Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

St. Jakob-Park: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het stadion werd officieel geopend op 9 februari 2000. Het stadion, bijgenaamd Joggeli, is het grootste van Zwitserland en werd gebouwd nadat het oude St. Jakob-Stadion dat ervoor in de plaats stond eerst werd afgebroken. Het stadion werd officieel geopend op 9 februari 2000.

Stjakobpark

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion ligt in Basel en heeft een capaciteit van meer dan 52.000 mensen. Joggeli is het grootste stadion van Zwitserland en de bouw ervan begon in 1998 nadat het oude St. Jakob-Stadion dat ervoor in de plaats stond aanvankelijk was gesloopt. Het stadion ligt in Basel en heeft een capaciteit van meer dan 52.000 mensen. Dat werd gefinancierd door het kanton Vaud en de stad Lausanne. De eerste wedstrijd die in het nieuwe stadion werd gespeeld was tussen Basel en Lausanne Sport op 15 maart 2001. Zes maanden later, op 15 september 2001, opende het stadion officieel zijn poorten. De totale bouwkosten voor het stadion bedroegen CHF 250 miljoen, die werd gefinancierd door het kanton Vaud en de stad Lausanne. St. Jakob-Park had oorspronkelijk een capaciteit van 33.200 personen, maar het werd vergroot voor het Euro 2008-toernooi door een extra niveau toe te voegen aan een van de lange zijden. Met een paar extra rijen tijdelijke zitplaatsen werd de capaciteit verhoogd tot een totaal van 42.500 personen. Na het toernooi daalde de capaciteit echter weer tot onder de 40.000 mensen. Tijdens het EK 2008 werden drie groepswedstrijden, twee kwartfinales en de halve finale tussen Duitsland en Turkije gespeeld in St. Jakob-Park. In 2016 was het St. Jakob-Park gastheer van de Europa League-finale tussen Sevilla en Liverpool (3-1).

Manieren om naar St. Jakob-Park te reizen

Het St. Jakob-Park, gelegen in het zuidoosten van Basel, omvat een winkelcentrum en een 70 meter hoge woontoren. Het stadion grenst aan de snelweg A2. Neem afslag St. Jakob. Het station St. Jakob-Park ligt in het noorden van de stad, dicht bij de botanische tuinen en op slechts vijf minuten lopen van de oude binnenstad van Basel. Tramlijn 14 verbindt het stadion met het oude stadscentrum van Basel. Stap uit bij halte St. Jakob om verbinding te maken met bus 37, die verbinding maakt met het stadscentrum, en bus 36 die verbinding maakt met de noordelijke oever van Basel. Adres: Birsstrasse 320 A, 4052 Basel

Eten, drinken en slapen in de buurt van St. Jakob-Park

St. Jakob-Park grenst aan een reeks spoorlijnen en een snelweg in een gebied dat een mix is van andere sportfaciliteiten, lichte industrie en residentiële woningen. Het winkelcentrum St. Jakob-Park bevindt zich in het stadion, maar er zijn weinig restaurants en cafés©. Dat kan dus beter in het centrum van Basel. Er zijn weinig hotels in de buurt van St. Jakob-Park, maar als je er moet verblijven, is de kleine B & B Auf dem Wolf een uitstekende optie. Het ligt pal naast het stadion en krijgt prachtige recensies. Hotel Coop is een alternatief dat ook dichtbij is, maar verder zijn de mogelijkheden beperkt. Op zoek naar hotels in de buurt van St. Jakob-Park? Bekijk ons overzicht van de mogelijkheden en verken verschillende gebieden in Basel met onze kaart.

FC Basel Tickets

Tickets voor wedstrijden van FC Basel kunnen online worden gekocht, aan de kassa of op de dag van de wedstrijd aan de poorten. FC Basel heeft de hoogste opkomst van de Zwitserse Super League en het verkoopt zijn thuiswedstrijden niet vaak uit. Tickets voor de wedstrijden aan een van de korte uiteinden variëren van 25 Zwitserse frank tot 36 Zwitserse frank, terwijl tickets voor de hoofdtribune 75 Zwitserse frank kosten. Voor meer informatie bel +41 61 375 10 10 of mail [email protected]

St. Jakob-Park stadion tours

Basel organiseert regelmatig rondleidingen door het St. Jakob-Park. Kijk voor meer informatie op de officiële website of e-mail [email protected] voor data en prijzen.

Relevante internetlinks

De officiële website van FC Basel, Baselunited.ch, biedt informatie over het stadionbeheer van St. Jakob-Park, inclusief dienstregelingen en tarieven voor het openbaar vervoer. De website van Basel, Basel.com, biedt toeristische informatie over de stad Basel en haar omgeving. De reisplanner op BVB.ch biedt dienstregelingen en tariefinformatie voor het openbaar vervoer in Basel. Na de wedstrijd liep ik ongeveer 20 minuten in een rechte lijn naar het station. Het stadion zelf is oké; het is modern en mooi. Basel is goed verbonden met Frankrijk en Duitsland, dus u kunt van plan zijn om meer landen te bezoeken tijdens uw reis naar Basel. Na de wedstrijd koos ik ervoor om een wandeling van 20 minuten te maken in een rechte lijn die me naar het station bracht. Stadion zelf is oké. Het is modern en leuk, maar Basel is goed verbonden met Frankrijk en Duitsland, dus je kunt plannen om meer landen te bezoeken tijdens dezelfde reis.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Stjakobpark
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Stjakobpark
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Stjakobpark
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Stjakobpark

St. Jakob-Park: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het stadion werd officieel geopend op 9 februari 2000. Het stadion, bijgenaamd Joggeli, is het grootste van Zwitserland en werd gebouwd nadat het oude St. Jakob-Stadion dat ervoor in de plaats stond eerst werd afgebroken. Het stadion werd officieel geopend op 9 februari 2000.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op