Champions League
Wo 18:45
Champions League
Wo 18:45
Champions League
Wo 21:00
Champions League
Wo 21:00
Champions League
Wo 21:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

VLC Media Player Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Videolan.org is een geweldige mediaspeler die intuïtief, gemakkelijk te gebruiken, aanpasbaar en compatibel is met elk bestandstype en codec. Bovendien is het gratis te downloaden en te gebruiken. Als je ontevreden bent over je huidige mediaspeler, raad ik je aan VLC eens te proberen.

Vlc Media Player

vlc downloaden

vlc player downloaden

vlc player gratis downloaden

media player app

vlc media player

vlc media player gratis download

wat is vlc

gratis vlc

gratis vlc media player

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.November 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

videolan.org

Dit is mij een paar keer overkomen. Het bestandstype kan niet worden herkend op mijn fabrieksmediaspeler. Ik moet een andere versie van het bestand zoeken of uitzoeken hoe ik het moet converteren.
De kans is groot dat u dit probleem eerder bent tegengekomen. De reden hiervoor is eenvoudig: de stockmediaspeler van uw computer is meestal niet ontworpen om het enorme scala aan bestandstypen aan te kunnen dat er is. Bovendien worden er voortdurend nieuwe bestandstypen geïntroduceerd en is uw mediaspeler niet uitgerust om zich aan deze wijziging aan te passen.
Als u een film- of tv-liefhebber bent, is het belangrijk om een mediaspeler te hebben die elk bestandstype kan lezen en uitvoeren. Helaas kunnen iTunes en Windows Media Player dit niet altijd doen.
Ik kan VLC Media Player niet genoeg aanbevelen vanwege zijn veelzijdigheid en aanpassingsvermogen. Of u nu op zoek bent naar een dynamische en gebruiksvriendelijke manier om films en shows op uw desktopcomputer of mobiele apparaat te bekijken, VLC vereenvoudigt en stroomlijnt de ervaring bij elke stap.

Geschiedenis

VLC wordt inderdaad algemeen beschouwd als de beste mediaspeler die beschikbaar is en wordt door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt. Het Video Lan Project is ontstaan als een universiteitsproject in 1996. Het oorspronkelijke doel van het project was om een client en een server te implementeren, zodat digitale streaming van satellietschotels over een universiteitscampus mogelijk zou zijn. Omdat VLC verder is gegaan dan deze relatief bescheiden ambitie, wordt het algemeen beschouwd als de beste mediaspeler die beschikbaar is. Miljoenen mensen gebruiken VLC over de hele wereld elke dag.
VLC is een creatie die is geboren uit studenten van de Ecole Centrale Paris. Het is sindsdien overgenomen door bijdragers van over de hele wereld. Het Video Lan Project is een non-profitorganisatie die helpt bij het coördineren en implementeren van VLC-releases. Alle releases van VLC zijn gratis, wat ongebruikelijk is voor software die is uitgebracht door een non-profitorganisatie.
In 2010 begonnen mensen te werken aan mobiele versies van de mediaspeler, maar het was pas in 2011 toen de eerste VLC Media Player-app werd uitgebracht in de Google Play Store voor Android-gebruikers. Rond dezelfde tijd creëerde Applidium echter een versie van VLC voor iOS met volledige goedkeuring van Video Land Project.
Uiteindelijk was er echter een licentieconflict tussen het Apple App Store-beleid en VLC-ontwikkelaar Remi Denis-Courmant, waardoor de app voor iOS uit de App Store werd gehaald. Pas in 2013 werd de VLC-app opnieuw gelicentieerd met een meer universeel aanvaardbare licentiecode, dankzij de komst van de Mozilla Public License-optie. VLC draait sindsdien sterk op iOS.

Ontwerpen

Als u bekend bent met VLC, is het iconische oranje verkeerskegelpictogram gemakkelijk te herkennen. Het ontwerp is geïnspireerd op de verkeerskegels die werden verzameld door Ecole Centrale Paris? netwerkstudenten toen VLC voor het eerst werd gemaakt.
Ik vind het verkeerskegelpictogram bruikbaar en geschikt. Ik weet altijd dat ik VLC kan gebruiken om voorbij eventuele problemen te komen die ik heb met een mediabestand. Het programma doet echt veel werk, dus het zou moeilijk zijn om een geschikter pictogram voor het programma voor te stellen.
Ik denk dat de beste manier om de mediaspeler te beschrijven is dat het eenvoudig is. Het heeft een paar knoppen om te spelen, pauzeren, overslaan en meer. Daarnaast is er een audio-equalizer die naar wens kan worden aangepast.
Over maatwerk gesproken, dat is een ander ding dat VLC Media Player onderscheidt. Het is eigenlijk wat moeilijk om over ontwerp te spreken als het gaat om dit programma, aangezien VLC honderden en honderden vooraf ontworpen skins biedt waarmee je VLC volledig je eigen kunt maken. Houdt u niet van een van de skins die worden aangeboden op de Video Lan Project-site? Dat is ook goed, want VLC biedt je ook de mogelijkheid om aangepaste skins te maken. Het ontwerp van VLC is echt aan jou. Nou, tenzij je VLC op Mac OS gebruikt; helaas zijn skins nog niet compatibel met Mac.

Tevreden

VLC Media Player is een krachtige mediaspeler die elk type bestand kan afspelen. Het kan gedownloade bestanden, schijven, webcams en streams afspelen. Het kan ook veel verschillende codecs afspelen, die automatisch werken zonder dat er speciale codec-pakketten of converters nodig zijn. VLC is geweldig voor alles van MP2, MP4, FLAC en MP3 tot MKV, H.264 en WMV.
VLC Media Player kan niet alleen worden aangepast met skins, maar er zijn ook tal van extensies die kunnen worden gebruikt om de functionaliteit te verbeteren. VLC biedt een bibliotheek met deze extensies, zodat gebruikers kunnen vinden wat ze nodig hebben en VLC hun eigen kunnen maken. Er worden ook regelmatig plug-ins ontwikkeld die de mogelijkheden van VLC nog verder kunnen uitbreiden. Dus of u nu op zoek bent naar maatwerk of extra functies, VLC heeft ze allemaal!

Desktop- en mobiele ervaring

Ik heb de afgelopen 10+ jaar nooit problemen gehad met het desktopprogramma van VLC Media Player. Ik heb geen enkele bug of glitch gezien en het werkt altijd soepel op mijn computer. Het gebruikt minimale CPU-ruimte en kan alle bestanden op hun hoogste resolutie afspelen, wat geweldig is.
Ik denk dat de mobiele VLC-app wel wat werk kan gebruiken - tenminste als we het hebben over de iOS-versie. In de Apple Apps Store heeft VLC voor mobiel slechts een beoordeling van drie sterren, wat ik passend vind gezien het relatief onhandige en omslachtige ontwerp van de apps.
In vergelijking met het desktopprogramma, dat gebruiksvriendelijker en aanpasbaarder is, is de mobiele app niet zo toegankelijk of handig. Er zijn enkele herontwerpen nodig om het comfortabeler en gebruiksvriendelijker te maken. Er is echter geen gratis mediaspeler die zo veelzijdig en goed gemaakt is als deze.

Prijzen en plannen

Een van de geweldige kwaliteiten van VLC is dat het open-source en gratis te gebruiken is. Er zijn geen niveaus of verborgen kosten om je zorgen over te maken. Vanaf het moment dat u de mediaspeler downloadt, kunt u onmiddellijk genieten van alles wat VLC te bieden heeft. Dat gezegd hebbende, accepteert het Video Lan Project wel donaties. Dus als je merkt dat je van de software geniet, raad ik je ten zeerste aan om een paar dollar in te zetten als je het je kunt veroorloven. Freeware van dit kaliber is zeldzaam, dus het moet zeker worden gestimuleerd waar mogelijk!

Suggesties die ik heb voor VLC Media Player

Mijn enige suggestie voor VLC is dat ze hun mobiele app herwerken. Ik zou graag zien dat het meer lijkt op het desktopprogramma, omdat het zo gemakkelijk te gebruiken is. Anders dan dat, doorgaan met trucken?
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Vlc Media Player

vlc downloaden

vlc player downloaden

vlc player gratis downloaden

media player app

vlc media player

vlc media player gratis download

wat is vlc

gratis vlc

gratis vlc media player

live media player gratis

media player gratis downloaden

vcl player

vclplayer

videoland vlc

vlc

vlc app

vlc media

vlc media plater

vlc media player downloaden

vlc media player gratis downloaden

vlc media player tv

vlc media player.

wlc media player

VLC Media Player Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Videolan.org is een geweldige mediaspeler die intuïtief, gemakkelijk te gebruiken, aanpasbaar en compatibel is met elk bestandstype en codec. Bovendien is het gratis te downloaden en te gebruiken. Als je ontevreden bent over je huidige mediaspeler, raad ik je aan VLC eens te proberen.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op