Champions League
Wo 18:45
Champions League
Wo 18:45
Champions League
Wo 21:00
Champions League
Wo 21:00
Champions League
Wo 21:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Tubi Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Tubitv is een geweldige gratis streamingsite die een breed scala aan films en tv-programma's biedt. Met een eenvoudig te gebruiken website en app is deze site perfect voor iedereen die op zoek is naar een goede selectie van inhoud. Als je meer wilt weten over Tubitv, lees dan vandaag nog mijn recensie!

Tubi

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.November 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

tubitv.com

Met zoveel streamingdiensten die er zijn, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke je tijd en geld waard zijn. Sommigen van hen zijn gratis, sommige zijn goedkoop en anderen kunnen nogal prijzig zijn. Het is belangrijk dat je erachter komt wat je wilt voordat je op zoek gaat naar een streamingdienst, want niemand wil zijn tijd verspillen aan een site of app die afval blijkt te zijn. Met mijn reviews help ik je te beslissen welke streamingdiensten je tijd en geld waard zijn.
Dat gezegd hebbende, is de kans groot dat je misschien hebt gehoord van de gratis streamingdienst die ik vandaag ga bekijken. Tubi is snel omhooggeschoten tot een van de meest populaire en meest gebruikte gratis streamingdiensten ter wereld. Omdat het slechts zes jaar geleden is opgericht, is het nogal indrukwekkend om te zien hoe herkenbaar en hoezeer Tubi een begrip is geworden.
Allereerst is het belangrijk om te overwegen of de bekende merknaam Tubi daadwerkelijk kwaliteit is. Met slechts één manier om er zeker van te zijn, is het misschien een goed idee om alles te bekijken wat Tubi te bieden heeft. Dit kan informatie over het bedrijf en zijn producten omvatten, evenals hoe goed het is ontworpen en welke inhoud gebruikers kunnen verwachten. Bovendien kunnen er gebieden zijn waar Tubi zou kunnen verbeteren.
Als je op zoek bent naar een gratis streaming alternatief voor Netflix en Hulu, begrijp ik helemaal waarom. Maandelijkse streamingrekeningen lopen de laatste tijd uit de hand en er worden voortdurend nieuwe streamingplatforms uitgebracht. Elk heeft zijn eigen gespecialiseerde of originele inhoud die niet te vinden is op een andere streamingsite. Op een gegeven moment begint het financiële gemak dat streamingsites vroeger via kabel-tv boden, dun te worden.
Als ik elke maand al mijn streamingrekeningen optel, kom ik in de buurt van hetzelfde bedrag dat ik vroeger voor traditionele kabel betaalde. Dankzij gratis premium streamingdiensten zoals Tubi kan ik hopelijk weer besparen op mijn maandelijkse rekeningen. Of kan ik op zijn minst een nog grotere selectie aan inhoud krijgen zonder mijn facturen te verhogen? Dat moet ergens voor tellen, toch?
Ben je op zoek naar een geweldige streamingdienst die door velen wordt geprezen en geliefd is? Tubi is absoluut een van de meest veelgeprezen en geliefde streamingdiensten die er zijn. Laten we eens kijken of het alle hype waarmaakt!

Geschiedenis

Tubi, een gratis streamingdienst opgericht door Farhad Massoud en Thomas Ahn Hicks van Ad Rise, kondigde in juni 2019 aan dat het meer dan 20 miljoen actieve maandelijkse gebruikers heeft. In september 2019 pochte Tubi dat gebruikers 132 miljoen uur aan inhoud op zijn platform hadden gestreamd. Deze groei is ongelooflijk!
Een van de belangrijke factoren die hebben bijgedragen aan de snelle opkomst van Tubi is de nauwe relatie met leden van Fox. Sandy Grushow, voorheen het hoofd van Fox TV, is lid van de adviesraad van het bedrijf. Hij is niet de enige invloedrijke persoon in Tubi's hoek; Mark Amin, die ooit vice-voorzitter van Liongate was, is ook een investeerder. Bovendien heeft Ad Rise - het bedrijf dat vanaf het allereerste begin de kern van Tubi's activiteiten vormde - ook geld in het bedrijf gestoken.
Tubi, voorheen erg populair in Europa, is daar onlangs niet meer beschikbaar als gevolg van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze regeling is op 25 mei 2018 in werking getreden en had negatieve gevolgen voor Tubi. Onder andere de zware datamining van gebruikers is een groot voorbehoud. Als dit een deal-breaker voor u is, dan raad ik u aan voorzichtig te werk te gaan.
Tubi groeit naar verluidt in populariteit en geeft elk jaar meer geld uit aan contentlicenties. In 2019 ging de CEO Farhad Massoud naar de beurs met de intentie van het bedrijf om zijn uitgaven voor contentlicenties in 2018 te verdubbelen, waardoor het jaarlijkse aantal op bijna $ 100 miljoen komt. Op dezelfde manier tekende Tubi in 2019 baanbrekende distributieovereenkomsten met NBC Universal, goed voor nog eens 400 tv-afleveringen en films.
Ook Tubi is zijn bereik blijven vergroten en is gegroeid in het aantal apparaten waarop de service beschikbaar is. Op 25 september werd het platform van Tubi bijvoorbeeld beschikbaar op Vizio Smartcast-tv's. En in oktober lanceerde Tubi Tubi Kids, een speciaal kanaal op het platform dat uitsluitend kindercontent biedt. De service werd begin 2020 ook in het Verenigd Koninkrijk gelanceerd en heeft aangekondigd ook naar Mexico te willen uitbreiden.

Ontwerpen

Tubi biedt een intuïtieve en gestroomlijnde interface waarmee iedereen die Netflix eerder heeft gebruikt, instinctief weet hoe hij moet navigeren. Het is een vergelijkbaar ontwerp als Netflix, hoewel ik zou beweren dat Tubi nog eenvoudiger is. Blader eenvoudig door titels op populairste, nieuwe releases en genre. Elke sectie biedt, net als Netflix, een zijwaarts scrollend menu met opties.
Het Tubi-bad ziet er goed uit, functioneert goed en is voor iedereen gemakkelijk te gebruiken.

Inhoud en functies

Tubi heeft een grote selectie titels die bekend en populair zijn. Of je nu op zoek bent naar je favoriete klassieke films, hete nieuwe tv-series of cultklassiekers, Tubi heeft voor iedereen content. Enkele van de meest opvallende productiestudio's op Tubi zijn Lionsgate, MGM, Paramount, NBC Universal en Starz. Zoals het geval is met elke streamingdienst die gespecialiseerd is in gesyndiceerde (in tegenstelling tot originele) inhoud, zijn de titels die daadwerkelijk beschikbaar zijn echter gebaseerd op contracten en kunnen ze van seizoen tot seizoen veranderen (afhankelijk van de contractduur).
Een van de meest toegankelijke streamingdiensten is Tubi. Het is beschikbaar op zowat elk apparaat, dus je hoeft nooit zonder. Of je nu Roku, Android, iOS, Apple TV, Amazon Fire TV, Xfinity X1, X Box, PlayStation, Tivo of Chromecast gebruikt, je hebt toegang tot de duizenden titels van Tubi, waar je ook bent.
Tubi biedt een verscheidenheid aan gebruikersfuncties die wedijveren met die van andere premiumdiensten zoals Netflix. Het leert bijvoorbeeld in de loop van de tijd wat je leuk vindt en beveelt tv-programma's en films aan op basis van je kijkgedrag. Bovendien kunt u titels toevoegen aan aanpasbare lijsten.

Mobiele en desktopervaring

Tubi is beoordeeld als de hoogst gewaardeerde gratis streaming-app in de Apple App Store. Van alle apps die ik heb gezien, heeft Tubi de hoogste gemiddelde gebruikersbeoordeling, namelijk 4,7 sterren. Mensen lijken er dol op te zijn en gebruikers op Android hebben het een beoordeling van 4,6 sterren gegeven - wat zeker indrukwekkend is!
Veel recensenten merken op over de uitstekende selectie van inhoud van de app, evenals hoe gebruiksvriendelijk en functioneel foutloos het is. Bovendien waarderen ze de gratis service die de app biedt.

Prijzen en plannen

Dus, hoewel u niet met uw portemonnee betaalt als het gaat om Tubi, beweren sommige mensen dat er andere manieren zijn waarop u zult betalen. U kunt bijvoorbeeld met uw tijd betalen. Tubi is 100% advertentie-ondersteund, dus verwacht dat de service zwaar zal zijn met de advertenties en reclameblokken. Bovendien is Tubi ook erg zwaar met zijn datamining, daarom is het momenteel niet beschikbaar in de EU. Dus als dat een dealbreaker voor je is, is Tubi misschien toch niet de gratis streamingdienst voor jou.

Suggesties die ik heb voor Tubi

Ik zou absoluut graag zien dat Tubi zich terugtrekt van mijn gegevens en privacy. Het zou beter zijn als Tubi op zijn minst een premium optie zou aanbieden waarvoor ik ervoor zou kunnen kiezen om een maandelijks bedrag te betalen om advertenties te omzeilen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Tubi

Tubi Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Tubitv is een geweldige gratis streamingsite die een breed scala aan films en tv-programma's biedt. Met een eenvoudig te gebruiken website en app is deze site perfect voor iedereen die op zoek is naar een goede selectie van inhoud. Als je meer wilt weten over Tubitv, lees dan vandaag nog mijn recensie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op