Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

TCM Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Als je van klassieke films houdt, dan is TCM de perfecte streamingsite voor jou! Met zijn enorme catalogus van films die dateren uit de jaren 1930, heeft TCM voor elk wat wils. Je kunt je favorieten live of on-demand bekijken en meer te weten komen over de geschiedenis en programmering van TCM via mijn recensie. Dus als je op zoek bent naar een eersteklas streamingsite met een rijke geschiedenis, bekijk dan TCM!

TCM

tcm tv

tcm zender

gratis films kijken op laptop

turner classic movies nederland

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

tcm.com

In 1986 kocht Ted Turner de Metro Goldwyn Mayer filmstudio voor maar liefst $ 1,5 miljard. Deze extravagante aankoop was echter van korte duur, omdat Turner de studio al snel terug moest verkopen aan Kerkorian onder zorgen over de bedrijfsschuld van Turner Entertainment. Dit had een gênant kort verhaal kunnen zijn voor mr. Ted Turner, ware het niet dat er één cruciaal detail in het oorspronkelijke verkoopcontract was. Er werd gespecificeerd dat, wat er ook gebeurde, Turner Entertainment alle rechten op de filmbibliotheek van MGM zou behouden. Dit is de filmbibliotheek die, samen met de al uitgestrekte lijst met films waar Turner eerder de rechten op bezat, uiteindelijk diende als basis voor Turner Classic Movies toen het eindelijk werd gelanceerd, op 14 april 1994.

Na er even over nagedacht te hebben, lijkt het alsof het verhaal van TCM bijna klinkt als een film die je op TCM zou zien. Een slordig filmondernemer riskeert het allemaal op een droom, faalt bijna, maar overwint uiteindelijk zijn worsteling en bereikt meer dan hij ooit had kunnen dromen. Gewoon zeggen? Ik zou die film kijken (Teddy boy, laten we snel lunchen, ik denk dat we wat zaken te bespreken hebben).

Gelukkig kwam Ted Turner's droom van TCM uiteindelijk in vervulling. Dit is de enige reden dat we al bijna 30 jaar een betrouwbare bron hebben voor het bekijken van klassieke films op televisie. En tegenwoordig is er een nog betrouwbaardere manier om te genieten van de eersteklas inhoud van TCM, dankzij een van de beste filmstreamingsites op internet, WatchTCM.

Ontwerpen

door interessante ontwerpkenmerken op te nemen die hen onderscheiden van de rest. Ik bewonder hoe Watch TCM tegen de conventie in is gegaan met hun website-ontwerp. Het is zeldzaam om een streamingsite te vinden die zich onderscheidt van de rest en zichzelf op de een of andere manier gedenkwaardig maakt. Dit is echter wat Watch TCM weet te doen; door interessante ontwerpfuncties op te nemen die hen onderscheiden van de andere streamingsites. Het ene menu bevat bijvoorbeeld alle functies van de dag en een ander presenteert elke film in alfabetische volgorde. Eerlijk gezegd ziet het er op het eerste gezicht niet uit als een filmstreamingsite. Het lijkt meer op een uitlaatklep voor journalistiek werk, met zijn grimmige zwart-witthema en lay-out die vergelijkbaar is met populaire nieuwssites. Of misschien is het het feit dat de aanbevolen films van TCM bijna precies op dezelfde manier worden gepresenteerd als populaire nieuwsbronnen- met menu's die verschillende genres van inhoud naast elkaar bevatten, in plaats van te worden opgesplitst in afzonderlijke side-scrolling menu's. In ieder geval biedt Watch TCM enige variatie van andere filmstreamingsites door de inhoud in een alfabetische volgorde te presenteren in plaats van een strikt genregebaseerd formaat.

Dit is verfrissend - een filmstreamingsite die ernaar streeft iets anders te doen en zich onderscheidt van de rest. Maar het betekent niets, tenzij het ook zo effectief is als de zij het eentonige lay-out van de beste filmstreamingsites, zoals Netflix, Hulu en de rest. Ik zou zelfs zo ver gaan om te zeggen dat Watch TCM?' s site design is bijna net zo effectief.

Hoewel ik het waardeer dat deze site meer inhoud biedt dan sommige van de andere grote filmstreamers, hou ik niet van het feit dat het meer klikken vereist dan sommige van de andere populaire streamingsites. Netflix heeft bijvoorbeeld een lay-out waarbij al hun inhoud zich op één hoofdpagina bevindt, waardoor het voor gebruikers heel gemakkelijk is om te bladeren. Door echter geen traditionele lay-out zoals deze op deze site te hebben, bent u gedwongen om op verschillende pagina's te klikken om toegang te krijgen tot meer films. Dit kan voor sommige mensen vervelend en moeilijk zijn.

Een ding dat Watch TCM goed doet, is om eenvoudig te zijn. Zodra u op de pagina klikt waarop alle films kunnen worden bekeken, vindt u twee opties voor het filteren van resultaten. U kunt een genre kiezen uit één vervolgkeuzemenu bovenaan de pagina en hoe u uw resultaten wilt laten ordenen vanuit een vervolgkeuzemenu direct aan de rechterkant. Het is eenvoudig en ongecompliceerd. Mijn enige klacht is dat je maar één genre tegelijk kunt selecteren.

Deze browsefunctie zou effectiever zijn als gebruikers meerdere items tegelijkertijd konden selecteren. Ik hou bijvoorbeeld van een noir-film en een western, maar soms wil ik gewoon het een of het ander. De browsefunctie van de site zou het voor mij mogelijk moeten maken om beide genres tegelijkertijd uit te filteren.

Inhoud en functies

Hoewel deze TCM-site enkele eenvoudige functies heeft, is deze niet te vergelijken met andere filmstreamingsites als het gaat om het laten toevoegen van titels aan kijklijsten, het becommentariëren van films en het beoordelen ervan. Dit is een nadeel voor mij omdat dit soort sociale functies belangrijk voor me zijn bij het gebruik van een filmstreamingsite. Ik geloof dat Watch TCM een waardevolle bron is voor klassieke films omdat het een centrale locatie biedt voor het bespreken van deze films. Dit geldt vooral gezien het nichekarakter van de inhoud.

Ik denk dat Watch TCM een eenvoudige service biedt: stream klassieke films. Misschien heb je hier niet zoveel last van als ik. Als dat zo is, voel je dan vrij om te negeren wat ik hier zeg - één ding blijft echter onbespreekbaar: Watch TCM heeft een grote bibliotheek met klassieke films om vandaag op internet te streamen. Als dat het enige is dat belangrijk voor je is, kan Watch TCM zonder twijfel een van de beste filmstreamingsites op de markt worden genoemd. Van romantiek tot oorlog, van misdaad tot sci-fi, er is hier voor elke liefhebber van klassieke cinema iets te vinden.

Als u een kabelabonnee bent, kunt u TCM on-demand of live online bekijken. Klik gewoon op 'Live kijken', kies uw tijdzone en stem af op de film die op dit moment wordt uitgezonden. Bekijk TCM is de zeldzame streamingsite die wordt geleverd met de voordelen van live televisie - het beste van twee werelden!

Mobiele en desktopervaring

Dankzij de speciale mobiele apps van Watch TCM voor Android en iOS kunnen fans van Watch TCM TCM bekijken, waar ze zich ook bevinden. Of je nu live een film wilt zien terwijl je van je werk naar huis pendelt of een tijdloze klassieker on-demand wilt bekijken terwijl je in de rij staat bij de DMV, de Watch TCM-app staat achter je. Ik denk dat deze filmstreaming-app ongeveer hetzelfde presteert als de website zelf. Het is niet de beste filmstreaming-app die ik ooit heb gezien, maar het is ook niet de slechtste. Ik heb een vergelijkbare klacht met de app als met de website - het is gewoon een beetje onhandiger en moeilijker te navigeren dan nodig is. Maar het klaart toch de klus.

Veel mensen zeggen dat deze app middelmatig is. In de Apple App Store heeft Watch TCM een gemiddelde gebruikersbeoordeling van 3.9. Dit is niet geweldig, en het is ook niet verschrikkelijk.

Prijzen en abonnementen

Helaas is er geen manier om je op zichzelf te abonneren op Watch TCM. Om zowel de filmstreamingsite als de app te gebruiken, moet u een traditionele kabelabonnee zijn. Dat wil zeggen, u moet al toegang hebben tot TCM via een old-school kabel om online toegang te krijgen tot TCM. Hoewel dit ongelooflijk vervelend is, is het verre van ongewoon - de meeste kabelnetwerken gaan op deze manier over hun streamingsites. Tenzij, dat wil zeggen, ze de sprong wagen en hun eigen zelfstandige streamingdienst creëren, a la NBC's Peacock (maar dit is zeer zeldzaam).

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + TCM
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + TCM
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + TCM
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

TCM

tcm tv

tcm zender

gratis films kijken op laptop

turner classic movies nederland

TCM Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Als je van klassieke films houdt, dan is TCM de perfecte streamingsite voor jou! Met zijn enorme catalogus van films die dateren uit de jaren 1930, heeft TCM voor elk wat wils. Je kunt je favorieten live of on-demand bekijken en meer te weten komen over de geschiedenis en programmering van TCM via mijn recensie. Dus als je op zoek bent naar een eersteklas streamingsite met een rijke geschiedenis, bekijk dan TCM!

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op