Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Suita City Football Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het Suita City Football Stadium is gebouwd om Gamba Osaka een modern huis te bieden. Het is een van de nieuwste en modernste stadions in Japan en is een grote verbetering geweest voor de club.

Suita City Football Stadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion werd uiteindelijk begin 2016 voltooid en Gamba Osaka heeft er sindsdien hun thuiswedstrijden gespeeld. Het nieuwe Suita City Football Stadium werd gebouwd om Gamba Osaka een modern huis te bieden. De eerste plannen voor een nieuw stadion werden in 2007 gemaakt, maar de bouw begon pas eind 2013. Het stadion werd uiteindelijk begin 2016 voltooid en Gamba Osaka begon er begin 2016 met het spelen van hun thuiswedstrijden. Het stadion werd gebouwd op het terrein van Expo City, waar ook Gamba Osaka's vorige thuisbasis het Expo ?70 Herdenkingsstadion is gevestigd. Het nieuwe stadion werd gefinancierd door particuliere donaties, maar na voltooiing werd het eigendom overgedragen aan de stad Suita. De eerste officiële wedstrijd in het Suita City Football Stadium werd gespeeld op 14 februari 2016 toen Nagoya Grampus Gamba Osaka ontving in een oefenwedstrijd.

Manieren om naar Suita City Football Stadium te reizen

Het Suita City Football Stadium ligt in Suita, een stad in het noorden van Osaka. Het ligt ongeveer 13 kilometer ten noorden van het centrum van Osaka. Het stadion bevindt zich in de zuidoostelijke hoek van de stad, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is vanuit de meeste delen van de stad. Het stadion ligt op korte loopafstand van het station Banpaku-kinen-koe aan de osaka monorail. De monorail loopt van Osaka Airport in het noordwesten van de stad, door de noordelijke buitenwijken ten westen van de stad met verschillende verbindingen naar het metro- en spoorwegnetwerk van Osaka. Het stadion bevindt zich in de zuidoostelijke hoek van de stad, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is vanuit de meeste delen van de stad. Er zijn verschillende manieren om vanuit het centrum van Osaka naar het Suita City Football Stadium te komen. Vanaf station Umeda of Juso neemt u de trein op de Hankyu Kyoto-lijn en stapt u bij station Minami Ibaraki over op de monorail. In omgekeerde volgorde, vanaf Kyoto (Kawaramachi Station), is dit ook de manier om bij het stadion te komen. Om het drukke verkeer en de lange wachttijden te vermijden, is een alternatief om een Hankyu Senri-lijntrein te nemen vanaf station Tenjimbashisuji Rokuchome en over te stappen op de monorail op Yamada Station. Als je de metro wilt nemen, rijd dan de rode Midosuji-lijn (die dwars door het centrum van Osaka loopt) in noordelijke richting en stap over op de monorail bij station Senri-Chuo. Als je de metro of monorail wilt nemen, zijn er nog een paar laatste opties. Je kunt de metro nemen op de Tainimachi-lijn naar Dainichi Station, waar je overstapt op de monorail. Reken in alle gevallen op een reistijd van 50 tot 70 minuten. Adres: Senri-banpaku-koen 3-3, Suita-City, Prefectuur Osaka

Gamba Osaka Tickets

Tickets voor Gamba Osaka-spellen kunnen online worden gekocht, persoonlijk bij zelfbedieningsautomaten voor het uitgeven van kaartjes bij 7Eleven, FamilyMart, Minimart, CircleK, Pia of Lawson gemakswinkels, of via JLeague-Ticket. Ticketprijzen variëren van Y $ 2500 voor een stoel achter het doel tot Y $ 5000 voor een stoel op een lager niveau op de hoofdtribune.

Relevante internetlinks

De officiële website van Gamba Osaka, Osaka-info.jp, geeft informatie over de stad Osaka en de omliggende gebieden. Kotsu.city.osaka.lg.jp geeft informatie over het metrosysteem van Osaka.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Suita City Football Stadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Suita City Football Stadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Suita City Football Stadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Suita City Football Stadium

Suita City Football Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het Suita City Football Stadium is gebouwd om Gamba Osaka een modern huis te bieden. Het is een van de nieuwste en modernste stadions in Japan en is een grote verbetering geweest voor de club.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op