Als u al voor kabel betaalt, waarom knipt u dan niet het snoer door en krijgt u toegang tot bijna alle inhoud voor goedkoper, ongeacht op welk apparaat u het wilt bekijken?

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + YouTube TV
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + YouTube TV
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + YouTube TV
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

YouTube TV

live voetbal kijken op youtube

YouTube TV Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Als je een kabelwissel overweegt, moet je zeker YouTube TV bezoeken. Ze hebben niet alleen de breedste selectie van streaming-inhoud, maar hun draadloze netwerk biedt onbeperkte DVR zonder extra kosten. Bovendien is hun klantenservice van topklasse, zodat u altijd op hen kunt rekenen wanneer u hulp nodig hebt. Lees vandaag mijn recensie voor meer informatie!

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op