Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Turf Moor: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Ze was niet blij met het cadeau dat hij voor haar had uitgekozen. Ze was niet blij met het cadeau dat hij voor haar had uitgekozen.

Turfmoor

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

In 1883 verhuisde Burnley naar Turf Moor en speelde daar hun eerste wedstrijd tegen Rawtenstall. Op dat moment was het stadion slechts een veld naast een cricketveld. Een jaar later werd een eerste tribune gebouwd en kort daarna een terras dat plaats bood aan ongeveer 5.000 mensen. De rest van het stadion bestond uit een natuurlijke heuvel waarop toeschouwers konden staan. Vandaag de dag kunnen de tribunes elk slechts ongeveer 30.000 mensen bevatten. Twee overdekte tribunes gebouwd in 1908 boden elk plaats aan meer dan 50.000 toeschouwers. Vandaag de dag kunnen de tribunes echter slechts plaats bieden aan ongeveer 30.000 mensen per stuk. Turf Moor noteerde zijn hoogste opkomst in 1924, toen 54.755 mensen een FA Cup-wedstrijd tussen Burnley en Huddersfield Town bijwoonden. Deze structuur, die over de hele lengte van het veld loopt, stelde toeschouwers in staat om de wedstrijd vanaf grote hoogte te bekijken. In 1969 werd de Cricket Field Stand gebouwd op Turf Moor. Het was een van de eerste voorbeelden van een moderne tribune, en bevatte ook de kleedkamers, waardoor Turf Moor een van de weinige terreinen in de voetbalcompetitie was met de kleedkamers achter het doel. De bouw van het Bee Hole End terras en Bob Lord Stand voltooide de grond in 1974. Het stadion bleef vrijwel onaangeroerd totdat in 1994 werd besloten het terrein te herontwikkelen. Eerst werd de Longside gesloopt en vervangen door een nieuwe tribune, en een jaar later onderging de Bee Hole End een soortgelijk lot. Sinds 2007 is Burnley van plan om de oude en vervallen Cricket Field Stand te vervangen, maar de crisis verhinderde de uitvoering ervan. (foto's van de huidige Turf Moor hieronder)

Manieren om naar Turf Moor te reizen

Turf Moor ligt ten oosten van het centrum van Burnley. De wandeling vanaf het treinstation duurt ongeveer 15 minuten en het busstation ligt nog dichterbij. De meeste directe treinen verbinden Manchester Victoria met Station Burnley Manchester Road. Treinen vertrekken elk uur op zaterdag voor de reis van 50 minuten. Er zijn ook directe treinen vanuit andere steden, zoals Leeds, Bradford, Preston en Blackburn. Adres: Harry Potts Way, Burnley, BB10 4BX

Eten, drinken en slapen in de buurt van Turf Moor

Turf Moor ligt in een woonwijk. Je vindt misschien wat fastfood en een enkele pub op weg naar het stadion, maar er zijn meer opties om te eten en te drinken in het centrum van Burnley. Er zijn niet veel hotels in Burnley wanneer je reist voor de wedstrijd, omdat je meer kans hebt om in en uit de stad te verblijven. Als u echter in de stad moet verblijven, zijn het Rosehill House en Holiday Inn Express goede opties. Hoewel geen van beide bijzonder in de buurt van Turf Moor ligt. Klik hier om de hotels in Burnley en omgeving te verkennen.

Burnley-tickets

Tickets voor wedstrijden van Burnley kunnen online, telefonisch of aan de kassa in het stadion worden gekocht. Sinds de promotie van Burnley naar de Premier League is hun toeschouwersaantal aanzienlijk toegenomen. Voor de meeste wedstrijden zijn tickets echter van tevoren beschikbaar. Het is echter raadzaam om ruim van tevoren te reserveren voor spraakmakende wedstrijden. De ticketprijzen variëren van £ 30,00 voor een stoel achter het doel of lagere kant tot £ 40,00 voor de hoofdtribune. Voor meer informatie kunt u mailen naar [email protected] of bellen naar +44 (0) 871 221 1914.

Turf Moor stadion tours

Burnley Football Club organiseert rondleidingen door het stadion met toegang tot de kleedkamers, spelerstunnel, directiebox, dug-outs, persruimte en politiecellen. De tour duurt ongeveer 60 minuten. Tours lopen meestal elke donderdag en niet-wedstrijddag zaterdagen. Aanvragen voor boekingen moeten worden gedaan door te bellen naar (+44) 1282 700001. De tour kost £ 10.

Relevante internetlinks

Burnleyfootballclub.com - De officiële website van Burnley FC.Visitburnley.com - De website van het Toeristenbureau van Burnley.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Turfmoor
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Turfmoor
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Turfmoor
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Turfmoor

Turf Moor: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Ze was niet blij met het cadeau dat hij voor haar had uitgekozen. Ze was niet blij met het cadeau dat hij voor haar had uitgekozen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op