Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Türk Telekom Arena: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

De Turk Telekom Arena is een stadion met 45.000 zitplaatsen dat de oude Ali Sami Yen verving. De Turk Telekom Arena is een modern stadion dat veel faciliteiten modern heeft in vergelijking met de oude Ali Sami Yen.

Turktelekomarena

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De TÃ1/4rk Telekom Arena verving Galatasaray's oude Ali Sami Yen. Dit oude stadion was in de jaren 2000 aanzienlijk verouderd en miste veel moderne faciliteiten. De club onderzocht eerst de bouw van een nieuw stadion op de plaats van de Ali Sami Yen, maar besloot later om in plaats daarvan een nieuw stadion op een andere locatie te bouwen. De bouw van de TÃ1/4rk Telekom Arena begon eind 2007 en kostte naar schatting $ 160 miljoen. Het stadion werd officieel geopend op 15 januari 2011 met een wedstrijd tussen Galatasaray en Ajax (0-0). De Turk Telekom Arena heeft in totaal 5.500 luxe zitplaatsen en 157 executive boxen. De naamrechten van het stadion werden voor een periode van 10 jaar verkocht aan telecombedrijf TÃ1/4rk Telekom.

Hoe kom je bij de Turk Telekom Arena

De TÃ1/4rk Telekom Arena bevindt zich in Istanbul aan de Europese kant van de stad. Het ligt dicht bij de zakenwijken Levant en Maslak en het historische centrum van Istanbul ligt op ongeveer 12 kilometer afstand. De beste manier om de arena te bereiken is met de metro. U kunt metrolijn 2 nemen bij station Sishane of Taksim aan de noordelijke rand van het stadscentrum. Adres: Türk Telekom Arena, 34396 Istanbul

Eet, drink en slaap in de buurt van de Turk Telekom Arena

De TÃ1/4rk Telekom Arena ligt in de buurt van een grote snelweg aan de noordelijke rand van de stad. Het is mogelijk om plaatsen te vinden om te eten of te drinken in de omgeving aan de andere kant van de snelweg, maar het is waarschijnlijk een beter idee om dit in het centrum van Istanbul te doen. Er zijn geen hotels in de directe omgeving van het stadion. Als je toch van plan bent om een metro naar het stadion te nemen, is er weinig reden om in het centrum van Istanbul te blijven. Als je alleen voor de wedstrijd bent gekomen en van plan bent een taxi te nemen, vind je misschien een hotel dichter bij het stadion in Levant of Maslak zakenwijken handig. In de buurt van de TÃ1/4rk Telekom Arena zijn er verschillende opties voor hotels zoals de ArtDeco Istanbul Suites, Elegance Residence Istanbul en (duurdere) Mövenpick. Klik hier om door de omgeving van de TÃ1/4rk Telekom Arena te bladeren voor hotels, en hier om te zien wat er beschikbaar is in het centrum van Istanbul.

Galatasaray Tickets

Tickets voor galatasaray-wedstrijden kunnen online worden gekocht bij Passo.com.tr. Om tickets te kopen of het stadion in Turkije te betreden, heeft men een Passolig-kaart nodig. Dit is een pre-paid kaart die online kan worden verkregen op de Passolig-website. De ticketprijzen voor stoelen op het hoogste niveau achter het doel of in de hoeken zijn meestal TLR 35,00, terwijl de tickets voor stoelen op het middenniveau aan een van de lange zijden TLR 287,00 kunnen kosten.

Relevante internetlinks

De Galatasaray website, Turktelekomarena.com.tr, de TÃ1/4rk Telekom Arena website, Istanbul.com en Istanbul-ulasim.com.tr zijn allemaal officiële websites van Galatasaray SK en bieden officiële informatie over de club en de stad Istanbul. Wojciech schreef: 22 oktober 2017 om 7:43 pm Ik keek vandaag naar Galatasaray tegen Fenerbahce. Ze speelden goed en de sfeer was geweldig. Metrohalte ligt net buiten het stadion, dus je kunt naar de winkel gaan en het ook buiten zien op niet-wedstrijddagen. Het metrostation is niet gesloten. Turkse fans zorgen voor een geweldige sfeer. Ik raad ten zeerste aan om daar een wedstrijd te kijken! Ik zag Galatasaray vandaag tegen Fenerbahce. De wedstrijd was uitverkocht en ik moest ruim boven de nominale waarde betalen voor tickets. Het was zeker de moeite waard, want de metrohalte ligt net buiten het stadion. Je kunt naar de winkel gaan en het stadion buiten zien op niet-wedstrijddagen, en het metrostation is niet gesloten. Turkse fans zorgen voor een uitstekende sfeer. Ik zou het ten zeerste aanbevelen om een wedstrijd in het Galatasaray Stadium te kijken. Houd er rekening mee dat u niet bij het stadion kunt komen als er geen evenement is. Alle toegangen zijn direct bij het metrostation afgesloten. Er moet een evenement zijn om bij het stadion te komen. Probeer niet naar het stadion te gaan wanneer alle toegangen gesloten zijn op het metrostation. Er moet een evenement zijn om toegang te krijgen. Ik was zo onder de indruk toen ik dit stadion zag. De sfeer is geweldig als het vol zit met gekke fans. Het is een van de beste plekken om een wedstrijd te kijken.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Turktelekomarena
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Turktelekomarena
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Turktelekomarena
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Turktelekomarena

Türk Telekom Arena: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

De Turk Telekom Arena is een stadion met 45.000 zitplaatsen dat de oude Ali Sami Yen verving. De Turk Telekom Arena is een modern stadion dat veel faciliteiten modern heeft in vergelijking met de oude Ali Sami Yen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op