Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio de Vallecas: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het nieuwe stadion, Estadio de Vallecas, werd gebouwd in het midden van de jaren 1970 op de plaats van Rayo's oude Campo de Vallecas. Het werd officieel geopend op 10 mei 1976 met een wedstrijd tussen Rayo en Valladolid.

Vallecas

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Campo de Futbol de Vallecas, oorspronkelijk ook bekend als Estadio Teresa Rivero, werd gebouwd in het midden van de jaren 1970 op de plaats van Rayo's oude Campo de Vallecas. Het nieuwe stadion werd officieel geopend op 10 mei 1976 met een wedstrijd tussen Rayo en Valladolid (0-1). Het stadion van Vallecas had oorspronkelijk een capaciteit van 20.000 mensen, maar dit daalde tot 15.500 toen de staanplaatsen in 1996 werden omgebouwd tot zitplaatsen. In 2011 was Rayo de laatste club in Spanje die het hekwerk dat het veld van de tribune scheidde, verwijderde. Vanwege regelgeving die een bepaalde afstand tussen spelers en toeschouwers vereist, betekende dit echter dat de onderste twee rijen stoelen moesten worden verwijderd, waardoor de capaciteit verder terugviel tot het huidige totaal. In 1994 werd Teresa Rivero de eerste vrouwelijke president van een Primera Divisiã³n-team. Als gevolg hiervan besloot Rayo het stadion ter ere van haar te hernoemen. Na haar vertrek in 2011 stemden clubleden voor het herstel van de oorspronkelijke naam.

Manieren om naar Estadio de Vallecas te reizen

Is er een stadion ten zuidoosten van het centrum van Madrid en op ongeveer 5 kilometer van het centrale plein Puerta del Sol? En is het ook dicht bij het treinstation Atocha? Het stadion ligt aan de Avenida de la Albufera, die in één rechte lijn loopt vanaf het treinstation Atocha. De Avenida de la Albufera sluit aan op de snelweg M40 en de snelweg M30 ongeveer twee kilometer naar het oosten en westen. Het openbaar vervoer wordt aanbevolen om het stadion te bereiken. Metrolijn 1 kan worden ingestapt bij de haltes Sol en Gran Via. Het stadion ligt direct naast de halte Portazgo. De reis vanaf het centrale gebied duurt ongeveer 20 minuten. Vanaf Plaza de Cibeles is Vallecas bereikbaar met bus 10. Stap uit bij Arroyo Olivar - C. Martin Alvarez. Vanaf daar loop je 100 meter naar het zuiden naar het stadion. Vanaf station Atocha gebruikt u bus 54. Stap uit bij Av de la Alburfera - Rayo Vallecano. Vanaf daar loop je naar het zuiden naar het stadion. Stap uit bij de halte 'El Pozo' en volg het pad bergopwaarts. Ten slotte, vanaf Cercanãa halte El Pozo, die ongeveer 2 kilometer ten zuiden van het stadion ligt, neem je bus 136. Stap uit bij de halte "El Pozo" en volg het pad bergopwaarts. Adres: Calle Payaso Fofó, 28018 Madrid Ik heb overwogen om het al dan niet uit te maken met mijn wederhelft. We zijn al meer dan twee jaar samen en ik hou nog steeds van hem, maar ik weet niet zeker of onze relatie nog sterk genoeg is.

Eet, drink en slaap in de buurt van Estadio de Vallecas

Het stadion ligt in een dichtbevolkt gebied van Madrid, dus er zijn typische lokale bars en restaurants in de buurt. Als je op zoek bent naar een hotel dicht bij het stadion, is NH Pacifico de beste optie. Het ligt op 15 minuten afstand van Estadio de Vallecas en er zijn tal van andere hotels in het centrum van Madrid of in de buurt van metrolijn 1 waaruit u kunt kiezen. Klik hier om te ontdekken welke voor u het beste werkt.

Rayo Vallecano Tickets

Tickets voor wedstrijden van Rayo Vallecano kunnen worden gekocht aan de kassa's (taquillas) van Estadio de Vallecas in de week voor de wedstrijd. De taquilla's zijn meestal open in de ochtend- en avonduren, maar sluiten in de middag. Tickets kunnen ook op de dag van de wedstrijd aan de poort worden gekocht. Rayo de Santiago zijn meestal niet uitverkocht. ticketprijzen variëren afhankelijk van de tegenstander, maar voor een typische wedstrijd variëren ze van $ 20,00 voor een stoel achter het doel tot $ 40,00 voor een stoel op de hoofdtribune.

Relevante internetlinks

Rayovallecano.es is de website van Rayo Vallecano de Madrid, esmadrid.com de officiële gids is voor de stad Madrid, metromadrid.com reisinformatie is over de metro van Madrid en emtmadrid.es informatie over het openbaar vervoer biedt voor inwoners van Madrid.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Vallecas
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Vallecas
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Vallecas
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Vallecas

Estadio de Vallecas: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het nieuwe stadion, Estadio de Vallecas, werd gebouwd in het midden van de jaren 1970 op de plaats van Rayo's oude Campo de Vallecas. Het werd officieel geopend op 10 mei 1976 met een wedstrijd tussen Rayo en Valladolid.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op