Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

TLC Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

TLC is een geweldige reality televisie streaming website met een gebruiksvriendelijke lay-out en eenvoudige navigatie. Hoewel de video- en audiokwaliteit soms problematisch kan zijn, is de service zelf over het algemeen behoorlijk. Er zijn meerdere kijkopties en met de app kun je programma's bekijken terwijl ze live op tv worden uitgezonden.

TLC

tlc kijken

tlc kijken op laptop

tlc voetbal

tlc online kijken

tlc live kijken

dr pimple popper afleveringen

tlc gratis

tlc programma's 2022

tlc tv

voetbal op laptop

cake boss kijken

tlc online kijken gratis

tlc storing

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

tlc.com

De televisiezender, TLC, is eigendom van Discovery. In plaats van programma's die wetenschappelijke ontdekkingen en natuurgerelateerde evenementen laten zien, heeft het kanaal een reeks programma's die zich richten op levensstijlen (bijvoorbeeld gezinsleven, persoonlijke verhalen), evenals verhalen over realitysterren die hun dagelijks leven leiden. Enkele hitshows die ze in het verleden hebben geproduceerd, zijn 90 Day Fiance, Cake Boss en Dr. Pimple Popper. TLC zond oorspronkelijk educatieve shows uit. In de loop der jaren evolueerde het en begon het babystapjes weg te nemen van educatieve onderwerpen. Ze zond nog steeds shows uit die voornamelijk gericht waren op onderwijs, maar doken ook hun tenen in onderwerpen over huis- en huisverbetering.

Tegen het einde van de jaren 1990 was TLC verschoven van reality-tv-shows over echte mensen naar programma's over eigenzinnige en ongewone onderwerpen. De naam veranderde van het Learning Channel naar TLC en de grote verschuiving in inhoud kwam met shows als Trading Spaces, Junkyard Wars en A Wedding Story.

In de vroege jaren 2000 maakte TLC meer home decor series. In latere jaren namen shows over reality-televisie het grootste deel van hun programmeringstijd over, zoals Here Comes Honey Boo-Boo, Toddlers and Tiaras, Cake Boss en 17 Kids and Counting.

Website Ontwerp

Het ontwerp van de website is goed. Er is niets flitsends aan de hand dat kijkers afleidt. Het is gemakkelijk om je favoriete programma's te vinden. De zoekbalk is gemakkelijk te vinden, wat altijd een pluspunt is. U kunt ook op een vervolgkeuzemenu klikken met de populairste titels op TLC. Er is slechts één middelgrote advertentie bovenaan de pagina en enkele frustrerende advertenties in video's. Voor mensen die een lidmaatschap hebben, mogen ze de advertenties niet opnemen.

Er is een strakke en moderne achtergrond met zwarte programma's mooi geschetst. De aanbevolen programma's zijn bovenaan sterk aanwezig en terwijl u scrolt, worden de rest van de shows geblokkeerd in een consistent patroon en grootte.

Het bovenste menu op de navigatiebalk leest van links naar rechts - Shows, Schema, TLC Me, Aanmelden en een ander vervolgkeuzemenu met alternatieve opties. Het is gemakkelijk te lezen en aangenaam om mee om te gaan.

Tevreden

Voor reality-tv-fans is TLC de beste netwerk- en streamingdienst. Er is veel reality-tv op de website, van oudere shows die in de vroege jaren 2010 werden uitgezonden tot shows die momenteel worden uitgezonden. De inhoud varieert, dus er is voor elk wat wils. Als je op een show wilt zijn, kun je je aanmelden op de website door op de castingknop te klikken. Enkele van de shows die momenteel op zoek zijn naar mensen zijn 90 Day Fiance, Smothered, Seeking Sister Wife, Drag Me, Four Weddings en Dr. Pimple Popper.

Hoewel de bibliotheek met televisieprogramma's enorm is, moet je bereid zijn om er een klein deel van te bekijken. Tenzij u een lidmaatschap van kabeltelevisie hebt, geeft de site u geen toegang tot veel van hun video's. Helaas heb ik geen lidmaatschap van kabeltelevisie en had ik dus maar toegang tot een klein deel van hun video's. Gelukkig heb ik een lidmaatschap en had ik toegang tot het volledige aantal shows.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De toegankelijkheid van het bureaublad is geweldig. Navigatie is geweldig en de website is niet frustrerend om te gebruiken. Het ontwerp is modern en strak. Het logo is duidelijk en herkenbaar. Toegang krijgen tot video's is eenvoudig. TLC laat je weten wat er live op hun televisiekanaal staat, wat een leuke bijkomstigheid is. Ondanks dat het een verkleinde versie van de desktopbrowser is, is de mobiele browserversie net zo ongecompliceerd om te gebruiken als de volledige desktopbrowser. Er zijn slechts een paar kleine verschillen, zoals meer advertenties bij het bekijken van shows.

Ik heb de applicatie geprobeerd, die TLC Go heet. De app heeft een goed ontworpen gebruikersinterface met een logo in de linkerbovenhoek en een zoekbalk aan de andere kant. Er is een menu dat kan worden samengevouwen en het biedt de opties van - Home, Shows, Watch Live, Continue Watching, Favorite Shows, Watch Later, Browse en Setting.

Mobiele app is de beste manier om te gaan, omdat de kijkervaring in deze versie is geoptimaliseerd. De andere twee versies hebben enkele kleine problemen die kunnen worden opgelost, maar van de drie is de mobiele app het beste.

Positieven

Ten tweede biedt de site een grote selectie documentaires die vaak over het hoofd worden gezien. Ten slotte is de site zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren, waardoor het een plezierige ervaring is voor gebruikers. Deze streamingsite heeft veel positieve punten bij het gebruik ervan. Ten eerste is het aantal afleveringen dat beschikbaar is voor leden groot en beslaat het een groot aantal jaren. Er zijn titels beschikbaar op de streamingdienst die niet meer op televisie te zien zijn. Ten tweede biedt de site een grote selectie documentaires die vaak over het hoofd worden gezien. Ten slotte is de site zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren, waardoor het een plezierige ervaring is voor gebruikers. Een ander interessant kenmerk van TLC is dat ze hun leden toestaan om volledige afleveringen van hun shows online te bekijken voordat het op televisie wordt uitgezonden. Deze functie wordt vaak onderbenut, maar vanaf nu zal het iets zijn dat ik overweeg in de toekomst te doen.

Er is een online aanmeldingspagina op de TLC-website waar individuen hun interesse kunnen aangeven om op de show te verschijnen. Het proces is eenvoudig: e-mail het verstrekte adres met een paragraaf waarin wordt uitgelegd waarom u denkt dat u goed bij de show zou passen, evenals een recente foto van uzelf. Als u wordt gekozen, zal TLC contact met u opnemen om verdere details te bespreken. Ze werken hun castingoproeplijsten regelmatig bij, zodat geïnteresseerden op de hoogte kunnen blijven van wat er wordt gewild.

De mobiele app voor TLC is een fantastische functie. Het heeft eenvoudige navigatie en meerdere handige functies. De Watch Live-functie is een van de leukere opties. Als je niet op tijd thuis kunt zijn voor je must-see show, kun je het overal bekijken terwijl het wordt uitgezonden!

Negatieven

Een probleem met de website is dat als je geen kabelabonnement hebt, je je niet kunt aanmelden om nieuwere afleveringen te bekijken. Dit beperkt uw opties sterk tot voornamelijk advertenties voor de shows. Zelfs afleveringen uit 2017 zitten op slot. Dit is ongetwijfeld het slechtste deel van de website. Videokwaliteit kan worden geraakt of gemist met TLC. Soms werkt het prima, terwijl het andere keren wazig is. Wanneer de videokwaliteit doorkomt, ziet het er geweldig uit. Audiokwaliteit is echter een ander verhaal. Het is geen goede kwaliteit, ongeacht welke instellingen worden gewijzigd.

Zelfs als u bent geabonneerd op de service, moet u nog steeds door advertenties zitten. Ze duren een eeuwigheid. Advertenties zijn normaal voor streamingdiensten, maar deze slaan de hele tijd over waardoor de wachttijd nog langer wordt.

Verbeteringen nodig

Enkele verbeteringen die kunnen worden aangebracht aan de TLC-streamingdienst zouden zijn om meer afleveringen van hun shows beschikbaar te stellen voor mensen zonder lidmaatschap. Ze moeten ook shows van jaren geleden beperken, zodat nieuwe potentiële abonnees zich meer welkom voelen. Een andere grote verbetering die TLC zou kunnen gebruiken, is het verbeteren van de video- en audiokwaliteit. De beste verbetering die ze zouden kunnen maken voor oude kijkers zou zijn om ervoor te zorgen dat mensen die voor de service betalen, kunnen kijken zonder dat de video en audio onverklaarbaar verslechteren en gedempt klinken. Dit is onaanvaardbaar en moet zo snel mogelijk worden rechtgezet.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + TLC
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + TLC
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + TLC
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

TLC

tlc kijken

tlc kijken op laptop

tlc voetbal

tlc online kijken

tlc live kijken

dr pimple popper afleveringen

tlc gratis

tlc programma's 2022

tlc tv

voetbal op laptop

cake boss kijken

tlc online kijken gratis

tlc storing

TLC Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

TLC is een geweldige reality televisie streaming website met een gebruiksvriendelijke lay-out en eenvoudige navigatie. Hoewel de video- en audiokwaliteit soms problematisch kan zijn, is de service zelf over het algemeen behoorlijk. Er zijn meerdere kijkopties en met de app kun je programma's bekijken terwijl ze live op tv worden uitgezonden.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op