Primera Division
Vr 01:00
Primera Division
Za 00:00
Eliteserien
Za 16:00
Eliteserien
Za 18:00
Primera Division
Za 21:00
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

US Weekly Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Het populaire tijdschrift, US Weekly, haalt de krantenkoppen met roddels over beroemdheden en entertainment. In 2006 lanceerde de outlet zijn website als een bron voor zijn fans om op de hoogte te blijven van alles wat er in de wereld van beroemdheden gebeurt. Tegenwoordig hebben miljoenen lezers toegang tot de site voor updates over hun favoriete beroemdheden, modenieuws, baby bump-artikelen en meer. De website is een geweldige manier om je fix van eigenzinnige nieuwsverhalen te krijgen die leuk zijn om te lezen.

US Weekly

us weekly

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

usmagazine.com

Een van de oorspronkelijke celebrity-nieuwsmagazines, US Weekly Magazine, maakte de weg vrij voor vele andere mediabronnen zoals deze. De in 2006 gepubliceerde website maakte het toegankelijk voor nog meer lezers. Miljoenen kijkers bezoeken de site regelmatig om de nieuwste primeur te lezen. De website slaagt erin om miljoenen lezers te blijven boeien met zijn roddels over beroemdheden, modenieuws, video's en andere inhoud. De functionaliteit van de site is een andere reden waarom het zo succesvol is geweest.

Website Ontwerp

Het is gemakkelijk te navigeren en de pagina's laden snel. Het website ontwerp van US Weekly is zeer professioneel. Het logo is hetzelfde als het logo dat ze in hun tijdschrift gebruiken. Het is duidelijk en direct herkenbaar. De lay-out van de website bootst sterk de opzet van het tijdschrift na, met eenvoudige navigatie en pagina's die snel laden. De branding van de website is geweldig, duidelijk vanaf het moment dat kijkers het bekijken. Bovendien is het moeilijk om tegelijkertijd een goed gemerkte en schone website te maken. De witte achtergrond is perfect voor de felgekleurde roze highlights.

Over het algemeen is deze website goed gemaakt en communiceert effectief zijn boodschap. Een ander geweldig ontwerpkenmerk van deze website is de organisatie en installatie. De menu's zijn overzichtelijk en de zijbalk wordt mooi benut. Het menu zweeft boven alles terwijl je scrolt, waardoor je niet meer naar boven hoeft te scrollen. De zijbalk belicht het laatste nieuws dat de website heeft gepost, waardoor het gemakkelijk is om te zien wat er nieuw is. De flow van de website is goed, met een aantrekkelijke esthetiek die het oog behaagt. Koppen zijn intrigerend en versterken de betrokkenheid van lezers, terwijl ze ook nuttig zijn bij het communiceren van de boodschap van de website. Over het algemeen is deze website goed gemaakt en communiceert hij effectief zijn boodschap aan zijn lezers.

Tevreden

De inhoud op US Weekly is divers. De belangrijkste focus van de website is nieuws over beroemdheden, maar er zijn andere onderwerpen, zoals mode, entertainment, royals, moeders, eten, huisdieren, podcasts, video's en meer. De nieuwssectie van de website richt zich op beroemdheden en hun nieuwste escapades. Enkele krantenkoppen zijn "Leondardo Dicaprio redt man van verdrinking" en "Harry Styles keek naar een hond terwijl de eigenaar een restaurant binnenrende." Inbegrepen in de galerij is een foto van Leonardo DiCaprio die iemand helpt en Harry Styles die nors naast zijn hond kijkt.

Een ander gedeelte van de website is de categorie Moeders. Dit gedeelte richt zich op zwangere beroemdheden en moeders. Er zijn baby bump fotogalerijen van de Golden Globes en andere awardshows. Afgezien van baby-updates en sneak peeks in kinderkamers, is er een hall of fame-lijst en foto van baby bumps.

US Food is een website die artikelen host met betrekking tot beroemdheden die koken, hun keukens en favoriete gerechten. Recepten zijn leuk om te lezen. De diversiteit aan voedselartikelen is er in overvloed. Er zijn net zoveel celebs die van fastfoodposts houden als er celebs zijn die dieetlijsten hebben.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De desktop browser versie van US Weekly is een zeer goede website. De branding is geweldig, de lay-out van de website is schoon en consistent en de stroom van de artikelplaatsingen versmelt goed, waardoor de lezer wordt aangemoedigd om te blijven scrollen. Op de desktopversie van de website zijn de advertenties goed leesbaar en kleinschalig. Het scrollen is ook makkelijk omdat de advertenties niet te veel ruimte innemen. Een probleem met de desktopversie is dat er niet zoveel advertenties zijn als in de mobiele browser. De tekst op de desktopversie is ook groter en gemakkelijker te lezen.

De app-versie van US Weekly is niet optimaal ontworpen voor mobiel kijken. De website is gratis te lezen, maar de app vereist dat kijkers $ 5,99 per nummer betalen. Het is verwarrend dat ze vergelijkbare en mogelijk dezelfde inhoud gratis op een webpagina zouden aanbieden.

Positieven

De US Weekly-website is geweldig omdat de inhoud gratis beschikbaar is. Het bedrijf verkoopt nog steeds tijdschriften in de winkel, maar de website krijgt ongetwijfeld meer kijkers. Het is een geweldige bron voor entertainmentnieuws. De branding van de website is consistent en het is fijn om een website te kunnen herkennen aan het logo en de kenmerkende kleuren. US Weekly doet geweldig werk om deze dingen over te brengen zonder er rommelig uit te zien.

De organisatie van de website is geweldig en stroomt perfect om de lezer betrokken te houden. Het formaat moedigt kijkers aan om te blijven scrollen. Er zijn veel backlinks in de artikelen zelf, waardoor ze interessant zijn.

Er zijn slechts een paar advertenties op de webpagina. De meeste hebben betrekking op het tijdschrift en de website, dus ze zijn draaglijker. Er is één middelgrote advertentie direct boven de koptekst op de desktopversie. Het is gemakkelijk om de advertentie te negeren en verder te lezen.

Negatieven

Ik heb een zeer kleine klacht over de feed van de startpagina van de US Weekly-website. De website is een WordPress-website, dus dit is een gemeenschappelijk thema onder hen. Op een gegeven moment willen lezers echter de onderkant van de pagina zien. Het kan moeilijk zijn om bij zaken als Contact en veelgestelde vragen te komen met het eindeloze scrollen. Dit probleem treedt alleen op op de hoofdstartpagina. Met de categoriepagina's is het gemakkelijker om tot op de bodem uit te zoeken. Ik denk dat het een geweldig idee zou zijn om subcategorieën op het menu te hebben voor verschillende soorten beroemdheden. We kunnen bijvoorbeeld filmsterren, tv-sterren, muzikanten, enzovoort hebben. Het zou erg nuttig zijn om ze te kunnen filteren op wat voor soort nieuws ze hebben gemaakt (positief of negatief), evenals op hun beroep.

Er zijn weinig advertenties op de website, maar ze kunnen een ergernis zijn. Een van de ergste problemen die ik met de website heb, is dat advertenties plotseling verschijnen en een hard geluid maken van een video. Het is opzienbarend en onderbreekt leeservaringen.

Ik heb een groot probleem met de mobiele weergave van de US Weekly-website. In de wereld van vandaag is een app of zelfs een geoptimaliseerde mobiele browser essentieel voor alle websites. Voor zo'n bekende naam in de entertainmentindustrie was ik erg teleurgesteld over dit aspect van de VS.

De mobiele browser werkte niet goed vanwege de advertenties. Terwijl ik probeerde door de website te scrollen, verschenen de advertenties en werd ik in plaats daarvan naar die websites geleid. Er is geen erg goede die op dezelfde manier functioneert als de website. De enige apps zijn voor de verkoop van hun tijdschriften. Het zou leuk zijn om te zien dat de VS een app ontwerpt die op dezelfde manier werkt als zijn website en een gevoel van gemeenschap biedt.

Verbeteringen nodig

Bovendien zou US Weekly sociale media kunnen gebruiken om meer met hun publiek in contact te komen, verdubbelend als een manier om meer RSVP's voor hun evenementen te krijgen. Er zijn een paar dingen die US Weekly Magazine zou kunnen doen om zijn kijkers beter van dienst te zijn en hen als merk aan te spreken. Een belangrijke verbetering zou het ontwikkelen van een goede app zijn die nog meer verkeer naar het tijdschrift zou brengen. Bovendien zou US Weekly sociale media kunnen gebruiken om in contact te blijven met zijn publiek en meer RSVP's te krijgen voor aankomende evenementen. Ik ben dankbaar dat de Verenigde Staten niet veel advertenties op hun website gebruiken, maar ze zijn nog steeds problematisch. De mobiele browser werkt bijna niet vanwege de pop-ups. Als het ontwerpen van apps niet in de kaarten zit voor het bedrijf, zou het updaten van de mobiele browser een grote verbetering zijn.

De website is ook niet zo gebruiksvriendelijk als het zou kunnen zijn. Ten slotte is er een kleine suggestie die ik heb die het lezen van het materiaal op de website van US Weekly Magazine gemakkelijker zou maken. Het zou subcategorieën creëren, waardoor lezers gemakkelijker door de informatie kunnen filteren. Dit zou een groot positief zijn als het wordt geïmplementeerd.

De inhoud van US Weekly Magazine is gevarieerd en uniek. Sommige titels zijn van de muur, maar ze zijn toch opvallend. De categorieën uit het hoofdmenu zijn goed, maar subcategorieën zouden nog beter zijn. Over het algemeen is US Weekly Magazine een doorsnee roddelsite voor beroemdheden. Wat entertainmentnieuws betreft, valt het ergens in het midden.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + US Weekly
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + US Weekly
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + US Weekly
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

US Weekly

us weekly

US Weekly Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Het populaire tijdschrift, US Weekly, haalt de krantenkoppen met roddels over beroemdheden en entertainment. In 2006 lanceerde de outlet zijn website als een bron voor zijn fans om op de hoogte te blijven van alles wat er in de wereld van beroemdheden gebeurt. Tegenwoordig hebben miljoenen lezers toegang tot de site voor updates over hun favoriete beroemdheden, modenieuws, baby bump-artikelen en meer. De website is een geweldige manier om je fix van eigenzinnige nieuwsverhalen te krijgen die leuk zijn om te lezen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op