Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

VRT NU Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Vrt.be/vrtnu is een van de beste gratis live tv-streamingsites ter wereld (en misschien wel de beste in België). Het heeft honderden uren van uw favoriete Belgische en internationale tv-series beschikbaar om gratis live of on-demand te streamen, een geweldige app en interface en betrouwbare live tv-streaming van hoge kwaliteit. Het verdient een plaats op mijn lijst met de beste gratis live tv-streamingsites. Kom vandaag nog mijn review bekijken voor meer informatie!

Vrt NU

vrt nu storing

storing vrt nu

vrt tv online gratis

downloaden van vrt nu

vrt in nederland kijken

vrt nu kijken in nederland

vrt nu categorieën

vrt tv kijken

een nu kijken

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.November 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

vrt.be

Publieke kabelmaatschappijen hebben geen goede live tv-streamingdienst.
Nou, dat is aan jou om te beslissen. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik nog nooit een gratis live tv-streamingsite ben tegengekomen met zoveel ervoor. Als u een betrouwbare site wilt waarmee u gratis live tv kunt streamen (en ook on-demand), een onberispelijke mobiele ervaring biedt en wordt geleverd met een enorme bibliotheek met inhoud (oud, nieuw, Belgisch en internationaal), is VRT Nu misschien wel de streamingsite waarnaar u op zoek was.

Geschiedenis

De VRT is de opvolger van 3 Belgische nationale mediabedrijven: Nationaal Instituut voor de Radio-omroep (1931-1960), Belgische Radio- en Televisieomroep (1960-1991) en Belgische Radio- en Televisieomroep Nederlandstalige Uitzendingen (1991-1998). Op 1 januari 1998 werd de VRT hernoemd om haar huidige rol te weerspiegelen.
Op deze datum veranderden de structuur en juridische status van het bedrijf volledig. Het ging van een semi-overheidsentiteit (een parastatale) naar een overheidsbedrijf.
Aangezien de VRT de opvolger is van de NIR en INR, hebben zowel de openbare vennootschap als haar Frans-Belgische tegenhangers nu het Belgische lidmaatschap binnen de European Broadcasting Union (EBU). Deze vereniging van publieke media-omroepen houdt toezicht op het wereldberoemde jaarlijkse Eurovisiesongfestival.
De commerciële tv-maatschappij VTM haalde na de oprichting van VTM ongeveer de helft van het aantal kijkers van de VRT. Dit heeft de VRT gedwongen om hun programmering sterk te verbeteren om kijkers terug te winnen. Een manier waarop VRT dit heeft geprobeerd, is door productiebedrijven uit te besteden, zoals Woestijnvis, die verantwoordelijk zijn voor hits als De mol en Man bijt hond.
Een andere manier waarop VRT heeft geconcurreerd met VTM is door online streamingdiensten te ontwikkelen. Vandaag heeft elk kanaal van de VRT zijn eigen gratis streamingsite. Dan is er natuurlijk VRT Nu, dat alle VRT-programmering combineert voor een van de beste gratis live tv-streamingervaringen die vandaag op het web beschikbaar zijn.

Ontwerpen

Persoonlijk vind ik het websiteontwerp van VRT Nu erg leuk. Dit is een perfect voorbeeld van een oud bedrijf dat bewijst dat ze nog steeds kunnen concurreren met de jonge kanonnen. Dit is een van de beste gratis live tv-streamingsites, qua ontwerp, die ik in een tijdje heb gezien. Het is geavanceerd, modern, professioneel, gebruiksvriendelijk, intuïtief en meeslepend - allemaal kwaliteiten die ik zoek in een geweldige streamingsite.
Zodra je op de homepage belandt, ziet VRT Nu er misschien niet veel uit. Het begint min of meer met uw typische lay-out voor streamingsites- a la Netflix of Hulu. De banner boven aan de pagina bevat een nieuwe of populaire tv-serie, film of aflevering. Daaronder is een klein beetje van wat populair is, wat meer voorgestelde titels om uit te checken, en een rangschikking van catalogi gescheiden door interesse en categorie - van cultuur, kinderentertainment, sport, nieuwsclips en meer. Elke sectie biedt een mooi tempo met zijwaarts scrollende horizontale menu's afgewisseld met galerijen met miniaturen.
Hoewel er hier niets inherent nieuws of innovatiefs gebeurt, zal ik dit zeggen: VRT Nu maakt veel gebruik van de ruimte en biedt een gebruikerservaring die nooit stagneert of muf wordt - ongeacht waar op de site je toevallig bent.
Het gratis live tv-gedeelte van de site is waar VRT Nu echt schittert. Klik op het tabblad "Live kijken" in de menubalk van de site om te worden getransporteerd naar een volledig dynamische en responsieve tv-gids die snelle en gemakkelijke toegang biedt tot alle livestreams van de VRT per kanaal. Elk momenteel live programma komt als optie naar voren (duidelijk en netjes van elkaar gescheiden), elk met een extra grote thumbnail van het programma. Je kunt ook naar rechts kijken voor een glimp van wat er daarna wordt uitgezonden. Dit is het soort gratis live tv-streamingervaring waar je van droomt (dat naar mijn mening niet genoeg gratis live tv-streamingsites in de buurt komen van het aanbieden).
Als u op zoek bent naar een gedetailleerde tv-gids, hebben we er een beschikbaar op onze site. Deze is allemaal tekst en is op een slimme en dynamische manier opgemaakt. Het heeft drie hoofdsecties (Een, Canvas en Ketnet), waarmee je elk uur programmeren op een intuïtieve en meeslepende manier kunt doorlopen. Je kunt ook gemakkelijk overschakelen naar morgen of overmorgen om te kijken wat er later deze week gebeurt.
Eerlijk gezegd weet ik niet of ik ooit een tv-gids ben tegengekomen die net zo leuk is om te gebruiken als deze. En dat zegt toch echt iets? Ik bedoel, het is een tv-gids waar we het hier over hebben, tenslotte geen drone of zoiets.
Ik vind het echt niet leuk om zoveel tijd te besteden aan het websiteontwerp van VRT Nu, maar nog een functie verdient het vermelden waard. Het is een nuttig element van ontwerp waarvan ik denk dat veel andere gratis live tv-streamingsites (en premium sites) vaak ontbreken. En dat is een sectie die alleen is gewijd aan het bladeren door categorieën. Dit werkt net als een tags-systeem, wat zorgt voor ongelooflijk soepel en intuïtief browsen; het maakt het ook veel gemakkelijker om nieuwe programma's te vinden op basis van uw interesses. Of je nu de voorkeur geeft aan films, human interest stukken, cultuur en kunst, humor, filosofie, klassieke shows of iets anders, VRT Nu bespaart je veel tijd door een superieur browsemechanisme aan te bieden.

Inhoud en functies

VRT Nu biedt een verscheidenheid aan content, waaronder tv-programma's die momenteel worden uitgezonden op de andere kanalen van de VRT. Dit betekent dat gebruikers hun favoriete programma's kunnen bekijken zonder ervoor te hoeven betalen. Daarnaast biedt VRT Nu recente films aan die op de andere zenders werden uitgezonden.
Deze website biedt verschillende manieren om gratis premium televisieprogramma's en films te bekijken. Je kunt live tv kijken of je kunt afleveringen inhalen van programma's die je hebt gemist. Er zijn ook honderden uren gratis streaming beschikbaar, zolang je in België woont.

Mobiele en desktopervaring

De VRT NU biedt niet alleen een van de beste gratis live tv-streamingervaringen op uw desktop- of laptopcomputer, maar heeft ook een van de best beoordeelde mobiele apps voor het streamen van live-tv. In de Apple App Store heeft de VRT Nu-app bijvoorbeeld een gemiddelde gebruikersbeoordeling van 4,8 (uit 5). Gebruikers houden net zoveel van de even soepele en gebruiksvriendelijke interface van de mobiele app als van die van de desktopsite.
Helaas kunnen Android-gebruikers niet genieten van de VRT Nu-app omdat er geen native app beschikbaar is voor Android. Er zijn echter verschillende APK's online beschikbaar die kunnen worden gedownload en overgebracht naar een telefoon. Het kan een beetje extra werk zijn om de APK te vinden, te downloaden en te installeren, maar als de Android APK half zo goed is als de native iOS-APK, zou ik zeggen dat het zeker de moeite waard is.
Als je geen iOS-apparaat bezit of als je niet de kennis of interesse hebt om de Android-workaround-app te downloaden, vrees dan niet - de mobiele site van VRT Nu is volledig geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Hoewel het misschien niet zo handig is als het kunnen gebruiken van de meeslepende en uiterst responsieve app, zal toegang tot de mobiele site van VRT Nu de klus zeker klaren. Sterker nog, je merkt misschien niet eens dat je helemaal geen app gebruikt!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Vrt NU

vrt nu storing

storing vrt nu

vrt tv online gratis

downloaden van vrt nu

vrt in nederland kijken

vrt nu kijken in nederland

vrt nu categorieën

vrt tv kijken

een nu kijken

vrt live kijken

vrt nu inloggen

vrt nu premier league

vrt kijken in nederland

vrt kijken op laptop

vrt nu kijken

vrt nu streamen naar tv

vrt online kijken

vrt voetbal kijken

app vrt nu

downloaden vrt nu

is vrt nu gratis

kodi vrt nu

telenet yelo tv installeren op laptop

tv gids vrt

tv gids vrt nu

tv nu kijken

voetbal op laptop

vrt downloaden

vrt inloggen

VRT NU Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Vrt.be/vrtnu is een van de beste gratis live tv-streamingsites ter wereld (en misschien wel de beste in België). Het heeft honderden uren van uw favoriete Belgische en internationale tv-series beschikbaar om gratis live of on-demand te streamen, een geweldige app en interface en betrouwbare live tv-streaming van hoge kwaliteit. Het verdient een plaats op mijn lijst met de beste gratis live tv-streamingsites. Kom vandaag nog mijn review bekijken voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op