Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

YouTube Gaming Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

YouTube Gaming is een live streaming- en video-on-demandplatform waar gebruikers inhoud van makers kunnen bekijken. In de afgelopen jaren heeft het platform esthetische verbeteringen gezien, evenals de introductie van een samengestelde afspeellijst waarmee kijkers aan het netwerk gekluisterd kunnen blijven. Er zijn meer dan tientallen videomakers die tegelijkertijd live streamen, dus er is geen gebrek aan inhoud op dit netwerk.

YouTube Gaming

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

youtube.com/gaming

Zelfs als je niet van het kijken naar andere mensen videogames wilt zien spelen, is de kans groot dat je aan het einde van deze blog een affiniteit ontwikkelt met de gamingcommunity en YouTube Gaming in het bijzonder. Waarom? Tien jaar geleden had het voor mij geen zin om andere streamers te zien spelen. Maar net als de meerderheid van de kijkers veranderde ik mijn perspectief en raakte ik verslaafd aan het bekijken van gamevideo's. Als je er nog niet van houdt, maak je geen zorgen; blijf gewoon lezen, want aan het einde van deze blog ben je een fan zoals ik. YouTube Gaming is een van de grootste gamingplatforms ter wereld. Hiermee kunnen makers en kijkers een eindeloos aantal livestreams en vooraf opgenomen video's over videogames bekijken. Je kunt ook je eigen livestreams uitzenden op dit platform. Dus of je Markiplier nu live wilt zien spelen of de vooraf opgenomen video's van PewDiePie wilt bekijken, je vindt alles op YouTube Gaming.

Moordende concurrentie of verzadiging?

Microsoft's Mixer is een nieuwe streamingdienst waarmee gamers live gamesessies kunnen bekijken en rechtstreeks op hun smartphones en tablets met andere kijkers kunnen chatten. Twitch is al jaren het centrum van de gamerevolutie, maar met de opkomst van YouTube Gaming en Microsoft's Mixer wordt het voor hen een beetje uitdagender. YouTube Gaming is het antwoord van Google op Twitch en andere toonaangevende gamingstreamingservices die on-demand video of live-action- en reactievideo's aanbieden die de gamingsfeer van YouTube bestrijken. Microsoft's Mixer is een nieuwe streamingdienst waarmee gamers live gamesessies kunnen bekijken en rechtstreeks op hun smartphones en tablets met andere kijkers kunnen chatten.

Laten we het over cijfers hebben

Wat cijfers betreft, heeft YouTube-gaming 83,3 miljoen abonnees. De 22.000 makers die content voor het platform maken, hebben echter slechts 460.000 uur aan content geproduceerd in vergelijking met de 64.000 gebruikers van Twitch? 1,9 miljoen uur aan live videocontent. Hoewel YouTube Gaming nog veel in te halen heeft op het gebied van cijfers, zal het met de aandacht die het platform sinds de jaarwisseling krijgt, dat gat zeker dichten.

Wat is YouTube Gaming?

YouTube Gaming is een uitloper van YouTube die ondemand en live videogame-inhoud biedt. Het vernieuwde platform beschikt over bestaande gamevideo's en stelt je in staat om de beste live streaming video's te vinden via een samengestelde afspeellijst. Een paar jaar geleden zou het vinden van video's tumultueus zijn, maar vandaag niet. Je krijgt een complete lijst met top YouTubers die een bepaald spel hebben gespeeld en dus kun je een speciale afspeellijstsectie vinden. YouTube Gaming heeft zijn interface vernieuwd om aantrekkelijker te zijn voor gamers. Van League of Legends tot Street Fighter, je kunt hier bijna alle grote titels op het platform bekijken.

Ontwerpen

De lay-out is strak en modern en de graphics zijn gewoon geweldig. Alleen al het heldengedeelte is een bezoek waard. Als u de pagina nog niet hebt bezocht, gaat u ervan uit dat de pagina niet anders zal zijn dan de standaard YouTube-interface. Dat is echter verre van de waarheid, omdat de ontwikkelaars een aanzienlijke hoeveelheid moeite in de pagina hebben gestoken. Het moet een van de meest iconische pagina's op YouTube zijn. Meteen trekt het heldengedeelte mijn aandacht. Er zijn vijf schuifregelaars met elk een individuele video die naadloos wordt afgespeeld. De lay-out is strak en modern en de graphics zijn gewoon geweldig. Alleen al het heldengedeelte is een bezoek waard. De? Aanbevolen? heading is vooral interessant omdat het games bevat die nog niet zijn uitgebracht of onlangs zijn uitgebracht. Terwijl u naar beneden scrolt op de pagina, ziet u een horizontale gamingbanner met een CTA-knop Abonneren aan de rechterkant. Daaronder vind je samengestelde afspeellijsten met koppen zoals 'Top Live Games', 'Top Live Streams', 'Aanbevolen?' Je vindt de lijst met games die je volgt, in mijn geval is er 'PES 2020', 'EA Sports FIFA 20', 'PUBG', 'Minecraft' en 'Sekiro'. De kop "Aanbevolen" is vooral interessant omdat het games bevat die nog niet zijn uitgebracht of onlangs zijn uitgebracht.

Wanneer u op een van de titels klikt, wordt u naar een nieuwe pagina geleid met verticale creatieve miniatuur aan de linkerkant. Naast de thumbnail vind je titel, beschrijving en trefwoorden. En aan de rechterkant vindt u de knoppen Abonneren en Trailer bekijken. Mijn favoriete onderdeel is de omslagafbeelding met een transparant zwart ontwerp aan de bovenkant. Het ziet er fascinerend uit. Kleine aangepaste details zoals deze maken streaming op YouTube de moeite waard - ze falen nooit om de nuances vast te leggen.

Direct daaronder is een rij van zeven opties: Home, Live, Recent, Explore, Let's Play, Official en About. Zodra u op een van deze opties klikt, wordt de afspeellijst bijgewerkt op basis van uw voorkeur. De live reacties en voorgestelde video's hebben een donkerder kleurenschema en de hoofdpagina is gevuld met on-air streams. U kunt het profiel aanpassen en een aanbeveling krijgen van games die u belangrijk vindt.

Tevreden

De content van YouTube Gaming moet de grootste kracht zijn. Je kunt titels vinden zoals Minecraft, PUBG, Sekiro, Counter-Strike: Global Offensive, Temple Run, Grand Theft Auto V en Subway Surfers. Dit is niet alles, je kunt bijna elke game-YouTuber's specifieke gamedekking vinden door op de zoekbalk te klikken. Als u inhoud met een resolutie tot 4K wilt bekijken, hebt u, afhankelijk van de oorspronkelijke kwaliteit die door de maker is geüpload, Wi-Fi of een ruime hoeveelheid gegevensverbinding met een snelheid van 5 Mbps nodig.

politiek, nieuws, sport en entertainment. Het aanbod van inhoud op de website is uitgebreid, met vier categorieën: politiek, nieuws, sport en entertainment.

Let's Speelt

De Let's Play-video's zijn leuk om naar games te kijken waarin de gamers gewoon een bepaald spel met strategie testen. Deze categorie is specifiek voor een doelgroep die geïnteresseerd is in het kopen van een game, maar die er meer over wil weten via YouTube.

Beoordelingen

Je vindt veel gamecontent op YouTube. Dat komt omdat veel mensen op YouTube vertrouwen voor eerlijke recensies voordat ze $ 40 - $ 100 aan een game uitgeven. Er zijn veel spellen op de markt die behoorlijk overweldigend kunnen zijn. Door beoordelingen te bekijken, kunt u dus het spel vinden dat het meest geschikt voor u is.

Walkthrough

Een walkthrough-video is een type video waarmee kijkers het verhaal van de game kunnen volgen en taken kunnen voltooien die ze mogelijk hebben gemist. De video's zijn goed gestructureerd, met evenementen en zijmissies die duidelijk zijn gemarkeerd, waardoor het voor kijkers gemakkelijk is om van het spel te genieten alsof ze het zelf spelen.

Reacties

Reacties op video's zijn erg vermakelijk. Sommige mensen vinden het leuk om de reacties te bekijken, terwijl anderen genieten van de video zonder enige reactie. Er is iets aantrekkelijks aan reactievideo's omdat kanalen zoals OzzyMan Reviews reacties en commentaar op het YouTube-platform opnieuw hebben gedefinieerd. Ze zijn spontaan en leuk om naar te kijken, net als Snoop Dogg's commentaar op dieren.

Desktop/mobiele ervaring

YouTube Gaming helpt zowel videomakers als consumenten om hun ervaring te verbeteren. Voor makers is het uitzenden van zichzelf nog nooit zo eenvoudig geweest. Klik gewoon op de go live knop bovenaan het scherm en je kunt ook een nieuwe video uploaden of beginnen met streamen. Zorg ervoor dat je de juiste gaming-setup hebt, zoals Hauppauge HD PVR 2 Gaming of andere Open Broadcast Software. Streamers kunnen gemakkelijk contact maken met hun publiek - met hen chatten en geld verdienen via de livestream. Ze kunnen advertenties afspelen en een link naar Patreon- of Kickstarter-pagina's tonen waar hun community hen financieel kan ondersteunen. Dit is een enorm pluspunt voor zowel de makers als het publiek, omdat ze elkaar samen kunnen ondersteunen door de algehele kwaliteit van het kanaal te verbeteren.

Het enige nadeel van Twitch is het muziekbeleid. Als in Twitch een auteursrechtelijk beschermd nummer op een stream wordt afgespeeld, wordt het nummer gedempt in plaats van verwijderd. YouTube heeft dit beleid daarentegen niet en clips met auteursrechtelijk beschermde muziek kunnen worden verwijderd.

Plannen & Prijzen

Het platform is absoluut gratis te gebruiken voor zowel kijkers als makers van inhoud. Je kunt je favoriete Youtubers steunen via Patreon of Kickstarter en kunt zelfs doneren wanneer ze live streamen. YouTube als platform brengt je echter niets in rekening voor het bekijken van de streams.

Suggesties die ik heb voor YouTube Gaming

Ik hou van het platform. Over de streamingkwaliteit zijn geen klachten. De meeste functies zijn uitstekend. Mijn enige suggestie zou zijn om een individueel platform te creëren dat een unieke aantrekkingskracht heeft. Nu, hoewel dat een uitdaging is en misschien geen goed advies is, zal het zeker miljoenen gebruikers aantrekken als het ergens zo goed is als de huidige streamingdienst. Het is alleen dat de inhoudseigenschap van YouTube hetzelfde aanvoelt vanwege de donkere lay-out.

Conclusie

YouTube Gaming is een geweldig platform om gamecontent te streamen. Ik kijk graag walkthroughs op YouTube Gaming op mijn mobiel en ik besteed er veel tijd aan. Mijn favoriete gaming YouTuber is BrendenPlayz en hij streamt over het algemeen WWE-gamecontent. Naast zijn kanaal kijk ik vaak naar MGH, TheRadBrad, Chris Smoove en ShuffleGamer.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + YouTube Gaming
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + YouTube Gaming
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + YouTube Gaming
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

YouTube Gaming

YouTube Gaming Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

YouTube Gaming is een live streaming- en video-on-demandplatform waar gebruikers inhoud van makers kunnen bekijken. In de afgelopen jaren heeft het platform esthetische verbeteringen gezien, evenals de introductie van een samengestelde afspeellijst waarmee kijkers aan het netwerk gekluisterd kunnen blijven. Er zijn meer dan tientallen videomakers die tegelijkertijd live streamen, dus er is geen gebrek aan inhoud op dit netwerk.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op