Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Er gelden regels en beperkingen. Check de voorwaarden van de individuele locatie en provider. De aanbieding is mogelijk verlopen op het moment van aflossing. Gokken vereist verantwoord handelen. Je moet 18 jaar of ouder zijn om in te wisselen.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

STARZ Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Het potentiële succes van COM. Ondanks dat het minder bekend is dan andere premium streamingdiensten, heeft Starz.com veel geweldige functies die het een haalbare keuze maken voor mensen die op zoek zijn naar een streamingdienst. Het biedt een lage maandelijkse abonnementsprijs, veel klassieke films en nieuwe series en een eenvoudige gebruikersinterface. Dit maakt HBO en Showtime bezorgd over het potentiële succes van Starz.com op de streamingmarkt.

STARZ

starz nederland

webclient venlo

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 03.Juni 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

starz.com

Op een bepaald moment in het leven van een man moet hij een keuze maken die een diepgaande impact zal hebben op zijn toekomst. Deze beslissing kan uren van zijn tijd in beslag nemen, van invloed zijn op de manier waarop hij lacht en huilt, en de manier veranderen waarop hij zichzelf en de wereld om hem heen ziet.
Als iemand die veel streaming-inhoud bekijkt, ben ik tot de conclusie gekomen dat Netflix en Hulu de twee beste services zijn die er zijn. Ze hebben allebei geweldige originele programmering en exclusieve inhoud die geen enkele andere streamingdienst heeft. Dus als u uw favoriete programma's en films zonder gedoe wilt bekijken, zijn dit zeker de services om u aan te committeren.
De gemiddelde Amerikaanse volwassene kijkt ongeveer 5 uur tv-georiënteerde media per dag, dus wanneer ze een beslissing nemen over welke streamingdienst ze willen gebruiken, wordt het een groot deel van hun leven. Elke streamingdienst heeft een unieke verzameling shows en films, dus door één bepaalde provider te kiezen, kies je echt de verhalen en personages die op dat netwerk worden gehost. En in het gouden televisietijdperk van vandaag kan het maken van die keuze heel moeilijk zijn.
Ik heb de sterke en zwakke punten van het premium streamingplatform van STARZ bestudeerd om u een informatief artikel te bieden. Met zoveel concurrenten die er zijn, is het belangrijk om te weten wat STARZ te bieden heeft en of het een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Na alle aspecten van deze service grondig te hebben onderzocht, heb ik ontdekt dat deze voldoet aan de behoeften van veel kijkers. Als je op zoek bent naar een streamingoptie, dan raad ik je ten zeerste aan om STARZ eens te proberen.

Hoe het begon

Hierdoor kon STARZ agressiever groeien en hun kijkerspubliek vergroten. Zoals je misschien weet, bestaat STARZ al sinds de jaren 1990 in verschillende iteraties. Gedurende die tijd viel de groei samen met de komst van het internet. In het begin was STARZ echter een uiterst onrendabel platform - het salderen van verliezen in de honderden miljoenen per jaar. Maar uiteindelijk kregen ze het voor elkaar. Dingen begonnen op te kijken toen digitale kabel in de vroege jaren 2000 op grote schaal werd toegepast in de VS. Hierdoor kon STARZ agressiever groeien en hun kijkerspubliek vergroten.
STARZ, een snel groeiend bedrijf, was toevallig op het juiste moment op de juiste plaats toen providers meer ruimte hadden voor nieuwe kanalen. STARZ was een aantrekkelijke kandidaat vanwege het grote abonneebestand en de behoefte aan extra content.
Sinds het midden van de jaren 2010 is STARZ blijven groeien en concurreren met netwerken zoals HBO en Showtime. In 2013 lanceerden ze een nieuwe app samen met hun abonnementsstreamingservice, die goed werd ontvangen door klanten.

Hoe het werkt

Klanten hebben de keuze tussen zich rechtstreeks abonneren via STARZ of een abonnement nemen via [Amazon's Prime Video] (link naar onze Prime Video-recensie). Beide portals bieden dezelfde inhoud, waaronder starz's huidige en back catalogus van programmering, evenals tv-series en films die momenteel worden uitgezonden op Encore. Of je je nu abonneert via Prime Video of rechtstreeks met STARZ, het lidmaatschap kost je $ 8,99 / maand, wat goedkoper is dan zowel Showtime ($ 10,99 / maand) als HBO ($ 14,99 / maand). Afhankelijk van de tijd van het jaar, kunt u mogelijk een gebundelde deal krijgen die u geld bespaart. Anders biedt STARZ soms gratis proefversies op korte termijn, zodat u de service kunt uitproberen voordat u de betaling van de eerste maand opvoert.
Zodra u uw overeenkomst hebt afgerond, krijgt u toegang tot de bibliotheek van STARZ. Er zijn een paar opties om er toegang toe te krijgen; je kunt het op een desktop of mobiel bekijken via de STARZ-webclient, of de app downloaden en bekijken op ondersteunde streamingapparaten zoals Roku of Chromecast. Bovendien hebben sommige mensen mogelijk al toegang tot STARZ via hun kabelbundel. Als dit voor u het geval is, kunt u de app of webclient gebruiken wanneer u maar wilt.

Wat is inbegrepen

Nu we de basis hebben behandeld, is het belangrijkste aspect van de inhoud van STARZ of het u aanspreekt. Laten we eens kijken naar wat ze te bieden hebben en kijken of het genoeg is om je geïnteresseerd te houden.
- The Godfather - The Sopranos - Game of Thrones Het bedrijfsmodel van STARZ richt zich meer op hoogwaardige programmering die exclusief is voor het netwerk dan op het aantrekken van kijkers met een breed scala aan inhoud. Veel van de films op STARZ zijn blockbusters die kunnen concurreren met Netflix en Hulu, en ze hebben ook een indrukwekkende reeks klassiekers die op elk moment beschikbaar zijn. Als u wilt bladeren door welke films momenteel beschikbaar zijn, kunt u hun website of app bezoeken. Enkele voorbeelden zijn Casino, The Big Lebowski, Call Me By Your Name, Back to the Future, My Cousin Vinny, Fargo, Reservoir Dogs, The Girl with the Dragon Tattoo, The Truman Show, The Godfather en The Sopranos.
Recente recensies hebben opgemerkt dat de filmkeuze van de filmmaatschappij grotendeels inhoud uit het nostalgietijdperk uit de jaren 90 is, hoewel hun recente releases meer eigentijds van aard lijken te zijn.
STARZ ontbreekt helaas aan kwalitatief hoogwaardige series in vergelijking met HBO. Dit betekent echter niet dat hun shows niet goed zijn; integendeel zelfs. Veel van hun inhoud kan worden omschreven als 'minder bekende edelstenen'. Ik denk dat deze beschrijving geschikt is voor shows als American Gods, een bewerking van de gelijknamige roman van Neil Gaiman, evenals Ash vs. Evil Dead, die een cult-achtige aanhang heeft die het ondersteunt.
Andere populaire tv-series zijn Counterpart, Black Sails en Spartacus. Hier kunt u door alle series bladeren.

Ontwerp van de Website

Net daaronder heb je een heleboel kleine tekstvakken waar je kunt zoeken op titel of serie. Wanneer u zich aanmeldt bij STARZ via de webclient, is een van de eerste dingen die u ziet een grote banner in diavoorstellingstijl met aanbevolen inhoud. Deze banner neemt een groot deel van het scherm in beslag en is behalve dat het vervelend is, onpraktisch omdat je één voor één door elke titel moet klikken om door de uitgelichte catalogus te bladeren. Dus wat ik doe, en wat ik me voorstel dat de meeste mensen doen, is dat ik vlak langs dat onstuimige spandoek spring. Daaronder vind je een vrij standaard rastergeoriënteerd scherm waar je veel gemakkelijker doorheen kunt schakelen. Elke rij is anders gecategoriseerd, waarbij de eerste wordt gesorteerd op whatâs âPopularâ en de volgende, ? Originele serie alleen op STARZ?, etc. Vrij standaard spul. Net daaronder heb je een heleboel kleine tekstvakken waar je kunt zoeken op titel of serie.
Als u op zoek bent naar iets specifieks, bevindt de zoekbalk zich bovenaan de pagina, in het volle zicht. U kunt er ook voor kiezen om rechtstreeks naar de portal "Serie" of "Films" te gaan door op een directe link bovenaan de bestemmingspagina te klikken.

Mobiele ervaring

Over het algemeen voelt het gewoon als een echt goed gemaakte app. Als je van plan bent om veel van je streaming via je telefoon te doen, heb je geluk. Veel gebruikers hebben de mobiele app van STARZ beschouwd als de beste die er is in termen van eenvoud en functionaliteit. Houd er rekening mee dat we ook te maken hebben met behoorlijk felle concurrentie, dus dat zegt veel. Wat functies betreft, is het vrij standaard, inclusief Chromecast-connectiviteit, downloadbare inhoud en ondersteuning voor livestreaming. De gebruikersinterface is gestroomlijnd en intuïtief en navigeren is zo eenvoudig als je zou hopen. Over het algemeen voelt het gewoon als een echt goed gemaakte app.
Veel gebruikers hebben geklaagd dat de app moeilijk te activeren of hun abonnement via de mobiele client kan annuleren. Om welke reden dan ook, dit is een veel voorkomend probleem. Dit kan gebruikers boos maken, omdat ze mogelijk hebben geprobeerd de service te annuleren, maar dit niet lukte.

De sterke punten van Prime Video

STARZ is een geweldige waarde voor de prijs en het is erg handig om te kunnen annuleren en opnieuw in te schrijven wanneer u maar wilt.
Wij bij STARZ denken dat onze klassieke film- en seriedatabase uitgebreid is, met een grote selectie die teruggaat tot de jaren 1970-1990. Onze originele series zijn niet altijd even bekend, maar dat betekent niet dat ze slecht zijn. Sommigen van hen (zoals Ash vs Evil Dead en American Gods) zijn fantastisch en vele anderen zijn ook goed. Tot slot willen we benadrukken dat de STARZ-exclusieve collectie echt indrukwekkend is.

De zwakke punten van Prime Video

Ondanks de weinige tekortkomingen biedt STARZ over het algemeen een plezierige streamingervaring. Het grootste probleem is het gebrek aan recente films, maar klassiekers zijn ook beschikbaar. Als het gaat om series, zijn er weinig grote namen beschikbaar, maar dit is misschien geen probleem voor sommige kijkers.
Veel gebruikers hebben een idee van hoe moeilijk het is om een abonnement op de mobiele client te beheren. Dit moet (en hopelijk) snel opgelapt worden, dus we zullen zien hoe dat uitpakt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

STARZ

starz nederland

webclient venlo