Eerste Divisie
in --'--''
Eerste Divisie
in --'--''
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 18:45
Eerste Divisie
Di 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

YouTube Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

YouTube is een site die bekend staat om zijn videostreaming. Het wordt tegenwoordig vaak al gebruikt en de kans is groot dat je het eerder hebt gebruikt. Sommige mensen gebruiken YouTube voor entertainment, terwijl anderen het gebruiken voor educatieve doeleinden. Vandaag bespreken we enkele van de beste dingen over het gebruik van YouTube en hoe je ervan kunt profiteren!

Youtube

live voetbal kijken op youtube

youtube storing 2022

youtube kijken op tv

alternatieven youtube

inloggen youtube

is youtube gratis

voetbal op laptop

voetbal youtube

youtube app storing

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Maandag, 02.Oktober 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

Eén site kan een culturele verschuiving leiden

Een website die een revolutie teweegbrengt in de manier waarop we media consumeren, komt af en toe rond. Napster heeft bijvoorbeeld de manier veranderd waarop we denken over het te gelde maken van media, eigendom, Copywrite-wetten en het delen van bestanden. Het resulteerde in een uitdaging voor de status quo, die de macht en invloed over kunst ontnam van de weinige mediaconglomeraten die de wereld besturen en het teruggaf aan de handen van consumenten. Dit bevrijdde de media door een alternatieve wereld te presenteren waarin ze vrij konden zijn.
Maar nu, met de schat aan inhoud die YouTube te bieden heeft, hebben we veel meer opties voor wat te bekijken. Een andere site, die een even cruciaal effect heeft gehad op onze consumptie van media, met name video-inhoud, is YouTube. Voorafgaand aan de lancering van YouTube waren onze opties vrij beperkt voor wat voor soort video's we toegang zouden hebben. Mensen konden in principe kiezen uit een van de weinige keuzes. Maar nu, met de schat aan inhoud die YouTube te bieden heeft, hebben we veel meer opties voor wat te bekijken.
We konden voorgeprogrammeerde televisieprogramma's bekijken wanneer ze toevallig aan waren, een film in de bioscoop gaan zien, een film huren bij Blockbuster of een site voor het delen van bestanden zoals Napster gebruiken.
YouTube stond echter op, schijnbaar uit het niets, en bood ons niet alleen een nieuwe manier om video's te bekijken, maar ook een nieuwe manier om onze eigen inhoud te delen, evenals een hele reeks voorheen onmogelijke inhoud waar we van konden genieten. Ik denk niet dat YouTube bijna zoveel krediet krijgt als het verdient voor het in de schijnwerpers zetten van videostreaming, wat bewijst dat een videostreamingsite zowel praktisch, schaalbaar als winstgevend kan zijn.
Zonder YouTube lijkt het aannemelijk om te zeggen dat er geen Netflix, Hulu, HBO Go of Amazon Prime Video zou zijn. YouTube legde de technologische basis en godzijdank deden ze dat. Want zonder dat zouden veel streamingsites zoals Netflix, Hulu, HBOGo en Amazon Prime Video misschien niet bestaan.
YouTube is opgericht door drie mensen die bij PayPal hadden samengewerkt. Steve Chen, Chad Hurley en Jawed Karim creëerden de videostreamingdienst in februari 2005. Kort daarna, in november 2006, kocht Google YouTube voor 1,6 miljard dollar. Tegenwoordig is YouTube nog steeds eigendom van en wordt het beheerd door Google als een van de dochterondernemingen van het bedrijf.

Meer dan op het eerste gezicht

Laten we eens kijken naar wat YouTube zijn gebruikers te bieden heeft. We zijn allemaal bekend met hoe YouTube werkt, maar voor het geval je het niet wist, zijn er verschillende functies en soorten inhoud die op deze enorme streamingsite bestaan. Laten we alles doornemen wat YouTube zijn gebruikers toestaat om te doen en te bekijken.
YouTube is een website voor videostreaming waar gebruikers video's kunnen bekijken, beoordelen, delen en erop kunnen reageren. Bovendien kunnen gebruikers gepersonaliseerde afspeellijsten maken met video-inhoud die niet beschikbaar is op de meeste andere videostreamingsites. Ten slotte onderscheidt YouTube zich van zijn concurrenten door gebruikers in staat te stellen een onbeperkt aantal video's te uploaden, live video-uitzendingen te maken en regelmatig te bloggen.
Dankzij YouTube is er een toegenomen vraag naar inhoud die niet alleen vermakelijk is, maar ook informatief en uniek. Dit heeft geleid tot de opkomst van 'unboxing-video's', waarbij YouTubers een product bestellen en het op video openen om te laten zien hoe het werkt en een beoordeling van hun gedachten te geven. Dit heeft ook bijgedragen aan de 'influencer'-cultuur die sociale media domineert, waarbij mensen met grote volgers op platforms zoals YouTube worden betaald om producten te promoten.
Twitch werd geïnspireerd door YouTube, de oorspronkelijke plek waar mensen video's van zichzelf uploadden terwijl ze videogames speelden. Nadat Twitch zich realiseerde dat er een enorme kans was in deze ontluikende markt, profiteerden ze er snel van.
Sinds de lancering van YouTube in 2005 is er een recenter fenomeen op de site van mensen die gewoon reageren op nieuwe muziek, stand-up comedy of filmtrailers wanneer ze uitkomen. Mensen die dit soort beoordelingen doen, zijn meestal geen experts in hun vakgebied, maar ze kunnen zeer vermakelijk zijn om naar te kijken, vooral als de YouTube-gebruiker in kwestie een elektrische of eigenzinnige persoonlijkheid heeft.
Veel mensen hebben ontdekt dat het mogelijk is om de kost te verdienen met het uploaden van video's naar YouTube, mits de juiste strategie en inspanning. Deze nieuwe media-inhoud heeft geleid tot een complexer systeem om inkomsten te genereren met video's, zodat youTubers op professioneel niveau een goede boterham kunnen verdienen met hun werk.
Hoewel amateurvideo's zeker nog steeds overvloedig aanwezig zijn op YouTube, is professionele inhoud ook direct beschikbaar. Dit omvat films en afleveringen van tv-programma's, die niet langer in hun geheel beschikbaar zijn op de site.
Maar er zijn ook hele hoeken van YouTube waar je misschien niet eens van wist. YouTube is de thuisbasis van een overvloed aan video's, waarvan sommige muziekvideo's, documentaires, miniseries, korte films, tekenfilms en educatieve video's zijn. In principe is alles wat binnen het strikte Copywrite-beleid van YouTube valt, te vinden op de site.

Een onthutsend groot fenomeen voor videostreaming

YouTube is echt een eigen leven gaan leiden en is alles wat de drie makers aanvankelijk hadden gedroomd dat het zou worden, ver ontgroeid. Ik bedoel, als ze dit hadden voorzien, is de kans groot dat ze het aanbod om YouTube aan Google te verkopen zouden hebben doorgegeven. Samen met de snelle groei en voortdurende uitbreiding heeft YouTube echter veel terugslag en degradatie gezien.
In zijn laatste rapport ontdekte Merch Dope dat het totale aantal mensen dat YouTube gebruikt - 1.300.000.000. Elke minuut wordt er 300 uur video geüpload naar YouTube! Bijna 5 miljard video's worden elke dag bekeken op YouTube. In een gemiddelde maand kijken 8 op de 10 18-49-jarigen naar YouTube.
Geen enkele andere videostreamingsite heeft ooit dat soort cijfers bereikt.

Iconisch siteontwerp

Maar laten we eens kijken naar de site zelf - is het goed ontworpen, gemakkelijk te gebruiken? Laten we een kijkje nemen en het zelf zien. Het websiteontwerp van YouTube is iconisch - het is gekopieerd door bijna elke videostreamingservice. En niet voor niets is het logisch, effectief en intuïtief.
U vindt de zoekbalk bovenaan de pagina. Daaronder krijg je een heleboel video's om uit te kiezen, waarvan de meeste gebaseerd zijn op je eigen kijkgewoonten. Ze zijn onderverdeeld in secties, te beginnen met Aanbevolen video's voor jou. Vervolgens vindt u nieuws, nieuwste berichten, nieuwste uploads van kanalen die u volgt, YouTube-mixen (populaire afspeellijsten op basis van uw weergave) en nog meer aanbevolen video's.
Aan de linkerkant van deze miniatuurvoorbeelden staan al uw gepersonaliseerde gebruikersfuncties. Hier heb je toegang tot je bibliotheek, geschiedenis, later bekijken, gelikete video's, je afspeellijsten, abonnementen en een lijst met categorieën waaruit je door heel YouTube kunt bladeren op tags zoals Mode, Gaming, Sport enz. Door op een video te klikken, blijft het kijkproces gestroomlijnd.
Onder de mediaspeler staan alle reacties. U kunt hier deelnemen aan een eindeloze dialoog en aan de rechterkant van het scherm worden video's voorgesteld om door te bladeren die vergelijkbaar zijn met deze. Deze website is gewoon te handig voor zijn eigen bestwil!

Te veel advertenties verpesten bijna een anders perfecte site

Enkele opmerkelijke problemen met YouTube zijn het aantal advertenties waarmee gebruikers te maken hebben, evenals hun neiging om video's meerdere keren te onderbreken. De site staat ook vol met advertenties, wat erg vervelend kan zijn.
Dat gezegd hebbende, er is geen andere site zoals deze op internet - althans niet van dezelfde grootte. Love it or hate it, YouTube is hier om te blijven en het zal een van de beste gratis videostreamingsites ter wereld blijven.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Youtube

live voetbal kijken op youtube

youtube storing 2022

youtube kijken op tv

alternatieven youtube

inloggen youtube

is youtube gratis

voetbal op laptop

voetbal youtube

youtube app storing

youtube films huren

youtube inloggen

youtube kijken

youtube storing

youtube storing vandaag

youtube voetbal live

YouTube Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

YouTube is een site die bekend staat om zijn videostreaming. Het wordt tegenwoordig vaak al gebruikt en de kans is groot dat je het eerder hebt gebruikt. Sommige mensen gebruiken YouTube voor entertainment, terwijl anderen het gebruiken voor educatieve doeleinden. Vandaag bespreken we enkele van de beste dingen over het gebruik van YouTube en hoe je ervan kunt profiteren!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op