Eerste Divisie
Ma 20:00
Eerste Divisie
Ma 20:00
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 21:00
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

YouTube Music Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

YouTube Music is een muziekstreamingservice die anders is dan andere die er zijn. Het biedt functies die andere services zoals Spotify doen, maar het heeft ook zijn eigen reeks functies waardoor het opvalt. U kunt bijvoorbeeld naar nummers zoeken op songtekst of gewoon door het nummer te beschrijven. Je kunt ook luisteren naar meer dan 30 miljoen nummers en nog meer muziekvideo's. En natuurlijk zijn de afspeellijstalgoritmen zeer geavanceerd. Dus als je op zoek bent naar een muziekstreamingservice die alles heeft, bekijk dan YouTube Music!

Youtube Music

wat kost youtube music

youtube premium turkije

alternatieven youtube

gratis youtube music

is youtube music gratis

kosten youtube music

kosten youtube premium

storing youtube

you tube music kosten

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zondag, 10.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

music.youtube.com

Het is dus duidelijk dat YouTube een streamingdienst is die echt geen introductie nodig heeft. Het is veruit het grootste videostreamingplatform ter wereld, met miljarden actieve gebruikers en talloze video-uploads. YouTube blijft gewoon met de dag groeien (met de minuut zelfs!), waardoor het een van de meest populaire sites op internet is. In sommige opzichten zou je waarschijnlijk kunnen zeggen dat YouTube de originele videostreamingsite is.
De opening van het streamingplatform van YouTube heeft ervoor gezorgd dat andere videostreamingsites voet aan de grond hebben gekregen en populairder zijn dan ooit tevoren. In termen van het daadwerkelijk maken en distribueren van video's, was YouTube niet de eerste site die dit deed, maar ze waren de eerste site die er een mainstream fenomeen van maakte.
Na de release van videostreamingtechnologie werd YouTube toegankelijk voor een veel breder publiek dan alleen degenen die zich dure hardware konden veroorloven. Deze toegankelijkheid was iets dat hielp het platform populair te maken en creativiteit te bevorderen door mensen een manier te geven om hun video's gemakkelijk met anderen te delen. Tegenwoordig is YouTube echter niet alleen populair vanwege de originele programmering, maar ook vanwege de mogelijkheid om uit te breiden naar andere digitale ruimtes, zoals muziekstreaming en cord-cutting.
Aangezien YouTube veruit de populairste site is voor toegang tot muziekvideo's, is het logisch dat mensen vaker wel dan niet nieuwe muziekvideo's op YouTube bekijken wanneer ze worden uitgebracht.
Hoewel muziekvideo's voor artiesten niet dezelfde cache hebben als in de jaren 80, 90 en vroege jaren, zijn ze nog steeds een integraal onderdeel van de albumuitrol en promotie van muzikanten. En YouTube heeft een centrale rol gespeeld bij het bieden van een platform voor deze muziekvideo's om te worden gezien.
Buiten de officiële muziekvideo's navigeer ik ook al meer dan tien jaar met mijn browser naar YouTube wanneer ik muziek wil horen die ik niet kan vinden op een van de andere standaard muziekstreamingservices. Dit komt omdat mensen (lees: YouTube-gebruikers) vaak audio-inhoud als YouTube-video's rippen en uploaden, waardoor iedereen er toegang toe heeft - of het nu een lek, een exclusieve release of iets anders is.
YouTube is een betrouwbare bron van het luisteren naar muziek van minder bekende artiesten, omdat velen van hen, ongeacht hoe onafhankelijk of ondergronds ze zijn, hun eigen YouTube-kanalen hebben van waaruit je toegang hebt tot hun muziek wanneer Spotify of Apple Music je in de steek kan laten.
Het is heel logisch dat YouTube profiteert van het feit dat ze al jaren worden gebruikt als een soort de facto muziekstreamingservice door hun eigen officiële muziekstreamingservice te maken in de vorm van YouTube Music. Maar hoe verhoudt de streamingdienst van YouTube zich tot hun concurrenten zoals Spotify of Tidal? Nou, laten we eens kijken en zien, zullen we?

Geschiedenis

In oktober 2015 kondigde YouTube de YouTube Music-app aan. De app werd officieel gelanceerd in november, samen met zijn veelgeprezen streamingdienst, YouTube Red. Hoewel YouTube Music is bekritiseerd omdat het te veel lijkt op de al bestaande Google Play Music-service, was het bedoeld voor mensen zoals ik die specifiek voor de meeste van hun muziekluisterbehoeften van YouTube hebben geprofiteerd. Dus stel je Google Play voor, maar dan met de branding en iconische lay-out van YouTube.
In mei 2018 kondigde YouTube aan dat ze hun YouTube Music-service uitbreiden met een desktop mediaspelersite en hun bestaande YouTube Music-app. De update resulteerde in een nieuwe en verbeterde gebruikersinterface, die een bijgewerkt algoritme bevat om muziek nauwkeuriger aan te bevelen op basis van de luistergewoonten van de gebruiker.
Het nieuwe algoritme maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om YouTube-muziekgebruikers in staat te stellen naar nummers te zoeken op basis van songteksten en beschrijvingen. Deze gerevitaliseerde manier om muziek aan luisteraars voor te stellen is een totaal nieuwe ervaring en YouTube Music heeft zichzelf gepositioneerd als een solo-muziekstreamingservice in directe concurrentie met services zoals Spotify en Apple Music. YouTube Music bestaat nog steeds als onderdeel van YouTube Premium (voorheen YouTube Red) en is ook beschikbaar als onderdeel van Google Play All-Access.

Ontwerpen

Veel mensen vinden YouTube Music een slanke, gebruiksvriendelijke service met een eenvoudig te gebruiken app-indeling en een ontwerp met een gemakkelijke ogen. Klachten variëren echter van de site die te rommelig is tot een gebrek aan intuïtieve app-lay-out.
YouTube Music lijkt echter geen last te hebben van een van deze problemen. Het zoeken en bladeren door nummers is eenvoudig, zoals het hoort, en de site ziet er erg goed uit. Het lijkt er zelfs op dat YouTube Music voor het ontwerp behoorlijk wat van hun inspiratie van Spotify heeft gehaald. Dus als je bekend bent met Spotify (of Tidal, zelfs), is de kans groot dat je geen problemen hebt met de manier waarop YouTube Music functioneert of eruitziet. Zelfs als je nog nooit een andere muziekstreamingservice in je leven hebt gebruikt dan deze, kun je YouTube Music vrijwel onmiddellijk als een professional gebruiken, dankzij het gestroomlijnde en intuïtieve ontwerp.

Tevreden

Dit is een van de redenen waarom ik denk dat YouTube Music beter is dan Spotify. Ze hebben niet alleen ongeveer hetzelfde aantal nummers (30 miljoen +), maar ook YouTube Music is geïntegreerd met je YouTube-weergaven, zodat het leert terwijl je het gebruikt en toegang biedt tot alle officiële muziekvideo's op YouTube.
YouTube Music is een geweldige muziekstreamingservice met veel afspeellijsten die zijn samengesteld door experts en algoritmen. Bovendien kun je, afhankelijk van je abonnementspakket, ook offline muziek downloaden en beluisteren en YouTube Music volledig integreren met Google Play- en Google Home-apparaten.
Ik ben blij met de nieuwe zoekmogelijkheden in de muziek-app. Dit is een geweldige stap voorwaarts en stelt gebruikers in staat om muziek op een veel gedetailleerdere manier te verkennen.

Desktop- en mobiele ervaring

Ik ben helemaal weg van het ontwerp van YouTube Music. Het ziet er geweldig uit, de hele ervaring is gestroomlijnd met uw Google Play en traditioneel YouTube-gebruik, en de desktopspeler is foutloos en gemakkelijk te gebruiken. U kunt er dus zeker van zijn dat de desktop (en mobiele webbrowser) versie van de site uitstekend is.
Ondanks dat de YouTube Music-app begin 2018 werd uitgebracht, heeft deze al een grote aanhang en lovende kritieken gekregen van Apple App Store-recensenten. Van de 239.000 beoordelingen heeft de app gemiddeld 4,7 sterren, waarbij veel gebruikers de fantastische functies en gebruiksvriendelijke interface noemen.

Prijzen en plannen

Er zijn drie abonnementsopties voor YouTube Music. De service is technisch gezien een freemium-service, wat betekent dat u de service kunt gebruiken zonder een cent te betalen. Als je echter die route volgt, kun je verwachten dat je te maken krijgt met advertenties, beperkte offline luisteropties en het onvermogen om op de achtergrond te spelen (wat betekent dat, net als de frustrerende aard van de originele YouTube-app, wanneer je de app sluit om iets anders te doen, de muziek zal pauzeren).
YouTube Music Premium biedt een uitstekende geluidskwaliteit, zonder advertenties. Het kost $ 9.99 per maand.
Als je je wilt aanmelden voor YouTube Premium, moet je een abonnement van $ 11,99 voor een maand kopen. Dit geeft je toegang tot alles wat YouTube Music te bieden heeft, inclusief de mogelijkheid om advertenties te omzeilen en ononderbroken op de achtergrond te laten spelen.

Suggesties die ik heb voor YouTube Music

: Ik zou graag zien dat YouTube Music hun horizon verbreedt met betrekking tot het toestaan van muziek van minder bekende, opkomende artiesten om te worden gestreamd op hun app. In de toekomst zou ik willen dat YouTube Music hun horizon verbreedt als het gaat om welke muziek op hun app mag worden gestreamd. Naar mijn mening, als een artiest muziekvideo's op YouTube heeft die muziek bevatten, moeten die nummers gemakkelijk toegankelijk zijn als audiobestanden. Dit kan natuurlijk een omslachtig proces zijn, maar het zou minder bekende kunstenaars die net beginnen ten goede komen. Conclusies: Ik zou graag willen dat YouTube Music hun horizon in dit opzicht verbreedt, zodat er meer muziek van minder bekende artiesten op hun app kan worden gestreamd.
YouTube Music is echt een game-changer, met zijn slimme zoek- en AI-algoritmen die hun concurrenten inspireren om het de komende jaren op het gebied van technologie op te voeren. En voor de prijs kun je echt niet fout gaan.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Youtube Music

wat kost youtube music

youtube premium turkije

alternatieven youtube

gratis youtube music

is youtube music gratis

kosten youtube music

kosten youtube premium

storing youtube

you tube music kosten

youtube inloggen

youtube music gratis

youtube music inloggen

youtube music kosten

youtube premium betalen met ideal

youtube premium prijs

youtube rippen

youtube storing

YouTube Music Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

YouTube Music is een muziekstreamingservice die anders is dan andere die er zijn. Het biedt functies die andere services zoals Spotify doen, maar het heeft ook zijn eigen reeks functies waardoor het opvalt. U kunt bijvoorbeeld naar nummers zoeken op songtekst of gewoon door het nummer te beschrijven. Je kunt ook luisteren naar meer dan 30 miljoen nummers en nog meer muziekvideo's. En natuurlijk zijn de afspeellijstalgoritmen zeer geavanceerd. Dus als je op zoek bent naar een muziekstreamingservice die alles heeft, bekijk dan YouTube Music!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op