Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Ta? Qali National Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het is ook de thuisbasis van het nationale voetbalelftal van Malta. Het Ta' Qali National Stadium is het grootste stadion op het eiland Malta en het is ook de thuisbasis van het nationale voetbalteam van Malta.

Ta Qali National Stadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het nationale stadion van Malta, Ta? Qali National Stadium, werd gebouwd om het eiland te voorzien van een nieuw en modern nationaal stadion. Dit verving het oude Empire Stadium in Gzira bij Valletta. Het stadion heeft een capaciteit van bijna 10.000 mensen. Naast het feit dat het de thuisbasis is van het nationale team, is ta 'Qali Stadium ook een van de drie stadions die worden gebruikt om de topwedstrijden van Malta te organiseren.

Hoe kom je in Ta? Qali Nationaal Stadion

Het Ta' Qali National Stadium ligt in het centrum van Malta op ongeveer 9 km ten westen van de hoofdstad Valletta, en op een vergelijkbare afstand van de toeristische gebieden Sliema en St Julian's. Het ligt ook iets meer dan 1,5 km ten noordoosten van de historische stad Mdina. Het stadion is duidelijk zichtbaar vanaf de stadsmuren van Mdina en kan binnen ongeveer 20 of 30 minuten worden gelopen, hoewel Maltese wegen niet het meest geschikt zijn voor voetgangers. Bus 56, 186 en 202 verbinden bovendien Mdina (en Rabat) met het stadion. Een meer conventionele optie is het nemen van een van de reguliere bussen die Valletta verbinden met Mdina (bijv. 50, 51, 52, 53 en 250) en uitstappen bij halte Qali Interchange. Het is een kwartier lopen vanaf daar of je kunt overstappen op bus 56, 186 of 202. Het vertrekt van buiten de kantoren van de gemeente Bugibba en arriveert binnen 10 minuten in Sliema. Vanaf de luchthaven, die verder naar het zuiden op het eiland ligt, neemt u bus X3 en stapt u na 45 minuten uit bij halte Qali Interchange. Loop 15 minuten naar het stadion of stap over op bus 56, 186 of 202. Adres: H? Attard ATD 4000, Malta

Eten, drinken en slapen in de buurt van Ta? Qali Nationaal Stadion

De Ta? Qali National Stadium ligt op het platteland net buiten het belangrijkste stedelijke gebied van Malta. Het wordt omgeven door landerijen en andere sportfaciliteiten, een congrescentrum, het Malta Aviation Museum en een ambachtsdorp. Het is een rustige omgeving met weinig plaatsen om te eten en te drinken, wat beter kan worden gedaan in het nabijgelegen Mdina of in de toeristische gebieden van Malta. Er zijn geen hotels direct in de buurt van Ta' Qali National Stadium. Als u in de buurt wilt blijven, kunt u verblijven in het nabijgelegen Mdina of Rabat. De meeste mensen besluiten echter om in de toeristische gebieden van Malta te verblijven, bijvoorbeeld in de oude binnenstad van Valletta, Sliema of Saint Julian's. Klik hier om de hotels in de buurt van Ta te verkennen? Qali Stadion en elders op Malta.

Malta Nationale Team Tickets

Tickets voor Malta wedstrijden kunnen online worden gekocht, bij de Kantoren van de Malta Federation of Sports in Ta? Qali Stadium, of van een van de andere officiële winkels. Er zijn een aantal centrale verkooppunten in Paceville, de Matrix-elektronicawinkel aan Republic Street in het oude Valletta en de Matrix-winkel in SkyParks Centre op Malta International Airport. Als er nog tickets beschikbaar zijn, kunnen ze worden gekocht aan de kassa's van Ta? Qali Stadium op de dag van de wedstrijd. Als je een kaartje wilt kopen om de wedstrijd vanaf een van de hogere plaatsen te bekijken, verwacht dan ongeveer 10-25 dollar te betalen. Als je dichter bij de West Stand wilt zitten, verwacht dan meer dan 25 dollar te betalen.

Relevante internetlinks

De Malta Football Association (Mfa) en Public transport.com.mt hebben de handen ineengeslagen om gebruiksvriendelijke informatie over het openbaar vervoer in Malta te verstrekken. Van betaalbare opties tot te voet rondreizen, deze website heeft het allemaal!

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Ta Qali National Stadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Ta Qali National Stadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Ta Qali National Stadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Ta Qali National Stadium

Ta? Qali National Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het is ook de thuisbasis van het nationale voetbalelftal van Malta. Het Ta' Qali National Stadium is het grootste stadion op het eiland Malta en het is ook de thuisbasis van het nationale voetbalteam van Malta.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op