Eerste Divisie
binnen 1h09m
Eerste Divisie
binnen 1h09m
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 18:45
Eerste Divisie
Di 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

XFINITY Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Xfinity is een streaming- en on-demand contentplatform waarmee u inhoud kunt bekijken, streamen en consumeren. Het heeft meer dan 26 miljoen abonnees in de VS en is aanwezig in bijna 40% plus huizen in de VS. Met Xfinity kunt u kiezen tussen het bekijken van Live-TV of On-demand content, en u kunt ook shows opnemen met behulp van de DVR. Het platform heeft meer dan 200+ kanalen en concurreert met AT & Tâs DirecTV en AT & T TV Now-app.

Xfinity

opensubtitles alternatief

voetbal op laptop

vtm go chromecast

xfinity mobiel

xfinity streaming login

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Maandag, 02.Oktober 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

xfinity.com

Comcast's Xfinity is een uitstekende keuze om televisie te kijken. Het is een van de meest populaire live tv-netwerken in de Verenigde Staten met meer dan 26 miljoen abonnees. Met Xfinity kunt u live tv of on-demand inhoud bekijken en ook de shows opnemen met DVR. Het heeft een breed scala aan kanalen met een verscheidenheid aan inhoud, waaronder live sport, nieuws en kinderprogramma's.
Veel mensen zijn op zoek naar een cord-cutting alternatief en zijn vaak in de war over de Xfinity producten. De meeste mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor kabeltelevisie vragen vaak naar de Xfinity Flex, terwijl anderen het gewoon over X1 willen hebben. Dus als u daar niet goed in op de hoogte bent, denk ik dat we dat eerst moeten klaren. Er zijn twee hoofdaanbiedingen: X1 en Flex.

Xfinity X1

X1 is het meest complete pakket op Xfinity en laat je live tv kijken, apps streamen, opnames plannen en DVR-opnames. Je kunt alles tegelijk doorzoeken en aanpassen met YouTube, Prime Video en Netflix. Bovendien kun je luisteren naar Pandora, Amazon Music, NPR en iHeartRadio.
Dit apparaat beschikt over een schat aan functies, waarvan er vele gunstig zijn voor gebruikers. Spraakopdrachten maken het bijvoorbeeld gemakkelijk om snel en efficiënt toegang te krijgen tot informatie; sportstatistieken houden de nieuwste wedstrijdresultaten bij en andere relevante informatie is ook direct beschikbaar. Hoewel sommige aspecten voor sommige mensen misschien te veel zijn, biedt dit apparaat veel voordelen die het overwegen waard zijn.
De nieuwste serie Xfinity's X1-boxen wordt geleverd met een ontvangerdoos en DVR waarmee u televisie kunt kijken en toegang hebt tot uw digitale inhoud op meerdere apparaten, waaronder uw computer, tablets, telefoons en thuisbeveiligingssysteem.

Buigen

Flex is een streaming alternatief met een beperkte contentbibliotheek. Als gevolg hiervan kunt u niet genieten van een uitgebreide inhoudsbibliotheek in vergelijking met X1, maar u kunt nog steeds het meeste uit de topkanalen halen. Het is een 4K-compatibele settopbox met competente functies zoals RF-afstandsbediening, spraakactivering en is goed genoeg voor video- en muziekprogrammering.
De Flex-interface kan op de tv worden weergegeven en smart-home-functies bevatten, zoals videostreaming via beveiligingscamera's, samen met extra functies zoals de thermostaat en slimme verlichting.

Geschiedenis

Xfinity heeft er 8 miljoen. Xfinity is een dochteronderneming van Comcast Corporation die in 2010 werd geïntroduceerd. Het heeft als doel om kabeltelevisie, telefoon, internet en draadloze diensten in het hele land op de markt te brengen. Binnen een decennium werd het een van de beste serviceproviders en in 2011 werd het de grootste kabelinternetprovider in de VS. Vanaf 2018 heeft Comcast 26,5 miljoen klanten, terwijl Xfinity er 8 miljoen heeft.

Een kans verzilveren

In 1996 richtte Comcast @Home Network op. Met dit netwerk konden mensen internetdiensten kopen via de kabellijnen van Comcast. Later fuseerde @Home met Excite en in 2002 vroeg het bedrijf faillissement aan. Op dit moment verplaatste Comcast de 950.000 bestaande gebruikers naar hun eigen netwerk.

Lancering van X1

In mei 2012 lanceerde Comcast een nieuw software- en hardwareplatform genaamd X1. Deze dienst biedt uitgebreide ondersteuning voor het integreren van uw internet, televisie en huisbeveiliging op één plek. Tegen het einde van 2013 werd Xfinity X1 beschikbaar gesteld in de Verenigde Staten.

Lancering van Xfinity Mobile

In april 2017 rolde Comcast Xfinity Mobile uit als een draadloze carrierband. Het overschreed snel 1 miljoen lijnen en gebruikt sindsdien een 4G LTE-netwerk om toegang te krijgen tot 18 miljoen Wi-Fi-hotspots in het hele land. Xfinity Mobile wordt geëxploiteerd als een MVNO, gebruikmakend van Comcast's Verizon Wireless Network.

Ontwerpen

De website van Xfinity is goed ontworpen. Het zwart-witcontrast is aanwezig op alle pagina's en elk element stroomt heel goed met banners die de menu's en binnenpagina's aanvullen. Op de startpagina krijg je twee menu's - een is de koptekst en de andere is het algemene menu. Het koptekstmenu bevat opties zoals Shop, Mijn account, Ondersteuning, Mijn Xfinity en Comcast Business. Het algemene menu bevat opties zoals internet, tv en streaming, mobiel, thuisbeveiliging, thuistelefoons en deals.
Ik waardeer de ontwerpkeuze om de algemene ondersteuning te scheiden van zijn diensten. Hierdoor kunnen de diensten meer opvallen en voelt het als een verademing.
Omdat we ons richten op tv- en streamingvaardigheden, laten we dat bespreken. Terwijl u in het menu zweeft, krijgt u verschillende opties, waaronder: Overzicht, X1 TV, Flex Streaming, Kanaalopstelling, Add-onkanalen en Latino. Als u op een van deze pagina's klikt, wordt u naar een speciale pagina geleid die die specifieke service markeert. Ik klikte bijvoorbeeld op X1 TV en ik kwam op een nieuwe pagina met de USP's en functies van X1 TV, zoals - DVR, 4K Ultra HD, Movies on Demand, streaming en muziek op één plek.
Ik heb echt genoten van het onderscheid tussen X1 en Flex. Zelfs iemand die niet veel over de service weet, kan het verschil tussen de twee services begrijpen. U kunt gemakkelijk zien dat beide services hetzelfde zijn, behalve dat Flex geen live-uitzending en kabelnetwerken, Xfinity Cloud DVR of Sports Zone-app met live scores en statistieken biedt. Al het andere is vergelijkbaar in beide services.

Tevreden

De X1- en Flex-streamingdiensten van Comcast bieden verschillende contentselecties die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van hun abonnees. Met X1 hebben abonnees toegang tot de volledige Comcast-kabel-tv-line-up, terwijl Flex een beperkter pakket biedt dat specifiek is afgestemd op de voorkeuren van de kijker.
Xfinity X1 biedt bijna 200 kanalen in high definition, terwijl FlexTV geen traditionele lineaire netwerken zoals Hulu of Disney biedt. Als gevolg hiervan kan de inhoud die beschikbaar is om live en on-demand te bekijken, behoorlijk verschillen tussen de twee services. Ik heb de grote verschillen al geschetst in termen van hoe inhoud wordt opgeslagen en geopend.
U kunt zich abonneren op aanvullende services, zoals Netflix, Amazon Prime Video en Hulu (alleen voor X1), via uw Xfinity X1 TV- en Flex-abonnement. Dit breidt uw inhoudsbibliotheek uit en geeft u toegang tot een breed scala aan live kanalen en on-demand inhoud, zoals Marvel-films en Hulu Originals.

Xfinity Stream op aanvraag

Xfinity Stream biedt een overvloed aan keuze bij het kiezen van zijn streamingprogramma's, omdat het meer dan 20.000 heeft om uit te kiezen. Dit is vier keer meer dan een van zijn naaste concurrenten en biedt programmering die on-demand kan worden bekeken, wat een enorm voordeel is omdat het geen opname vereist.

Desktop/mobiele ervaring

Het Xfinity X1 tv-scherm biedt een visuele gids om u te helpen bij het kiezen van titels. De tv-gids bevat beoordelingen, releasedatums, castdetails en andere kritieke informatie. Als u inhoud streamt via de Xfinity Stream-app, hebt u nog steeds een responsieve app die geweldig werkt. Ik heb geen zeurende problemen gevonden tijdens het testen van de app.
Ten eerste wil ik duidelijk maken dat Xfinity veel verschillende diensten aanbiedt. Als u meer dan één van deze services op één tv wilt gebruiken, moet u een extra vergoeding betalen. Er zijn ook extra kosten als u extra installatie of DVR-functionaliteit wilt. Laten we echter enkele belangrijke punten eens nader bekijken: Voordat ik verder ga met deze compatibiliteitstest, wil ik graag vermelden dat er veel Xfinity-services beschikbaar zijn. Als u meer dan één van deze services op één tv wilt gebruiken, moet u een extra vergoeding betalen. Er zijn ook extra kosten als u extra installatie- of DVR-functies wenst. Laten we echter enkele belangrijke punten eens nader bekijken: Voordat ik verder ga met deze compatibiliteitstest, wil ik erop wijzen dat er veel Xfinity-services beschikbaar zijn. Als u meer dan één van deze services op één tv wilt gebruiken, moet u een extra vergoeding betalen. Bovendien zijn er extra kosten voor het toevoegen van extra installatie- of DVR-functies. Laten we echter enkele belangrijke punten eens nader bekijken:

Opnemen met Xfinity X1

Shows kunnen worden bekeken en opnames kunnen tot twee weken van tevoren worden gepland vanaf elk apparaat. U kunt de X1-box ook gebruiken om een enkele aflevering of een hele serie op te nemen. U kunt tot 60 uur opnemen in HD-kwaliteit en 300 uur in SD-kwaliteit op een extra harde schijf.

Compatibiliteit

Xfinity ondersteunt alleen apparaten zoals Roku, iPhone / iPad en webbrowsers. Het is niet compatibel met Android TV, gameconsoles zoals Xbox en PlayStation, Amazon Fire TV, Nintendo, Google Chromecast, Apple TV of Samsung Smart TV's.

Plannen & Prijzen

Kijkend naar de drie plannen, kost de Digital Starter $ 49,99 en heeft een limiet van 140 kanalen. De Digital Preferred kost $ 59,99 en biedt een limiet van 220 kanalen, terwijl de Digital Premier $ 104,99 kost en een limiet van 260 kanalen biedt.

Suggesties die ik heb voor Xfinity

Ik begrijp niet echt waarom Xfinity al zijn eieren in de X1-mand legt, terwijl Flex de service zou moeten zijn die in de nabije toekomst zou uitkomen. Ik zou graag willen dat ze aandacht besteden aan het veranderen van Flex in een krachtpatser en zich richten op hun klantenservice - wat, te oordelen naar gebruikersbeoordelingen, behoorlijk bizar lijkt te zijn.

Conclusie

Xfinity wil een AT & T-alternatief zijn in uw huis en doet dit eigenlijk op streamingniveau. Is het beter dan DirecTV? Dat laat ik aan jou over.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Xfinity

opensubtitles alternatief

voetbal op laptop

vtm go chromecast

xfinity mobiel

xfinity streaming login

XFINITY Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Xfinity is een streaming- en on-demand contentplatform waarmee u inhoud kunt bekijken, streamen en consumeren. Het heeft meer dan 26 miljoen abonnees in de VS en is aanwezig in bijna 40% plus huizen in de VS. Met Xfinity kunt u kiezen tussen het bekijken van Live-TV of On-demand content, en u kunt ook shows opnemen met behulp van de DVR. Het platform heeft meer dan 200+ kanalen en concurreert met AT & Tâs DirecTV en AT & T TV Now-app.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op