Eerste Divisie
Nu
Eerste Divisie
Nu
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 18:45
Eerste Divisie
Di 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Vimeo Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Vimeo is een videostreamingsite die mogelijk kan concurreren met YouTube. Als u ziek bent van advertenties, enquêtes en voortdurend wordt gevraagd om te upgraden naar een van de verschillende premiumservices van YouTube, is het misschien tijd dat u de overstap naar Vimeo maakt. Perfect voor zowel professionele videografen als casual videostreamers, Vimeo is zeker de moeite waard om te bekijken. Lees mijn recensie voor meer informatie!

Vimeo

vimeo inloggen

vimeo inlog

vimeo gratis

vimeo op tv kijken

hoe werkt vimeo

vimeo kosten

inloggen vimeo

kosten vimeo

vimeo plus kosten

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Maandag, 02.Oktober 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

vimeo.com

Het lijdt geen twijfel dat YouTube de populairste videostreamingsite is, met honderden miljoenen gebruikers en door gebruikers gegenereerde video's. Het heeft een wurggreep op de markt, en elke andere site die probeert te concurreren, zal het moeilijk hebben om dit te doen.
Veel mensen over de hele wereld zijn YouTube gaan verachten vanwege de vele reclame-gevulde aspecten. Voor degenen die ooit enige tijd op de site hebben doorgebracht, is het je waarschijnlijk opgevallen hoe krap het is met advertenties. Je kunt ze niet eens allemaal overslaan en sommige video's (vooral op kanalen met inkomsten) hebben ze ingebouwd in de hele video.
Veel YouTube-gebruikers hebben de site helemaal verlaten omdat het frustrerend is om meerdere advertenties in de loop van een enkele video te hebben.
Sinds YouTube adverteerders begon te paaien met advertenties, hebben ze geleidelijk het aantal advertenties verhoogd en de mogelijkheid voor gebruikers om te bepalen welke ze zien verminderd. Dit geldt vooral vandaag, omdat ik schat dat ongeveer 30% van je video-kijktijd op YouTube wordt besteed aan het bekijken van advertenties.
Veel mensen hebben ontdekt dat YouTube niet langer voldoet aan de behoeften van de kijkers van vandaag. Ten eerste probeert het voortdurend zijn premium services op gebruikers te duwen, zelfs als ze ze niet gebruiken. Dit is niet verwonderlijk, gezien de geschiedenis van YouTube om zoveel mogelijk gegevens over zijn gebruikers te verzamelen. En dan zijn er nog de enquêtes die vaak in video's opduiken, veel kijkers vinden ze opdringerig en vervelend. Bijgevolg zijn verschillende concurrerende videosites opgedoken in de hoop een deel van het publiek van YouTube weg te stelen.
De site Vimeo is een streamingdienst die je kunt gebruiken om video's te bekijken zonder advertenties. Er zijn enkele belangrijke verschillen tussen hoe het werkt en de soorten video's die op de service worden gemaakt. U moet bijvoorbeeld betalen om de service te gebruiken, wat voor sommige mensen een nadeel kan zijn. De service trekt echter een ander type videomaker aan dan YouTube, dus het kan een haalbaar alternatief zijn voor bepaalde mensen. Laten we eens een kijkje nemen!

Geschiedenis

In 2004 richtten Jake Lodwick en Zach Klein Vimeo op. Lodwick bedacht de naam 'een woordspeling gemaakt door het combineren van 'video? en ?me.? Vimeo, handig (of creatief) genoeg is ook een anagram van het woord ?film.? Dus, met een pakkende naam en een droom om de wereld te voorzien van advertentievrije videostreaming, werd Vimeo geboren.
In juli 2008 begon Vimeo meer controle te krijgen over het type video-inhoud dat op zijn website werd gehost. Aanvankelijk mochten alleen video's worden geplaatst die geen pornografische inhoud bevatten. Om echter een grotere diversiteit aan inhoud mogelijk te maken, breidde Vimeo dit beleid later uit met alle soorten video's.
In juli 2008 kondigde de website die gamingvideo's host aan dat ze deze video's niet langer zouden hosten. Ze noemden verschillende redenen voor deze beslissing, maar de kern van het probleem leek te zijn rond de lengtes die dit soort video's meestal hadden, wat resulteerde in het opeten van te veel serverruimte. In september van datzelfde jaar werd elke gamevideo van de site verwijderd. Naarmate Vimeo echter in populariteit groeide en naarmate serverruimte schaarser werd, werd het verbod opgeheven. Vanaf oktober 2014 zijn gamevideo's weer toegestaan op de website.
In 2014 werd Vimeo de eerste streamingdienst die HD-video's aanbood en dit jaar introduceerden ze 4K-video-ondersteuningstechnologie. Dit heeft ertoe geleid dat bijna elke andere streamingdienst 4K-mogelijkheden heeft opgenomen.
Hun volgende grote zet was er een waar ze, toegegeven, een beetje laat op de wedstrijd waren. In 2017 konden gebruikers op de meeste websites live videofeeds uploaden. Het was echter pas in september van dat jaar dat Vimeo zijn livestreamingplatform introduceerde en het bedrijf LiveStream overnam om dit te doen. Als gevolg hiervan heeft Vimeo een aantal van de hoogste kwaliteit live streaming van elke website, zelfs als het iets langer duurde om daar te komen.

Ontwerpen

Ik denk dat het websiteontwerp van Vimeo mooier is dan dat van YouTube. De lettergroottes en miniaturen zijn kleiner op Vimeo en de afbakeningen tussen videospeler, beschrijving, opmerkingen en voorgestelde video's zijn veel duidelijker.
Ik hou echt van de manier waarop de website van Vimeo eruit ziet. Het is visueel veel aantrekkelijker dan YouTube en het legt de focus waar het zou moeten zijn - op de video's die je bekijkt. In plaats van simpelweg een video op de pagina te slaan, ontwerpt Vimeo zijn website op een veel elegantere manier, met strakke lijnen en netjes georganiseerde lay-outs. Deze zorgen naar mijn mening voor een superieur site-ontwerp.

Tevreden

Dit is misschien het eerste gebied waar Vimeo tekortschiet ten opzichte van YouTube op het gebied van videovariatie. Qua aantal video's heeft Vimeo een kleinere community dan YouTube. Dit komt door het feit dat er minder actieve gebruikers op Vimeo zijn in vergelijking met YouTube.
Vimeo heeft slechts 170 miljoen gebruikers. Dit lijkt in eerste instantie misschien niet een heel klein aantal. Totdat je het in gesprek brengt met YouTube, dat maar liefst 2 miljard maandelijkse actieve gebruikers heeft. Vimeo is dus maar een klein deel van de grootte van YouTube. Helaas weerspiegelt de inhoud op Vimeo dit.
Dat gezegd hebbende, Vimeo heeft de neiging om kwaliteit boven kwantiteit te verkiezen. Dus, hoewel het aantal video's en gebruikers relatief minuscuul is, is de streamingkwaliteit en ondersteunende aard van de gebruikersbasis waar de voordelen van de afweging in het spel komen.
Zoals ik eerder al zei, biedt Vimeo video's in 4K-resolutie, terwijl veel YouTube-video's de neiging hebben om korrelig te zijn. Vimeo heeft ook aanzienlijk hogere buffersnelheden, terwijl YouTube vaak achterblijft en glitches vertoont. Bovendien is de community van Vimeo ondersteunend en veel van haar leden bieden doordachte en opbouwende kritiek waar het wordt gewaardeerd, lof waar het gepast is.

Desktop- en mobiele ervaring

Hoewel de traditionele browsersite prachtig is, kan de functionaliteit van de app verbetering gebruiken. Het is lang niet zo georganiseerd of logisch ingedeeld als de site, wat resulteert in omslachtig browsen. Het heeft ook een beetje een leercurve voordat je je er volledig comfortabel bij voelt.

Prijzen en plannen

Als u echter de mogelijkheid wilt om uw eigen video's te uploaden en deze met vrienden te delen, of als u meer uitgebreide inhoud wilt maken, is Vimeo Pro iets voor u. Naast het Vimeo Basic-abonnement (dat iedereen gratis kan gebruiken), zijn er vier verschillende abonnementen beschikbaar: advertentievrije streaming zonder uploadmogelijkheden; uploaden beperkt tot 10 minuten per video; uploaden beperkt tot 2 GB per maand; en onbeperkt uploaden. De gratis versie is voldoende voor diegenen die alleen advertentievrije streaming van video's willen, maar als gebruikers de mogelijkheid willen hebben om hun eigen video's te uploaden en deze met vrienden te delen, of als ze meer uitgebreide inhoud willen maken, is Vimeo Pro iets voor hen.
Er zijn een paar verschillende plannen die u Vimeo kunt gebruiken voor het maken van inhoud.
Vimeo Plus is een abonnementsservice die $ 7 per maand kost en je elke week 5 GB opslagruimte geeft.
Vimeo Pro is een maandelijkse service die u 20 GB aan gegevensopslag biedt.
Vimeo Business is een maandelijkse service die $ 50 kost, geen wekelijkse limieten biedt en waarmee je tot 5 TB aan video's kunt opslaan.
Vimeo Pro is een goede prijs voor $ 75 / maand. Het wordt geleverd zonder limieten, 7 TB opslag en HD-livestreaming.

Suggesties die ik heb voor Vimeo

Sommige van mijn suggesties voor het app-ontwerp van Vimeo maken het gemakkelijker om te navigeren en intuïtiever om video's te maken en te bewerken.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Vimeo

vimeo inloggen

vimeo inlog

vimeo gratis

vimeo op tv kijken

hoe werkt vimeo

vimeo kosten

inloggen vimeo

kosten vimeo

vimeo plus kosten

vimeo pro kosten

inlog vimeo

is vimeo gratis

storing vimeo

surfshark inloggen

vimeo bekijken zonder inloggen

vimeo kijken

vimeo storing

yelo tv kijken op laptop

Vimeo Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Vimeo is een videostreamingsite die mogelijk kan concurreren met YouTube. Als u ziek bent van advertenties, enquêtes en voortdurend wordt gevraagd om te upgraden naar een van de verschillende premiumservices van YouTube, is het misschien tijd dat u de overstap naar Vimeo maakt. Perfect voor zowel professionele videografen als casual videostreamers, Vimeo is zeker de moeite waard om te bekijken. Lees mijn recensie voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op