Eerste Divisie
Ma 20:00
Eerste Divisie
Ma 20:00
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

TMZ Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

TMZ is een entertainmentnieuwswebsite die roddels over beroemdheden, drama, breuken, sport en meer behandelt. Ze bieden artikelen, foto's en video's. Er zijn zelfs celebrity tours beschikbaar via het bedrijf in Hollywood. TMZ beweert Hollywood in zijn ware vorm te laten zien door het goede, het slechte en het lelijke te posten.

Tmz

mijntmz

mijn tmz inloggen

tmz app

tmz inloggen

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zondag, 10.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

tmz.com

TMZ is een zeer grote naam in de entertainmentnieuwsindustrie. Ze staan bekend om hun snelle dekking en nauwkeurigheid. TMZ heeft nieuws gebroken over aanvaringen van beroemdheden met wetshandhaving, breuken en ander drama.
TMZ werd opgericht in 2005 en steeg al snel naar populariteit. De website won prijzen kort na de lancering en werd in 2007 door Newsweek "Breakout Blog of 2007" genoemd.

Website Ontwerp

Het TMZ-schema is rood, zwart en wit van kleur met een gestileerde tekst. Het logo is gewoon de naam - TMZ - in het rood. De esthetiek ziet er erg plakkerig uit, maar het is wat het bedrijf altijd heeft gebruikt, dus op dit moment zou het verwarrend zijn om het te veranderen.
De lay-out van de website is schoon en georganiseerd. De algehele sfeer van de website schreeuwt tabloids, maar ondanks de funky stijl van de pagina's, functioneert de website goed. Er staat een hele kleine advertentie in de header, maar die valt nauwelijks op.
De sociale knoppen zijn gemakkelijk te vinden bovenaan de website. De website navigatie is een andere goede functie. Niet alleen is de website georganiseerd, maar de startpagina is een goed voorbeeld van hoe entertainmentwebsites hun laatste nieuws moeten opzetten. Onder de koptekst staat een strategisch geplaatste line-up van populaire nieuwsverhalen.

Tevreden

TMZ is een populaire website die voornamelijk nieuws en roddels over beroemdheden behandelt. Ze zijn er trots op dat ze openhartig zijn met hun kritiek op beroemdheden, en ook uitgebreide details geven over hun onderzoeken naar schandalig gedrag. Naast celebritynieuws doet TMZ ook verslag van sport en biedt het rondleidingen aan.
De website, die naar verluidt wordt bezocht door paparazzi-achtige fotografen zonder medeweten van hun onderwerpen, heeft een groot aantal foto's en video's. Sommige van de foto's tonen beroemdheden op openbare plaatsen en portretteren ze positief, maar andere foto's lijken de privacy te schenden van mensen die gewoon proberen hun leven te leiden. De videosectie op de website bevat TMZ Newsroom-video's. Dit segment beïnvloedt vaak controversieel celebritynieuws met onnauwkeurige verwijzingen. Een probleem met de video's van de website is dat ze geen nauwkeurige ondertiteling hebben, waardoor ze moeilijk te bekijken zijn voor mensen met een gehoorbeperking.
TMZ Sports behandelt een verscheidenheid aan sportgerelateerde onderwerpen. Onlangs stond op de voorpagina van de sportrubriek een video van een vechtpartij tussen universiteitsbasketbalteams voor vrouwen. Andere verhalen doen verslag van spelers die in heet water of relatieperikelen terecht zijn gekomen.
De website heeft ook tours waar passagiers beroemdheden op de route kunnen zien. Volwassenen kunnen tickets kopen voor $ 50 per stuk, terwijl kinderen voor slechts $ 29 meegaan. Er is een grote diavoorstelling van ontmoetingen en interacties tussen beroemdheden en passagiers op de tours.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De desktopversie van TMZ is perfect. De website ziet er misschien cheesy uit, maar functioneert feilloos. Er zijn niet veel problemen met de website. Een van de weinige die ik kon vinden na het graven was de onjuiste ondertiteling op video's.
Over het algemeen is de tmz mobiele browser een geweldige manier om door de website te bladeren. De TMZ mobiele browser is goed geformatteerd en geoptimaliseerd voor mobiele weergave. Het vouwt de zijbalk op de website in en blijft bij slechts één kolom. Het hoofdmenu is iets kleiner gemaakt, maar het instortende menu maakt het meer dan goed. De lettergrootte is groot en goed leesbaar. Er is een kleine advertentie die onderaan de webpagina zweeft, maar deze valt niet erg op. Over het algemeen is de tmz mobiele browser een geweldige manier om door de website te bladeren.
TMZ vraagt kijkers om hun mobiele applicatie te downloaden. Het heeft een score van 4,78 sterren in de app store en is op dezelfde manier geformatteerd als de mobiele browser, maar ziet er schoner en gestroomlijnder uit.

Positieven

Er zijn een paar positieve kenmerken van TMZ. Ze werken hun sociale media snel bij en ze kunnen nieuws sneller breken dan de meeste websites.
De webpagina bevat weinig advertenties, wat altijd een pluspunt is in mijn boek. Er is een kleine headeradvertentie die meestal is afgestemd op de interesses van kijkers. Er zijn ook een paar advertenties in de zijbalk. Over het algemeen zijn er niet veel.
Het kan overweldigend zijn om door de website te bladeren omdat er zoveel inhoud is. Het nieuws wordt altijd bijgewerkt en lezers hebben de keuze om door foto's van hun favoriete beroemdheden te scrollen, video-interviews te bekijken of het nieuwste drama te lezen.

Negatieven

Dat gezegd hebbende, TMZ heeft ook een paar legitieme sterke punten. Ze hebben een uitstekende rapportagestaf met jarenlange ervaring en hun onderzoeken zijn vaak spot-on. Bovendien zijn ze erg goed in breaking news. Hoewel ze misschien niet de meest vermakelijke website zijn die er is, bieden ze zeker waardevolle informatie.
Een minpuntje dat ik ontdekte bij het ongeluk was dat de ondertiteling vaak onjuist is. Er waren veel fouten aanwezig, die helaas kijkers met een auditieve beperking treffen. TMZ moet in de toekomst werken aan het verbeteren van deze functie.
Het ergste aan TMZ is dat sommige van de acties die verslaggevers ondernemen. Onlangs is de website onder vuur komen te liggen voor het vrijgeven van het nieuws van de dood van een beroemdheid voordat de familie op de hoogte was gesteld van de situatie. Dit was een probleem omdat ze verwoestende informatie kregen van een entertainmentnieuwsuitzending voordat ze de kans hadden om zich voor te bereiden.

Verbeteringen nodig

Sommige mensen denken dat het website-ontwerp van TMZ niet het beste is, maar het kan wel wat verbetering gebruiken. Het kleurenschema en de algehele look van de website voelen aan als een tabloid en het heeft geen goede balans. Sommige dingen worden goed gedaan op de website, maar er zijn ook een aantal dingen die verbetering behoeven.
Een groot probleem dat TMZ moet oplossen, is dat hun bijschriften vaak verkeerd zijn. Ik ontdekte dit al vroeg toen ik naar hun newsroom-video's keek, en het werd alleen maar erger naarmate ik ze meer bekeek. Helaas zouden degenen die doof zijn of moeite hebben met horen niet de juiste informatie in deze video's krijgen. TMZ zou dit probleem moeten bekijken en zo snel mogelijk moeten corrigeren. Een snelle beoordeling van de ondertiteling voorafgaand aan het plaatsen zou zeer nuttig zijn.
TMZ is een van de redenen waarom hun merk zo succesvol is. Hun recente controverse over het laatste nieuws over een beroemdheid voordat hun familie door de autoriteiten werd gecontacteerd, is echter onaanvaardbaar en heeft hun reputatie aangetast. Ik hoop dat ze het in de toekomst beter zullen doen en meer respect zullen tonen in deze situaties.

Samenvatting

De website TMZ staat bekend om zijn berichtgeving over celebritydrama, break-ups en meer. Het is snel om nieuws te melden, biedt regelmatig updates en krijgt informatie die andere websites niet kunnen vinden.
Het heeft echter enkele gebreken die moeten worden opgelost.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Tmz

mijntmz

mijn tmz inloggen

tmz app

tmz inloggen

TMZ Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

TMZ is een entertainmentnieuwswebsite die roddels over beroemdheden, drama, breuken, sport en meer behandelt. Ze bieden artikelen, foto's en video's. Er zijn zelfs celebrity tours beschikbaar via het bedrijf in Hollywood. TMZ beweert Hollywood in zijn ware vorm te laten zien door het goede, het slechte en het lelijke te posten.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op