Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Sportpark Ronhof: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het sportpark beschikt over een scala aan faciliteiten, waaronder een voetbalveld, diverse tennisbanen, een fitnessruimte en een zwembad. Dit Sportpark is gebouwd in het begin van de 20e eeuw en heeft een voetbalveld, diverse tennisbanen, een fitnessruimte en een zwembad.

Trolliarena

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Ronhof werd oorspronkelijk gebouwd als voetbalstadion. Sportpark Ronhof Thomas Sommer, gebouwd in het begin van de 20e eeuw, wordt nu vooral gebruikt voor voetbalwedstrijden. Greuther FÃ1/4rth was opgericht in 1906, maar al een jaar in hun bestaan besloten ze dat ze een echt stadion nodig hadden en dus werd Ronhof oorspronkelijk gebouwd als een voetbalstadion. Sportplatz Ronhof werd officieel geopend op 11 september 1910 met een wedstrijd tussen Greuther FÃ1/4rth en Karlsruher FV. Het kon toen nog maar zo'n 10.000 toeschouwers herbergen. Het stadion breidde zich snel uit na de Eerste Wereldoorlog en in de late jaren 1920 nam de capaciteit toe tot bijna 30.000. De houten hoofdtribune werd tijdens de Tweede Wereldoorlog bij een luchtaanval afgebrand en in 1951 werd er een nieuwe tribune voor in de plaats gebouwd. Het stadion registreerde zijn hoogste opkomst in 1952 toen 32.000 mensen de derby tussen FÃ1/4rth en NÃ1/4rnberg bezochten. Dit betekende dat de club weinig verandering onderging tot de jaren 1990, toen er weinig veranderingen werden aangebracht vanwege de afnemende successen en financiële problemen uit de jaren 1970 en 1980. Nadat gematigde successen terugkeerden in het midden van de jaren 1990, presenteerde FÃ1/4rth grote herontwikkelingsplannen voor het toen enigszins vervallen stadion. Er werden twee nieuwe tribunes gebouwd en in 1997 werd het gerenoveerde stadion geopend met de nieuwe sponsornaam Playmobil Stadion. Ondanks het stilvallen van de werkzaamheden in 1999 werden in dat jaar nieuwe verbeteringen aangebracht aan de Zuidtribune. In 2001 werden ook voor het eerst schijnwerpers geïnstalleerd. In het volgende decennium werden verdere verbeteringen aan het stadion aangebracht, maar de oorspronkelijke Zuidtribune uit 1951 bleef bestaan. . Het stadion werd in 2010 omgedoopt tot Trolli ARENA als gevolg van een nieuwe sponsorovereenkomst, die eindigde in 2014 toen het stadion terugkeerde naar zijn oorspronkelijke naam Sportpark Ronhof. In 2016 werd de oorspronkelijke naam van het stadion hersteld. De Club heeft daarom de onbedekte Zuidtribune afgebroken en vervangen door een nieuwe overdekte tribune, waardoor de capaciteit is toegenomen van de vorige 15.200 naar de huidige 18.000. De Club is nu van plan om de oude hoofdtribune te vervangen door een nieuwe vervanger.

Manieren om naar Sportpark Ronhof te reizen

Het sportpark Ronhof ligt in het noorden van Fã1/4rth, op ongeveer 1,5 kilometer van de oude stad en bijna een kilometer verder van het treinstation. De wandeling van de oude stad duurt ongeveer 20 minuten, en die van het treinstation ongeveer 10 minuten meer. Vanaf het Hauptbahnhof of Rathaus is het stadion te bereiken met bus 173, 174 of 177. Stap uit bij halte Friedhof en loop naar het stadion. Het treinstation en het stadion liggen dicht bij elkaar, dus wanneer een grote menigte wordt verwacht, rijden er speciale pendelbussen tussen de twee locaties, zodat iedereen veilig aankomt. Het Sportpark Ronhof ligt dicht bij de snelweg A73, die vanuit het centrum van NÃ1/4rnberg in noordelijke richting loopt. Volg de borden naar het stadion en geniet van een wedstrijd in deze goed uitgeruste faciliteit. Adres: Laubenweg 60, 90765 Fürth

Greuther Furth-tickets

Tickets voor de Duitse voetbalclub Greuther FÃ1/4rth zijn online of in de Fan Shop in het stadion te koop. Als er nog tickets over zijn, kunnen deze op de dag van de wedstrijd aan de poort worden gekocht. Greuther FÃ1/4rth is zelden uitverkocht. Ticketprijzen variëren tussen €34.00 en €40.00 voor een zitplaats aan de lange zijde, €28.00 voor een stoel achter het doel, of €14.00 voor een staanplaats op een van de terrassen. De duurste tickets zijn meestal gereserveerd voor spraakmakende wedstrijden.

Relevante internetlinks

De officiële website van SpVgg Greuther FÃ1/4rth, evenals de toeristische informatiewebsite voor FÃ1/4rth, zijn beide beschikbaar in het Duits. De ov-informatiewebsite voor FÃ1/4rth is ook beschikbaar in het Duits.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Trolliarena
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Trolliarena
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Trolliarena
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Trolliarena

Sportpark Ronhof: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het sportpark beschikt over een scala aan faciliteiten, waaronder een voetbalveld, diverse tennisbanen, een fitnessruimte en een zwembad. Dit Sportpark is gebouwd in het begin van de 20e eeuw en heeft een voetbalveld, diverse tennisbanen, een fitnessruimte en een zwembad.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op