Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

The Valley: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Charlton had al op verschillende terreinen gespeeld voordat ze in 1919 naar The Valley verhuisden.

Valley

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Charlton Athletic stadion werd gebouwd met de hulp van hun fans in 1919. Het stadion bestond aanvankelijk alleen uit een veld en grote aarden oevers, waardoor het de uitstraling van een vallei kreeg. Charlton verhuisde in 1923 kort weg van The Valley, maar nadat een voorgestelde fusie mislukte, verhuisde hij terug naar The Valley. Het stadion ontwikkelde zich geleidelijk in de volgende decennia, vooral door de aarden bank in betonnen terrassen te veranderen en door de bouw van een overdekte hoofdtribune. In de late jaren 1930 was het Valley Stadium een van de grootste stadions van Engeland en het enorme oostelijke terras was het grootste van het land. Het stadion vestigde zijn recordaantal toeschouwers van 75.031 toeschouwers tijdens een FA Cup-wedstrijd met Aston Villa in 1938. In de volgende decennia vonden er geen grote veranderingen plaats, totdat in de late jaren 1970 een bescheiden nieuwe hoofdtribune werd gebouwd en een paar jaar later de nieuwe overdekte Jimmy Seed Stand aan de zuidkant. Kort daarna ging de club echter in beheer en hoewel een supporterstrust de club wist over te nemen, bleef het stadion eigendom van de vorige eigenaar. Charlton Athletic Club verhuisde in 1985 naar Selhurst Park om te kunnen delen met Crystal Palace. De club kreeg in 1988 de controle over het stadion van Valley terug, maar het stadion was in verval geraakt en herontwikkelingsvoorstellen werden geblokkeerd door de lokale gemeenteraad van Greenwich. Vanwege de populariteit van de politieke partij Charlton-fans keurden veel lokale raden in 1992 de plannen goed om hun club terug te verhuizen naar een gerenoveerde vallei. De club speelde nog een jaar op Upton Park voordat hij terugkeerde en werd omgedoopt tot Charlton Athletic. De renovatiewerkzaamheden aan het hoofdstadion begonnen kort daarna, met de bouw van een nieuwe Oosttribune. Dit werk werd in 1998 voortgezet met de bouw van een nieuwe westtribune met twee lagen. De Noordtribune werd kort daarna herbouwd en vervolgens verbonden met de West- en Oosttribune. In het midden van de jaren 2000 presenteerde Charlton plannen om een stadion met 40.000 zitplaatsen te creëren door de East Stand en Jimmy Seed Stand te herbouwen. Plannen werden echter nooit gerealiseerd vanwege de degradatie van de club. (foto's van de huidige The Valley hieronder)

Hoe kom je in de vallei

The Valley ligt in het zuidoosten van Londen aan de zuidoever van de rivier de Theems. Het stadion ligt op ongeveer 6 kilometer van het centrum van Londen en 2 kilometer ten oosten van Greenwich. Charlton Railway Station ligt op korte loopafstand van het station. Er is een frequente dienst naar Charlton vanaf Cannon Street, London Bridge en Lewisham stations, en vrij frequente dienst van Charing Cross en Waterloo East stations. De reis duurt 15 tot 25 minuten, afhankelijk van waar je instapt. Verschillende bussen verbinden het stadion met andere delen van Londen. Bus 53 is vooral handig omdat deze kan worden genomen vanaf Parliament Square en andere haltes op de zuidelijke oever. Uw reistijd zal echter veel langer zijn dan met de trein. Stap uit bij halte Charlton Park Road. Andere bussen verbinden het stadion voornamelijk met delen van Londen verder naar het zuiden of oosten. Adres: Floyd Road, London SE7 8BL

Charlton Athletic Tickets

Tickets voor wedstrijden van Charlton Athletic kunnen online, telefonisch of in de clubwinkel worden gekocht. Tickets zijn verkrijgbaar op de dag van de wedstrijd, aan de poort. Charlton is zelden uitverkocht. Tickets voor de wedstrijd variëren in prijs tussen £ 17,00 voor een stoel in een van de hoeken tot £ 29,00 voor een centrale stoel op de hoofdtribune. Prijzen worden verhoogd met £ 3,00 voor spraakmakende games. Tickets kunnen worden gekocht op de dag van de wedstrijd voor £ 3,00 meer.

Relevante internetlinks

Bezoek de website van Charlton Athletic FC, de website van de Londense stadsgids, de website van Transport for London, de website van de reisplanner en Nationalrail.co.uk om uw reis van of naar Londen te plannen.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Valley
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Valley
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Valley
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Valley

The Valley: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Charlton had al op verschillende terreinen gespeeld voordat ze in 1919 naar The Valley verhuisden.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op