Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

St James? Park: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

St. James ' Park werd oorspronkelijk gebruikt voor voetbal in 1880, maar het was in het begin niets meer dan een kaal veld.

Stjamespark

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het voetbalveld van St James' Park werd voor het eerst gebruikt voor de sport in 1880, maar het had aanvankelijk niet meer dan een kaal veld. Met de promotie van de ploeg naar de Premier League in 2012 heeft Newcastle nu een modern en indrukwekkend stadion. In 1898 promoveerde Newcastle naar first division en zo begon het zijn terrein te ontwikkelen. In de jaren 1920 werden terrassen gebouwd die de capaciteit verhoogden tot 30.000. Met de promotie van Newcastle naar de Premier League in 2012 is hun nieuwe stadion modern en indrukwekkend. Er gingen nog vijf jaar voorbij en er werd begonnen met een nieuwe ronde van grote wederopbouwwerken. Een nieuwe stand aan de Barrack Road-kant en uitgebreide terrassen verhoogden de capaciteit tot meer dan 60.000. In de jaren 1920 was Newcastle van plan om St James 'Park te herontwikkelen met nieuwe stands ontworpen door architect Archibald Leitch. Conflicten tussen de verhuurder (de stad Newcastle) en planners leidden echter tot het opgeven van de plannen. In 1930 registreerde St James's Park de hoogste opkomst toen 68.386 mensen een wedstrijd tussen Newcastle United en Chelsea bijwoonden. Dit verdere conflict tussen de club en de stad leidde tot meer geannuleerde plannen in de jaren 1950 en 1960, waardoor Newcastle tijdens het WK van 1966 de gastheer van wedstrijden misliep. Deze werden in plaats daarvan gehost door Ayresome Park in Middlesbrough. In 1972 bereikte de club uiteindelijk overeenstemming met de gemeenteraad van Newcastle en werd een nieuwe Leazes Terrace Stand geopend. De werken zouden worden voortgezet met de Leazes End, maar degradatie en een precaire financiële situatie maakten een einde aan de hoop op verdere verbeteringen. Een vervangende tribune voor de oude West Stand was nodig vanwege de Bradford-brand, die het onveilig maakte. De nieuwe Milburn Stand werd geopend in 1987. Verdere verbeteringen waren nodig om het stadion meer tegemoet te komen, maar financiering kwam pas beschikbaar na de overname van de club door Sir John Hall in 1992. In slechts enkele jaren werden drie nieuwe tribunes gebouwd, wat resulteerde in een komvormig stadion met een capaciteit van 37.000 zitplaatsen. In 1996 werd St James' Park gebruikt als locatie voor het EK 1996. Het organiseerde drie groepswedstrijden tijdens de competitie. De bouw van een tweede niveau bovenop de Milburn en Leazes Stands werd voltooid in augustus 2000. Het stadion heeft nu het grootste uitkragende dak van Europa. In 2011 werd St James' Park tijdelijk omgedoopt tot Sports Direct Arena (naar het bedrijf van clubeigenaar Mike Ashley), maar het stadion werd later naar zijn oorspronkelijke naam verwezen nadat de nieuwe clubsponsor Wonga het naamrecht had gekocht. (foto's van de huidige St James? Parkeer hieronder)

Hoe kom je in St James? Park

Het park ligt aan de rand van het centrum van Newcastle, waardoor het gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer. Het stadion ligt iets ten noordoosten van het centrum van Newcastle en ten noorden van het centraal station. Het grenst aan leazes park aan de noordkant. Als u met de auto komt, volgt u de aanwijzingen naar het centrum van Newcastle. Het stadion ligt dicht bij de meeste parkeerplaatsen in het stadscentrum, maar vanwege de locatie wordt geadviseerd om met het openbaar vervoer te reizen. St James Park wordt ook bediend door de metro (halte St James) als u van elders in de regio Newcastle of Newcastle Airport aankomt. Adres: St James? Park, Newcastle upon Tyne, NE1 4E

Eten, drinken en slapen in de buurt van St James? Park

Een van de grote voordelen van St James? Park is de centrale ligging in het hart van het centrum van Newcastle. Dit betekent dat er een grote verscheidenheid aan eet- en drinkgelegenheden is in de directe omgeving van het stadion. Er zijn veel hotels in de buurt van het stadion die goede beoordelingen hebben. Het Sandman Signature Hotel ligt in de buurt, maar er zijn andere hotels dichter bij het centraal station. Het Holiday Inn Express, County Hotel en Sleeperz Hotel behoren tot de meer betaalbare die goede beoordelingen krijgen. Voor alle hotels in de buurt van Saint James' Park, klik hier. Dit toont u zowel hotels in het stadscentrum als andere hotels in de buurt.

Newcastle United-tickets

Tickets voor wedstrijden van Newcastle United kunnen online worden gekocht, telefonisch op +44 (0) 844 372 1892, of bij de officiële clubwinkels in St James ' Park en het Metrocentre. De thuiswedstrijden van Newcastle hebben de neiging om een kwart of de helft van de tijd uit te verkopen, afhankelijk van hoe goed het seizoen verloopt. Als er vooraf nog tickets verkrijgbaar zijn bij de ticketbalie van het stadion, kunnen ze ook op de secundaire markt worden gekocht. De meeste tickets voor de wedstrijden kosten 27 pond en die voor de zijkanten kosten 32 tot 52 pond. Prijzen stijgen met ongeveer 15 pond voor spraakmakende wedstrijden. Een plattegrond vind je hier.

Sint-Jacobus? Park stadion tours

St James 'Park biedt rondleidingen door het stadion met de kleedkamers, dug-outs, spelerstunnel en de mediasuite. Het huidige tourschema kan afwijken van het normale schema. Als u van plan bent om de attractie te bezoeken, wordt vooraf reserveren aanbevolen, maar niet vereist. U kunt online of telefonisch reserveren +44 (0) 844 372 1892. De tours kosten £15,00.

Relevante internetlinks

De officiële website van Newcastle United Football Club is www.nufc.co.uk, terwijl de officiële toeristische website voor Newcastle en Gateshead www.newcastlegateshead.com is. De Nexus-reisplanner biedt informatie over het openbaar vervoer in Newcastle en de website heeft ook een gids voor uit eten gaan in de stad. De sfeer was er goed voor de wedstrijd en Manchester United won met 4-0. Nu ga ik de 10 meest algemene delen van het stadion markeren. Grootte: 9/10 Sfeer: 10/10 Kwaliteit: 9/10 Buiten: 10/10 Eigenaar: -10/10 (Grapje, ongeveer 7/10) Actueel team vanuit mijn oogpunt: 2/10 Realistisch: 9/10. De wedstrijd was elektrisch en Manchester United won met 4-0, dus ik ga uit 10 de meest algemene delen van het stadion markeren. De grootte is 9/10, de sfeer is 10/10 en de kwaliteit is 9/10. Ik denk echter alleen dat de beoordeling van de eigenaar 7/10 is, omdat het voor mij niet realistisch is dat een team vanuit mijn oogpunt 2/10 zou winnen. Maar over het algemeen vond ik de ervaring goed. Ik dacht eerlijk gezegd dat het uitzicht van de goden niet zo slecht was als mensen deden voorkomen totdat we scoorden en je helemaal niet kon zien wie het kreeg??? De sfeer hier was gek als het derbydag was en de passie in het noordoosten is ongeëvenaard in het Engelse voetbal. Deze grond is goed, maar met Mike Ashley en zijn Sports Direct-merk wordt het stadion bezoedeld. Maar over het algemeen vond ik de ervaring goed. Na de wedstrijd vond ik eerlijk gezegd het uitzicht van de goden niet zo slecht als mensen dachten. De sfeer hier was echter gek en de passie in het noordoosten is ongeëvenaard in het Engelse voetbal. Deze grond is goed, maar met Mike Ashley en zijn Sports Direct-merk wordt het stadion bezoedeld.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Stjamespark
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Stjamespark
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Stjamespark
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Stjamespark

St James? Park: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

St. James ' Park werd oorspronkelijk gebruikt voor voetbal in 1880, maar het was in het begin niets meer dan een kaal veld.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op