Champions League
Wo 18:45
Champions League
Wo 18:45
Champions League
Wo 21:00
Champions League
Wo 21:00
Champions League
Wo 21:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Viki Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Viki.com is een unieke streamingdienst die gratis te gebruiken is en geen aanmelding vereist. Gebruikers kunnen honderden Koreaanse en Chinese films en tv-programma's direct streamen, zonder advertenties of onderbrekingen. Voor hardcore fans die toegang willen tot exclusieve content, biedt Viki echter ook premium abonnementen. De toegewijde gemeenschap van ondertitelmakers en kijkers hier is perfect voor diegenen die op de hoogte willen blijven van de nieuwste Koreaanse en Chinese drama's en films. Viki is misschien wel de beste streamingsite voor jou!

Viki

viki pass nederland

viki rakuten kosten

nfl game pass nederland

rakuten viki kosten

tv viki

v i k i

viki kosten

viki streaming tv

yeloplay aanmelden

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.November 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

viki.com

Het lijkt alsof elke nieuwe premium streamingdienst elke dag wordt uitgebracht. Tegenwoordig wil elk tv-netwerk en elke filmstudio een graantje meepikken. Vroeg of laat vraag ik me af of de allure van premium streamingdiensten misschien aan het vervagen is. Het begint minder als een goede deal te voelen, zoals het deed toen je je alleen maar zorgen hoefde te maken over het betalen voor Netflix, Hulu en Amazon Prime Video. Tegenwoordig, met iedereen die zijn eigen premium streamingsites begint, lijkt het gewoon op kabel-tv, maar dan duurder.
Veel gratis filmstreamingsites zijn onlangs tot stand gekomen en voor elke nieuwe premium streamingsite is er ten minste één gratis streamingsite in ontwikkeling. Of deze gratis streamingsites nu door advertenties worden ondersteund of freemium-lagen aanbieden, ik waardeer het dat ze in de plooi komen zoals Viki.
Er is geen andere streamingsite zoals Viki. Ze zijn een gratis filmstreamingsite die tegen de stroom ingaat, volgens de oude Silicon Valley-filosofie van verstoring van een tee, terwijl ze ook een groeiende nichevraag naar Aziatische inhoud over de hele wereld bedienen.
Hoewel Viki niet uitsluitend gespecialiseerd is in Aziatische inhoud, biedt het wel een breed assortiment gratis Zuid-Koreaanse en Chinese drama's, evenals gratis films. Met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten heeft Viki een grote kans om de beste Aziatische streamingdienst op de markt te worden.
Viki is een Japans technologiebedrijf met kantoren in zowel de Verenigde Staten als andere landen over de hele wereld. De volledige naam, Rakuten Viki, knipoogt naar het moederbedrijf, Rakuten, een Japanse techgigant. Dus strikt genomen zou een Amerikaans bedrijf niet helemaal accuraat zijn als het gaat om Viki. Viki is echter een van die bedrijven die bestaat uit een breed scala aan culturen en wordt vertegenwoordigd in zijn service en publiek door mensen van over de hele wereld. Naast het Amerikaanse hoofdkantoor heeft Viki ook kantoren in Seoul, Singapore, Tokio en Japan.
Wat maakt Viki zo'n unieke gratis film- en tv-streamingsite? Welnu, het antwoord ligt in zijn naam. Volgens de website wordt Viki uitgesproken als wiki, wat verwijst naar het gebruik van vrijwilligers als het gaat om content management. Dit is een intrigerende en op kijkers gebaseerde benadering van het runnen van een streamingsite, een die de weg kan vrijmaken voor een meer interactieve en hands-on streamingervaring in de toekomst.
In de kern van Viki is de manier waarop het bedrijf inhoud verwerft en distribueert niet noodzakelijkerwijs nieuw. Hun premium syndicatie kan worden vergeleken met die van Hulu,maar het verschil ligt in wat er met die inhoud gebeurt zodra deze in licentie is gegeven. Eerst wordt een show of film toegevoegd aan een van de kanalen van de site. Van daaruit kan de inhoud worden ondertiteld door vrijwilligers uit de gemeenschap. Viki is ook de eerste freemium-streamingsite die real-time ondertiteling en bewerking van community-inhoud biedt. Er zijn 200 ondertiteltalen beschikbaar op Viki, en ongeveer 50 daarvan zijn bedreigde of kwetsbare talen.

Geschiedenis

Viki werd in 2007 opgericht door ondernemers Razmig Havaghiman, Changseong Ho en Jiwon Moon. De eerste financieringsronde voor het bedrijf kwam van een Singaporese startup, Neoteny Labs. Deze investering werd ook gefinancierd door Joichi Ito en de mede-oprichter van Linked In, Reid Hoffman.
Een jaar later nam het bedrijf een wijze en slimme beslissing om het bedrijf naar Singapore te verplaatsen om te profiteren van genereuze overheidssubsidies en de locatie als een bruisende Pan-Aziatische hub. Na deze eerste 3 jaar van ontwikkeling en fondsenwerving, verliet Viki hun bèta-proefperiode in 2010 en bracht de gratis streamingdienst voor films en tv-series uit voor het grote publiek.
Na drie jaar, in september 2013, kondigde het bedrijf aan dat het zou worden overgenomen door het nieuwe moederbedrijf, Rakuten. De overname kostte naar verluidt 200 miljoen dollar.

Ontwerpen

Viki biedt een eenvoudig te gebruiken streamingdienst zonder vereiste aanmelding. Hun bibliotheek met shows en films is gemakkelijk te doorzoeken en af te spelen zonder enige vertraging of introductie van buffering. Dit maakt Viki een geweldige keuze voor het online bekijken van gratis televisieprogramma's en films.
De kijkervaring is goed op zowel de desktop als mobiele apps. Alles is gestroomlijnd en soepel, zodat u gemakkelijk door andere afleveringen en seizoenen van een bepaalde serie kunt bladeren terwijl u nog steeds een bepaalde aflevering bekijkt. U kunt uw kijkervaring wijzigen met diepgaande hulpmiddelen en opties voor ondertiteling. En u kunt video's casten vanuit Chrome Cast door gewoon op een knop te klikken.
De bibliotheek browse-indeling van Viki is vrij standaard. Gebruikers kunnen bladeren op genre, onderwerp of kanaal met een side-scrolling lay-out. Als je ooit Netflix of Hulu hebt gebruikt, zijn de lay-out en browsefuncties van Viki onmiddellijk herkenbaar en intuïtief.

Inhoud en functies

Viki beschikt over een verscheidenheid aan functies die meestal niet te vinden zijn op andere streamingsites. Naast de ongebruikelijke benadering van community- en vrijwilligersondertiteling, hebben ze ook ingebouwde getimede opmerkingen die gebruikers kunnen in- of uitschakelen. Dit biedt een ongekend niveau van community-interactie voor een streamingsite van deze omvang, waardoor mensen samen met anderen kunnen kijken en reageren. Dit is een ingenieuze extra functie die Viki helpt zich te onderscheiden van andere streamingsites voor films en tv-series.
Viki heeft zijn gebruikers een breed scala aan inhoud te bieden, waaronder enkele van de meest populaire drama's uit Korea en China. Dit omvat klassiekers zoals The Wolf, The General's Lady, True Beauty, My ID is Gangnam Beauty en meer. En voor gebruikers die originele inhoud willen ervaren die alleen beschikbaar is op Viki Passâa premium abonnementsserviceâer is daar ook genoeg van.
Zonder twijfel is Viki de beste Aziatische dramastreamingsite. Het is een van de beste gratis tv- en filmstreamingsites online en hun innovatieve aanpak zal zeker resoneren in de rest van de industrie.

Mobiele en desktopervaring

De Viki mobiele app is geweldig. De apps van Viki zijn beschikbaar op een breed scala aan mobiele apparaten en smart-tv's en bieden een soepele, intuïtieve en gebruiksvriendelijke kijkervaring, waar u ook bent - of u nu in uw woonkamer of in de trein bent.
De app is beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten, Roku, Android TV, Apple TV, Chrome Cast en Fire TV. Het heeft een gemiddelde gebruikersbeoordeling van 4,8 sterren in de Apple App Store en het ontwerp is goed.

Prijzen en plannen

Viki Pass biedt gebruikers toegang tot alle inhoud op de site, terwijl Viki Pass Plus gebruikers exclusieve inhoud biedt, inclusief shows en films die niet beschikbaar zijn voor degenen die zich niet aanmelden voor de premium service.
Introductieprijs alleen voor nieuwe leden. De volgende maandelijkse prijs is $ 4.99 / maand. Introductieprijs alleen voor nieuwe Viki Pass-leden - de volgende maandelijkse prijs is $ 4.99 / maand.
-Ontgrendel alle Elite-content Ontgrendel alle content
is alleen beschikbaar voor degenen die een betaald lidmaatschap hebben De enige manier om toegang te krijgen tot de exclusieve inhoud van Viki is door een betaald lidmaatschap te hebben.
Netflix is een geweldige streamingdienst zonder advertenties!
Viki Pass Plus is een maandelijkse pas die toegang geeft tot alle Viki-inhoud voor $ 9.99 / maand. Deze pas biedt gebruikers de mogelijkheid om originele series, films en documentaires te bekijken en te luisteren naar audio-inhoud uit de bibliotheek van Viki.
Ontgrendel alle Plus-inhoud voor series en films.
Ontgrendel alle standaardprogramma's en -films.
-Viki Pass Standard omvat alles wat is inbegrepen in het Viki Pass Basic-plan Alle inhoud die bij het Viki Pass Standard-plan wordt geleverd, is inbegrepen in het Viki Pass Basic-plan.
Extra uren Koreaanse televisie werden opgenomen door de topzenders.
een lijst met redenen waarom ze vindt dat haar bedrijf als winnaar moet worden gekozen Kocowa heeft een lijst met redenen opgenomen waarom ze vindt dat haar bedrijf de wedstrijd moet winnen.
Zowel de standaard- als de studentenversie van Viki Pass worden geleverd met een gratis proefperiode van 7 dagen. En studenten krijgen 20% korting op de standaardversie van Viki Pass.

Conclusie

Als je van Koreaanse en Chinese films en tv-programma's houdt, is Viki een geweldige streamingsite die je 100% moet kennen. Het heeft streaming van hoge kwaliteit met ongekende benaderingen van communityfuncties en inhoudsbewerking. Als je een serieuze Aziatische entertainmentfanaat bent, raad ik je ten zeerste aan om je te abonneren als een premium gebruiker.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Viki

viki pass nederland

viki rakuten kosten

nfl game pass nederland

rakuten viki kosten

tv viki

v i k i

viki kosten

viki streaming tv

yeloplay aanmelden

Viki Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Viki.com is een unieke streamingdienst die gratis te gebruiken is en geen aanmelding vereist. Gebruikers kunnen honderden Koreaanse en Chinese films en tv-programma's direct streamen, zonder advertenties of onderbrekingen. Voor hardcore fans die toegang willen tot exclusieve content, biedt Viki echter ook premium abonnementen. De toegewijde gemeenschap van ondertitelmakers en kijkers hier is perfect voor diegenen die op de hoogte willen blijven van de nieuwste Koreaanse en Chinese drama's en films. Viki is misschien wel de beste streamingsite voor jou!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op