Eliteserien
Nu
Eliteserien
Nu
Eliteserien
Nu
Eliteserien
Nu
Eliteserien
in --'--''
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

uBlock Origin Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Ublock origin is een krachtige adblocker die alle functies heeft die de maker van uBlock wilde dat het zou hebben? waakzaam, gratis, open-source en niet gevoelig voor betaalde 'acceptabele advertenties'. Als u op zoek bent naar een adblocker die net zo krachtig als aanpasbaar is, moet u zeker uBlock Origin bekijken.

uBlock Origin

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

ublockorigin.com/

Niemand houdt van advertenties. Ze zijn vervelend, opdringerig en gaan vaak gepaard met de verkoop van persoonlijke gegevens. Het is geen geheim dat veel advertenties die we online zien het resultaat zijn van een ander bedrijf dat onze persoonlijke gegevens verkoopt. Advertenties en commercials zijn al lang een van de dingen waar we net mee te maken hebben gehad, met tegenzin. Er is de afgelopen jaren een verhoogde pushback geweest tegen advertenties en commercials vanwege de overvloed aan technologie die we tot onze beschikking hebben, evenals het feit dat bedrijven hun advertentiemacht zijn gaan misbruiken. Reclame is op zichzelf een winstgevend bedrijfsmodel geworden, in plaats van te worden gebruikt als een manier voor mediabedrijven om extra geld te verdienen.

Advertenties vormen nu de kern van hoe bedrijven hun bedrijf uitvoeren. Dit is hoe media-inhoud en veel online diensten 'gratis' zijn geworden. Met andere woorden, gebruikers kunnen bijvoorbeeld video's op YouTube bekijken zonder een maandelijks bedrag te hoeven betalen. Wie bereid is de agressieve reclametactieken van YouTube te verdragen, hoeft niet met zijn dollar te betalen; ze hoeven alleen maar te betalen met hun tijd in het bekijken van advertenties.

Veel sociale mediasites verkopen onze persoonlijke gegevens aan adverteerders om meer geld te verdienen. Dit is waar het echte geld is â in de big data business. Sites zoals Facebook en Instagram verkopen onze persoonlijke interesses en browsegeschiedenis aan een aantal bedrijven die deze informatie vervolgens gebruiken om ons producten te verkopen die statistisch waarschijnlijk door ons worden gezocht.

Ik vind het een grove inbreuk op de privacy en onethisch als merken advertenties op Instagram plaatsen die specifiek op mij zijn afgestemd.

Veel mensen zijn niet in staat om online advertenties te vermijden vanwege de afhankelijkheid van sociale mediasites. Maar als we het probleem vanuit een breder perspectief bekijken, is het gebruik van adblockers een betere manier om te gaan, omdat advertenties alomtegenwoordig zijn op internet. Gelukkig zijn er adblockers die van hoge kwaliteit en krachtig zijn, waardoor gebruikers ongewenste advertenties kunnen vermijden zonder zich volledig terug te trekken van internet.

Misschien heb je een soort adblocker. Lange tijd heb ik de standaard extensies gebruikt die door de meeste grote webbrowsers worden aangeboden. Deze bleken echter niet sterk genoeg te zijn - vooral wanneer ze werden afgezet tegen de extreem advertentiezware gratis streamingsites die ik graag gebruik. Uiteindelijk kwam ik erachter dat als ik deze gratis streamingsites wilde blijven gebruiken (en ervan wilde genieten), ik iets beters moest vinden.

Ik vond uBlock Origin via een zoekopdracht op internet. Het is een plug-in die is gemaakt om te worden gebruikt met browsers zoals Firefox en Chrome. Er wordt beweerd dat het beter is dan andere plug-ins voor het blokkeren van advertenties omdat het geen 'acceptabele advertenties' toestaat. De belangrijkste reden waarom ik ervoor koos om uBlock Origin te gebruiken, was omdat het gratis en open source was. Ik weet dat er geen winst verbonden is aan de ontwikkeling ervan, dus ik kan erop vertrouwen dat het effectief zal zijn bij het blokkeren van advertenties.

Geschiedenis

Dit was niet altijd het geval voor uBlock, dat voortkwam uit de oorspronkelijke software, uBlock. De hele reden dat uBlock Origin ontstond (als een evolutie van de originele software, uBlock) was als een terugkeer naar vorm, een terugkeer naar de oorsprong van wat uBlock oorspronkelijk bedoeld was te zijn: een volledig gratis en open source ad-block software. In april 2015 droeg de oorspronkelijke ontwikkelaar van uBlock, Raymond Hill, de officiële repository van het project over aan Chris Aijoudi. Hill maakte deze overstap uit frustratie die voortkwam uit het afhandelen van verzoeken. Onmiddellijk na deze overdracht heeft Hill echter zelf uBlock gevorkt en zijn anti-reclame-inspanningen voortgezet onder zijn nieuw gevorkte software. Deze software zou later bekend worden als uBlock Origin. Op dit moment staat het 100% los van het uBlock van Aijoudi.

Na het stopzetten van de ontwikkeling in 2015, begon uBlock (nu eigendom van AdBlock) in juli 2018 met het toestaan van "acceptabele advertenties". Vanaf februari 2019 stond de software advertenties toe op basis van ontvangen betalingen.

Ondanks klachten blijft uBlock Origin een onafhankelijke entiteit die geen geld accepteert om advertenties toe te staan. Het is een van de laatste levende adblockers met integriteit.

Ontwerpen

Er is niet veel om van te spreken als het gaat om het ontwerp van uBlock Origin, aangezien het een browserextensie is. Niettemin was de [gebruiksvriendelijke], lichtgewicht en snel te installeren extensie intuïtief, gebruiksvriendelijk en verscheen snel in Google Chrome. Na het toevoegen van de extensie kon ik er onmiddellijk gebruik van maken - zoals veel VPN's heeft de add-on een grote aan / uit-knop bovenaan de vervolgkeuzelijst. Schakel uBlock Origin snel in of uit, afhankelijk van uw behoeften. Onder de aan / uit-knop vindt u een reeks functies en enkele basisgegevens over wat uBlock Origin heeft gedaan. Er is een minimalistisch ontwerp, zodat u gemakkelijk kunt begrijpen hoe u uBlock Origin kunt gebruiken en kunt zien hoe effectief het is geweest.

Inhoud en functies

Actief: Adblockers zoals uBlock Origin geven gebruikers meer controle over welke advertenties worden geblokkeerd en hoe ze worden geblokkeerd. Bovendien is het een van de meest veelzijdige adblockers die ik heb gezien. Om pop-ups en andere opdringerige webinhoud permanent te blokkeren, kunt u kiezen uit een aantal vooraf ingestelde opties of uw eigen opties maken. U kunt er ook voor kiezen om bepaalde functies selectief uit te schakelen, zoals advertenties, cosmetische filtering of JavaScript. uBlock Origin is niet alleen voor het blokkeren van advertenties; het geeft u volledige controle over uw online ervaring.

Met Element Zapper Mode kunt u op specifieke inhoud op een webpagina klikken en deze zappen om deze te elimineren! Dit is een uiterst krachtige functie waarmee u elk stuk inhoud van een website kunt verwijderen met slechts een paar klikken. Klik gewoon op een stuk inhoud op een website en zie het voor je ogen verdwijnen!

Mobiele en desktopervaring

Helaas lijkt het er niet op dat er een mobiele versie van uBlock Origin beschikbaar is. Dit is jammer, want er zijn weinig solide adblockers voor mobiele apparaten. Dit betekent dat mobiel surfen op het web meestal wordt overspoeld met advertenties - het is een wilde jungle van commercie. Natuurlijk, als je een techneut bent, kun je een tijdelijke oplossing voor Android bedenken? maar als je iOS gebruikt, ben je een soort SOL.

Prijzen en abonnementen

Zoals ik eerder al zei, is uBlock Origin een 100% gratis software die naar wens kan worden aangepast. Het heeft ook open source-code beschikbaar op Git Hub, dus als je merkt dat je ervan geniet, raad ik je ten zeerste aan om een donatie te overwegen. Wat u zich ook kunt veroorloven om te geven, zal helpen uw waardering te tonen en ervoor te zorgen dat Hill en uBlock Origin vandaag de dag de beste advertentieblokkeringsservice op internet blijven bieden.

Suggesties die ik heb voor uBlock Origin

Eerlijk gezegd heb ik niet veel klachten. Het enige dat echter leuk zou zijn, is als het gemakkelijker zou zijn om individuele acties die met de extensie zijn gepleegd, ongedaan te maken. Als ik bijvoorbeeld element zapper gebruik en ik zap per ongeluk het verkeerde element, zou ik die actie zonder al te veel moeite ongedaan moeten kunnen maken. Ik had echter moeite om erachter te komen hoe ik kon uit-zappen (als het al mogelijk is).

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + uBlock Origin
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + uBlock Origin
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + uBlock Origin
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

uBlock Origin

uBlock Origin Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Ublock origin is een krachtige adblocker die alle functies heeft die de maker van uBlock wilde dat het zou hebben? waakzaam, gratis, open-source en niet gevoelig voor betaalde 'acceptabele advertenties'. Als u op zoek bent naar een adblocker die net zo krachtig als aanpasbaar is, moet u zeker uBlock Origin bekijken.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op