Eerste Divisie
Nu
Eerste Divisie
Nu
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 18:45
Eerste Divisie
Di 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

VH1 Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Video Hits 1 is een zeer succesvol kabelnetwerk dat al vele jaren bestaat. Het is de thuisbasis van veel klassieke muziekvideo's en je hebt toegang tot alle inhoud op de Vh1-website en -app. Ik heb er een review over geschreven zodat je er meer over te weten kunt komen!

Vh1

vh1

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Maandag, 02.Oktober 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

vh1.com

VH1 was een van de weinige kanalen op de basiskabel tijdens de late jaren '80 en vroege jaren '90 die zich toelegde op het afspelen van muziekvideo's. Het zond ook enkele van de meest iconische shows in de muziekgeschiedenis uit, zoals "Pop Up Video", "Vh1 Story Tellers", "Behind the Music" en "VH1 Legends". Wat entertainmentnieuws betreft, is VH1 een instituut in de branche.
Het kan moeilijk zijn om de invloed van VH1 op muziek en de entertainmentnieuwswereld te overschatten. Niet alleen maken hun oudere shows deel uit van wat hen herkenbaar heeft gemaakt, maar ze zijn ook succesvol geweest in het aanpassen en veranderen met de tijd. Ze blijven vandaag de dag relevant en populair, zelfs na enkele decennia van bestaan.
Vh1's recente shows zoals Love and Hip Hop, Wild?n Out, RuPaul's Drag Race en Martha and Snoop's Potluck Party Challenge zorgen voor het succes door het veranderende landschap van hedendaagse media.
Sommige bedrijven waren niet in staat om met succes de overstap naar het internettijdperk te maken, vooral degenen die beroemd werden in de jaren 1980 en 90. Vh1 was echter in staat om zichzelf met succes te rebranden voor een jeugdiger publiek met behoud van zijn integriteit.
Bovendien beschikt de site over een groot aantal bronnen, zoals video-interviews en exclusieve concertbeelden, die u een schat aan informatie over uw favoriete artiesten kunnen geven. Vandaag is Vh1.com sterker dan ooit. Met een breed scala aan inhoud is Vh1 een betrouwbare site voor iedereen die op zoek is naar muziek- en entertainmentnieuws of voor het bekijken van favoriete shows die niet op Netflix of Hulu te vinden zijn. Bovendien heeft Vh1 een groot aantal bronnen, zoals video-interviews en exclusieve concertbeelden die u waardevolle informatie over uw favoriete artiesten kunnen geven.

Geschiedenis

In eerste instantie wilde Vh1 anders zijn dan MTV. Ze wilden een meer zachte en luchtige uitlaatklep bieden voor muziekfans. Daarom richtten ze zich in hun vroege jaren op artiesten als Olivia Newton-John, Tina Turner, Carly Simon, Elton John, Kenny Rogers, Kenny G, Fleetwood Mac, Eric Clapton en Billy Joel.
In een poging om een volwassener publiek aan te spreken, probeerde MTV te dienen als een muziekvideokanaal voor 18- tot 35-jarigen. Naast het afspelen van muziekvideo's die deze demografie zouden aanspreken, zond MTV in deze periode ook oudjes uit, zoals Motown en vintage concertbeelden uit de jaren 1960.
Dit is de mal van waaruit Vh1 een decennialang lopend imperium van muziekinhoud en nieuws zou creëren. Van daaruit was het niet meer dan normaal dat Vh1 voortbouwde op hun reeds gevestigde basis van legendarische en klassieke muziek door middel van retrospectieve programma's zoals Vh1 Legends en Behind the Music - filmische kenmerken en profielen van artiesten met echte erfenissen.
Met de eeuwwisseling heeft Vh1 besloten om hun focus volledig te veranderen door over te schakelen naar een meer sociale media-vriendelijke selectie van shows zoals Wild?n Out - een variétéshow geïnspireerd door de rap battle-cultuur.

Ontwerpen

De site heeft een goed uitgevoerd ontwerp. Strakke lijnen en een georganiseerde structuur zijn duidelijk zichtbaar in de lay-out. Bovendien is het minimalistische zwart-witthema van Vh1 aantrekkelijk. Als ik één woord zou moeten gebruiken om het ontwerp te beschrijven, zou ik 'elegant' zeggen.
VH1 biedt een duidelijke en beknopte menubalk bovenaan de pagina die directe toegang biedt tot shows, app en live tv kijken. Er zijn geen overbodige functies of onhandig ontwerp op VH1.com; het is eenvoudig en ongecompliceerd met veel inhoud om door te bladeren wanneer u naar beneden scrolt.

Tevreden

Vh1 is een muziek- en entertainmentnieuwssite die zijn eigen programma's aanbiedt om hun inhoud bij te werken. Het grootste deel van wat de site te bieden heeft, zijn updates over hun programma's, met zeer weinig algemene muzieknieuwsartikelen. De onderkant van de pagina heeft wel een kleine sectie voor trending artikelen van gesponsorde sites van derden, maar deze lijken voornamelijk betrekking te hebben op Vh1-programmering. Over het algemeen zou ik zeggen dat Vh1 een beetje bijziend is als het gaat om de inhoud.
Dat gezegd hebbende, als uw primaire interesse is om uw favoriete Vh1-shows bij te houden, maken hun website en app het zo gemakkelijk en handig mogelijk. Zolang je een kabelprovider hebt, welteverstaan. Zoals het geval is met de meeste tv-kanalen die streamingsites zijn geworden, kunt u met Vh1 echter inloggen via uw kabelprovider om al hun reeds uitgezonden shows te bekijken, en om af te stemmen om Vh1 live te bekijken door op de knop "Live tv kijken" bovenaan de pagina te klikken.

Desktop- en mobiele ervaring

Zoals ik eerder al zei, is de Vh1-website een van de best ontworpen die beschikbaar is. Wat u hier zult vinden, is een gestroomlijnde webervaring, of u nu op uw desktopcomputer, smartphonewebbrowser bezoekt of de gestileerde en effectieve Vh1-app gebruikt. Ongeacht uw digitale kanaal, Vh1 biedt geoptimaliseerd siteontwerp en live en vooraf opgenomen streaming van shows met weinig tot geen storingen. Voor een kabelnetwerk dat in de jaren 1980 zijn start maakte met nostalgie, is Vh1 verrassend succesvol geweest in het bijhouden van alle gemakken van de moderne wereld.

Prijzen en plannen

Er is niet heel veel dat ik kan zeggen als het gaat om de prijzen van Vh1. Dit komt omdat Vh1 geen eigen abonnementsdienst aanbiedt. Althans niet op het moment van schrijven. Om te genieten van alles wat Vh1 te bieden heeft, is uw prijspunt wat uw kabelbedrijf u in rekening brengt. Dus als u al een maandelijkse kabelrekening betaalt, bent u klaar om te gaan. Dat gezegd hebbende, als je een van de miljoenen ?cord-cutters bent? in de wereld die heeft afgezien van traditionele televisie in plaats van alle streamingdiensten die tegenwoordig beschikbaar zijn, is Vh1 misschien niet in de kaarten voor u.

Suggesties die ik heb voor VH1

Eerst en vooral zou ik graag zien dat Vh1 zich wat meer vertakt. Ik begrijp dat ze in de eerste plaats een kabel-tv-netwerk zijn en dat ze naar verwachting het meest bezig zijn met hun eigen programmering? maar het zou leuk zijn als ze ook iets meer zouden bieden voor degenen onder ons die geen kabelplan hebben. Meer entertainment- en muzieknieuwsartikelen, opiniestukken, listicles en denkstukken zouden een welkome aanvulling zijn op wat deze site al te bieden heeft.
Ik zou graag zien dat VH1 gebruikers die geen kabelabonnement hebben, toestaat zich aan te melden voor abonnementen om ten minste een deel van de inhoud op deze site te bekijken. Dit is immers de weg van de toekomst en VH1 moet zich aanpassen aan de veranderende tijden.

Conclusie

Al met al, als u op zoek bent naar een manier om op elk moment, dag of nacht, toegang te krijgen tot de huidige inhoud van VH1, zullen deze site en app het gemakkelijk maken. Je vindt misschien niet veel algemene muziek- en entertainmentinhoud buiten het VH1-universum, maar voor alle dingen die met VH1 te maken hebben, wordt het niet veel beter dan dit.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Vh1

vh1

VH1 Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Video Hits 1 is een zeer succesvol kabelnetwerk dat al vele jaren bestaat. Het is de thuisbasis van veel klassieke muziekvideo's en je hebt toegang tot alle inhoud op de Vh1-website en -app. Ik heb er een review over geschreven zodat je er meer over te weten kunt komen!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op