Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Toumba Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het stadion is vernoemd naar een gesneuvelde soldaat van het Helleense leger die vocht in de Eerste Wereldoorlog. Toumba Stadium werd gebouwd in de late jaren 1950 en oorspronkelijk vernoemd naar een gesneuvelde soldaat van het Helleense leger die vocht in de Eerste Wereldoorlog.

Toumba

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion heeft een capaciteit van 25.000 en ligt net buiten de stad. Toumba Stadium werd gebouwd in de late jaren 1950 om de groeiende fanbase van PAOK te huisvesten. Het stadion heeft een capaciteit van 25.000 en ligt net buiten de stad. De eerste profwedstrijd werd gespeeld op 3 november 1959 toen APOEL PAOK met 1-0 versloeg. Het Toumba Stadion opende op 6 september 1959, met een vriendschappelijke wedstrijd tussen PAOK en AEK. De eerste profwedstrijd werd gespeeld op 3 november 1959, toen APOEL PAOK met 1-0 versloeg. Aanvankelijk had het stadion een capaciteit van 20.000 mensen, maar dit werd al snel uitgebreid naar een totaal van ongeveer 45.000 mensen. Op 19 december 1976 registreerde het stadion zijn hoogste opkomst toen 45.252 mensen een wedstrijd tussen PAOK en AEK bijwoonden. In het midden van de jaren 1990 nam de capaciteit van het stadion weer af als gevolg van de installatie van zitplaatsen in plaats van de terrassen. In 2004 werden renovaties uitgevoerd om vip-faciliteiten te verbeteren.

Manieren om naar Toumba Stadium te reizen

Het Toumba-stadion ligt ten zuidoosten van het centrum van Thessaloniki. Het ligt bijna 3 kilometer van de karakteristieke Witte Toren, 3,5 kilometer van het centrale Aristotelesplein van Thessaloniki, een paar honderd meter meer van de haven en ongeveer 5 kilometer van het centraal station. Het stadion is met de auto te bereiken door afslag Toumba te nemen vanaf de semi-ringweg die de stad langs de oostgrens omcirkelt. Als u na het verlaten van de afrit naar het zuiden rijdt, komt u binnen een paar blokken van het stadion (dat zich aan uw rechterhand bevindt). Omdat het stadion zich echter in een dicht stedelijk gebied bevindt met veel eenrichtingsverkeer, kan het moeilijk zijn om het precies te lokaliseren. Bus 12 en 14 verbinden het stadion met het treinstation en het stadscentrum. Lijn 12 is ook bereikbaar vanaf het Aristotelesplein en vanaf de nabijgelegen Witte Toren. Lijn 14 volgt Egnatias Avenue, een grote verkeersader. Stap uit bij Gipedo PAOK (lijn 12) of Agia Varvara (lijn 14). Adres: Mikras Asias, Toumpa Stadium, Thessaloniki, 54351

Eten, drinken en slapen in de buurt van het Toumba-stadion

Toumba Stadium ligt in een woonwijk, wat betekent dat het moeilijk zal zijn om lokale bars en restaurants te vinden. Thessaloniki heeft echter de reputatie een geweldig nachtleven te hebben, dus eten en drinken kan beter worden gedaan in het centrum van Thessaloniki of aan de waterkant. Er zijn geen hotels in de buurt van Toumba Stadium, maar een paar in de buurt op 20 tot 30 minuten lopen. Anders zijn er tal van opties in het centrum van Thessaloniki.

PAOK-tickets

Kaartverkoop voor PAOK-wedstrijden kan online of persoonlijk worden gedaan bij de PAOK-boetiek en het ticketkantoor in het stadion. Af en toe zijn de tickets voor thuiswedstrijden uitverkocht. Tickets voor sportevenementen variëren afhankelijk van de tegenstander, maar variëren meestal van $ 10 voor een stoel in de bochten tot $ 30 voor een centrale stoel op de hoofdtribune.

Relevante internetlinks

Paokfc.gr is de officiële website van PAOK FC. Thessaloniki sectie van de website bevat informatie over een bezoek aan Griekenland, met inbegrip van details over hoe te komen naar en rond Thessaloniki. Oasth.gr is ook een nuttige bron voor het vinden van meer informatie over het openbaar vervoer in Thessaloniki.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Toumba
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Toumba
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Toumba
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Toumba

Toumba Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het stadion is vernoemd naar een gesneuvelde soldaat van het Helleense leger die vocht in de Eerste Wereldoorlog. Toumba Stadium werd gebouwd in de late jaren 1950 en oorspronkelijk vernoemd naar een gesneuvelde soldaat van het Helleense leger die vocht in de Eerste Wereldoorlog.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op