Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Dignity Health Sports Park: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het nieuwe Dignity Health Sports Park opende officieel zijn deuren op woensdag 7 juni 2003 met een wedstrijd tussen LA Galaxy en Colorado Rapids.

Thehomedepotcenter

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion heeft een capaciteit van 22.500 zitplaatsen en verving het toenmalige Ralph Wilson Stadium als de thuisbasis van LA Galaxy. Dignity Health Sports Park werd officieel geopend op 7 juni 2003 met een wedstrijd tussen LA Galaxy en Colorado Rapids (2-0). Het stadion heeft een capaciteit van 22.500 zitplaatsen en verving het toenmalige Ralph Wilson Stadium als de thuisbasis van LA Galaxy. Dignity Health Sports Park is een van een ontwikkeling van $ 150 miljoen die tennis-, atletiek- en fietsfaciliteiten omvat. Dit nieuwe recreatiegebied is een zegen voor de lokale gemeenschap en biedt mogelijkheden voor lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl voor iedereen in het gebied. Tot 2014 was Dignity Health Sports Park de thuisbasis van zowel LA Galaxy als Chivas USA. In 2014, toen Chivas USA zijn activiteiten staakte, werd het park de enige thuisbasis van de eerste. In 2018 sloot LAFC zich aan bij de competitie en spelen ze niet op Dignity Health Sports Park maar in het nieuwe Banc of California Stadium. Tussen 2017 en 2019 was het Dignity Health Sports Park de thuisbasis van de NFL-kant Los Angeles Chargers in afwachting van de voltooiing van het nieuwe Los Angeles Stadium in Hollywood Park.

Manieren om naar Dignity Health Sports Park te reizen

Het park is de thuisbasis van een verscheidenheid aan sporten, waaronder honkbal, voetbal, voetbal en tennis. Het is ook het thuisveld voor de L.A. Galaxy van de Major League Soccer. Als u vanuit het zuiden komt (Los Angeles International Airport, Long Beach), neemt u de 101 Freeway naar het noorden. Ongeveer 8 mijl ten noorden van Downtown, neem de 110 Freeway oost. Ongeveer 11 mijl ten zuiden van Downtown, afslag Avalon Blvd en sla linksaf. Victoria Street ligt aan uw rechterhand. Het stadion en de parkeerplaatsen bevinden zich daar. Als u vanuit het zuidwesten (LAX, San Diego, Orange County) komt, neemt u de 10 Freeway naar het noorden en neemt u de afslag naar de I-405/San Diego Freeway. Neem de 405/San Diego Freeway naar het oosten en neem de afslag naar 190th St./Victoria Street. Ga verder langs Avalon Blvd. Het stadion en de parkeerplaatsen liggen aan de rechterkant. Als u vanuit het zuiden op de snelweg 405 komt, neemt u de afslag naar Avalon Blvd. Sla rechtsaf naar Avalon Blvd en sla opnieuw rechtsaf naar University Blvd. Het stadion en de parkeerplaatsen bevinden zich aan uw linkerhand. Taxi's vanaf daar kosten ongeveer $ 10. Het kan moeilijk zijn om met het openbaar vervoer naar Dignity Health Sports Park te komen. De beste optie kan zijn om de zilveren metrolijn naar Artesia Transit Center te nemen en vanaf daar een bus of taxi te nemen. Bus 52, 205 en 246 passeren het stadion op Avalon Blvd of Victoria Street. De busrit vanaf Artesia Transport Center duurt iets meer dan 5 minuten. Taxi's vanaf daar kosten ongeveer $ 10. Bus 52 verbindt het centrum van Los Angeles rechtstreeks met het stadion, maar omdat het gebied waar het doorheen gaat een beetje ruw is, moet u voorzichtig zijn bij het gebruik ervan 's nachts. Adres: 18400 Avalon Boulevard, Carson, CA 90746 Heeft u vragen?

LA Galaxy Tickets

Tickets voor wedstrijden van LA Galaxy zijn online te koop via axs.com. De ticketprijzen zijn afhankelijk van de tegenstander. Je kunt verwachten tussen de $ 30,00 te betalen voor een stoel achter het doel en $ 91,00 voor een centrale stoel op de hoofdtribune.

Relevante internetlinks

De LA Galaxy-website bevindt zich op lagalaxy.com, terwijl de website van Dignity Health Sports Park zich op dignityhealthsportspark.com bevindt. De Discover Los Angeles website is de onofficiële gids voor Los Angeles en biedt informatie over attracties, restaurants, bars en meer. Metro.net biedt informatie over het openbaar vervoer voor Los Angeles en sacrã©transport.org biedt een reisplanner voor het openbaar vervoer in Los Angeles.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Thehomedepotcenter
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Thehomedepotcenter
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Thehomedepotcenter
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Thehomedepotcenter

Dignity Health Sports Park: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het nieuwe Dignity Health Sports Park opende officieel zijn deuren op woensdag 7 juni 2003 met een wedstrijd tussen LA Galaxy en Colorado Rapids.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op