Major League Soccer
2'48'' geleden
Major League Soccer
2'48'' geleden
Major League Soccer
2'50'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Teddy Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het is vernoemd naar Teddy Roosevelt, die de 26e president van de Verenigde Staten was. Het stadion bevindt zich in Beit Safafa, een voorstad van Jeruzalem. Teddy Stadium werd in 1990 gebouwd door de stad Jeruzalem omdat de stad geen groot voetbalstadion had. Het is vernoemd naar Theodore Roosevelt, die de 26e president van de Verenigde Staten was. Het stadion bevindt zich in Beit Safafa, een voorstad van Jeruzalem.

Teddy Stadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Teddy Stadion werd in 1990 gebouwd door de stad Jeruzalem omdat er een groot voetbalstadion nodig was omdat de stad er geen had. Burgemeester Teddy Kollek was een groot voorstander van de bouw van het stadion en het werd naar hem vernoemd. Na voltooiing namen Beitar Jerusalem en Hapoel Jerusalem hun intrek in het stadion. Teddy Stadium, dat zijn deuren opende in 1991, werd officieel ingehuldigd in 1992. In 1998 bestond het stadion uit slechts twee tribunes aan beide zijden met een capaciteit van 13.000 zitplaatsen. In 2013 werd het stadion voltooid met de bouw van de Zuidtribune die de capaciteit verhoogde tot 21.600 zitplaatsen. Er zijn de afgelopen jaren een paar kleine verbouwingen aan het stadion geweest. Er zijn voorzichtige plannen om het stadion uit te breiden naar een capaciteit van vijftigduizend zitplaatsen, maar die zijn op dit moment niet concreet. Beitar Nordia Jerusalem speelt in de vierde klasse. Het stadion is ook de thuisbasis van clubs uit de lagere divisies Hapoel Katamon Jerusalem en Beitar Nordia Jerusalem. Samen vormen ze de thuisbasis van Beitar Jerusalem, een team in de Israëlische Premier League. Hapoel Jeruzalem ontbonden in 2019. Beitar Nordia Jerusalem speelt in de vierde klasse. Teddy Stadium wordt regelmatig gebruikt om wedstrijden van het Israëlische nationale team te organiseren. De faciliteiten zijn beter in het Teddy Stadium dan in het nationale stadion, Ramat Gan Stadium.

Manieren om naar Teddy Stadium te reizen

Het stadion werd gebouwd in 1948 en vooral gebruikt door voetbalclubs uit de Arabische liga. Het heeft een capaciteit van 30.000 mensen. Het Teddy Stadion ligt in het Malha gebied aan de zuidelijke rand van Jeruzalem en ligt op ongeveer 5 kilometer afstand van de Oude Stad. Het stadion werd oorspronkelijk gebouwd in 1948 om te dienen als voetbalstadion voor clubs uit de Arabische Liga. In de afgelopen jaren is het vaker gebruikt door Israëlische voetbalclubs vanwege de nabijheid van het westelijke deel van Jeruzalem dat in ontwikkeling is. Het stadion heeft momenteel een capaciteit van 30.000 mensen. Het hogesnelheidstreinstation van Jeruzalem en het langeafstandsbusstation Yitzhak Navon bevinden zich aan de westelijke rand van de stad, op bijna 6 kilometer van het stadion. Om bij het stadion te komen vanuit Yitzhak Navok neemt u snel bus 6 of 31, of reguliere bus 14. Je kunt ook bus 17 nemen vanaf Shivtei Israel Street of Mordehai A?liash Street, of bus 77 vanaf King George Street. Als u uit Jeruzalem komt, neem dan de nieuwe lijn en stap over bij Ben Yehuda. Het Teddy Stadion ligt direct naast het Malha spoorwegstadion, dat vroeger de laatste halte was op de oude lijn Tel Aviv-Jeruzalem. Als u vanuit Tel Aviv komt, kan het nog steeds handiger zijn om de stoptrein (met overstap) rechtstreeks naar het stadion te nemen. Als u uit Jeruzalem komt, neem dan de nieuwe lijn en stap over bij Ben Yehuda.

Beitar Jeruzalem Tickets

Beitar-tickets kunnen online of persoonlijk worden gekocht via het Leaan-agentschap op 42 Frishman Street in het centrum van Tel Aviv. Verwacht te betalen van NIS 55,00 tot NIS 80,00 voor een ticket.

Foto's van Teddy Stadium

Ik ben erg teleurgesteld in dit product. Ik ben zeer teleurgesteld over dit product.

Nuttige internetlinks

De officiële website van Beitar Jeruzalem, itraveljerusalem.com is een bron voor toeristen in Jeruzalem op zoek naar informatie over de attracties van de stad en het openbaar vervoer. Egged.co.il geeft informatie over hoe je jeruzalem kunt verkennen met het openbaar vervoer.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Teddy Stadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Teddy Stadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Teddy Stadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Teddy Stadium

Teddy Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het is vernoemd naar Teddy Roosevelt, die de 26e president van de Verenigde Staten was. Het stadion bevindt zich in Beit Safafa, een voorstad van Jeruzalem. Teddy Stadium werd in 1990 gebouwd door de stad Jeruzalem omdat de stad geen groot voetbalstadion had. Het is vernoemd naar Theodore Roosevelt, die de 26e president van de Verenigde Staten was. Het stadion bevindt zich in Beit Safafa, een voorstad van Jeruzalem.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op