Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

St. Andrew?s Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Veel volwassenen vinden het moeilijk om hun jeugd los te laten. Veel volwassenen klampen zich vast aan hun kindertijd, zelfs nadat ze zijn opgegroeid.

Standrews

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

St. Andrew's Stadium werd geopend op 26 december 1906 met een competitiewedstrijd tussen Birmingham City en Middlesbrough. Het stadion bestond uit één overdekte hoofdtribune en open terrassen aan alle andere zijden, met een geschatte capaciteit van 75.000 toeschouwers. Verbeteringen werden aangebracht in de jaren 1930, voornamelijk door het verhogen van de dekking, en een recordaantal toeschouwers werd gevestigd op 11 maart 1939 toen 66.844 fans een Engelse FA Cup-wedstrijd tegen Everton bezochten. Het stadion werd zwaar beschadigd in de Tweede Wereldoorlog, maar het werd kort daarna herbouwd. De herontwikkeling van St. Andrew's Stadium vond plaats in de jaren 1950 en 1960. Eerst werd een nieuwe hoofdtribune gebouwd in de vroege jaren 1950, vervolgens werd er nog een nieuwe tribune gebouwd aan het Railway End en ten slotte werden nieuwe daken geplaatst over het einde van Kop en Tilton Road. In de volgende twee decennia werden geen veranderingen aangebracht en tegen het einde van de jaren 1980 was het stadion langzaam in verval geraakt. Bovendien was de capaciteit door veiligheidsmaatregelen teruggebracht tot slechts 26.000. In de vroege jaren 1990 begon Birmingham City aan een herontwikkelingsprogramma. Dit programma begon met de sloop van de terrassen Kop en Tilton Road. Daarvoor in de plaats werden twee nieuwe zittenten gebouwd. In 1999 markeerde de opening van een nieuwe stand aan het Spoorwegeinde de voltooiing van de werken. In het midden van de jaren 2000 was Birmingham City betrokken bij plannen om St. Andrew's te vervangen door een multifunctioneel stadion met 55.000 zitplaatsen, maar deze plannen kwamen nooit uit. (foto's van het huidige St. Andrew's Stadium hieronder)

Hoe kom je er

St. Andrews Stadium ligt ten oosten van het centrum van Birmingham. De bergopwaartse wandeling vanaf birmingham new street rail station of Moor Street rail station duurt ongeveer 30 minuten. Als alternatief verbindt de bus 17, 58, 59, 60, 97 en 97A het stadion met Moor Street Station (of Digbeth Road). De reis duurt 15 tot 20 minuten. Op wedstrijddagen rijden er ook treinen naar het nabijgelegen treinstation Bordesley. Dit station is buiten gebruik op niet-wedstrijddagen. Coventry Road brengt u naar de A45. De A45 sluit aan op de M42 in het oosten en de M38/M6 in het noorden. Adres: St. Andrew?s Stadium, Birmingham, B9 4RL

Eten, drinken en slapen

St. Andrew's Stadium ligt in een onopvallende woonwijk met zeer weinig bedrijven in de buurt. Zoals gebruikelijk in Engeland zijn er altijd een paar pubs, hoewel je nog veel meer opties vindt in het centrum van Birmingham, dat niet ver weg is. Zo zijn er diverse eet- en drinkgelegenheden ten zuiden van Birmingham New Street Station, vanwaar men kan lopen of een bus naar de grond kan nemen. Er is een Ibis Hotel in de buurt van St. Andrew's Stadium en Royal George Hotel ligt direct aan de achterkant van het stadion. Beide hotels zijn redelijk geprijsd en krijgen acceptabele beoordelingen. De Moseley Arms is een vergelijkbaar alternatief dat iets meer richting het stadscentrum ligt. Welke hotels zijn er in de buurt van St. Andrew's Stadium? Als je beperkte tijd hebt en in de buurt wilt blijven, is een van de hotels in de buurt van Birmingham New Street Station misschien een betere optie.

Tickets

Tickets voor birmingham city wedstrijden kunnen online, telefonisch of bij het ticketkantoor in het St. Andrew's Stadium worden gekocht. Mochten er toch tickets overblijven, dan kunnen deze op de dag van de wedstrijd in het stadion worden gekocht. Birmingham City is zelden uitverkocht in het Championship. ticketprijzen variëren meestal van £ 25,00 voor een stoel op het hoogste niveau achter het doel tot £ 30,00 voor een stoel aan een van de lange zijden; tickets zijn £ 5,00 goedkoper als ze in de voorverkoop worden gekocht. Voor meer informatie mail [email protected] of bel+44 (0) 844 557 1875.

Stadion tours

Birmingham City organiseert rondleidingen door het stadion, de kleedkamers, de spelerstunnel, de perskamer en de dug-outs. De rondleidingen zijn beschikbaar voor bezoekers die tickets kopen op de officiële website van de club. Data, uren en prijzen worden aangekondigd op de website van Birmingham City.

Relevante internetlinks

De website voor Birmingham City Football Club is bcfc.com en de officiële toeristische informatiewebsite voor de stad is visitbirmingham.com. De buskaarten en dienstregelingen op networkwestmidlands.com kunnen u helpen de stad gemakkelijk te verkennen. Allan schreef op 18 maart 2017 om 11:24 uur: Ik ben blij dat ik een blauwe ben! Kro Het geluid van de stem doet je haren overeind staan. Het is geweldig om een blauwe te zijn. Big Con schreef: Tribunes op St. Andrews zijn het beste stadion ooit. Ze hebben geweldige hotdogs in de rust en het gebrul van het publiek is echt oorverdovend. Maar het is wat me doet genieten! Soms wil mijn vader dat we kalmeren op onze hotdogs, maar ik zeg nee - laten we me een cola halen bij de concessiestand! Stadions zoals St. Andrews zijn echt ongelooflijk. Ze bieden geweldige hotdogs in de rust en het gebrul van de menigte is echt indrukwekkend. Ik vind het echter geweldig omdat mijn vader me soms probeert te kalmeren over het eten van te veel hotdogs, maar ik weiger en vraag in plaats daarvan om een cola! .

 • Het is een prima terrein, het tribunetje links van de uitfans haalt het naar beneden.
. Het tribunetje links van de uitfans is niet goed genoeg. Sean schreef: Thuis van de luidste en trotsste fan in het land, St Andrews is niets luider dan een volledige St Andrews en iedereen zingt Keep Right On!! St Andrews is de thuisbasis van de luidste en trotsste fans in het land, en er is niets luider dan een volledige wedstrijd van St Andrews. Iedereen zingt Keep Right On!

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Standrews
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Standrews
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Standrews
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Standrews

St. Andrew?s Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Veel volwassenen vinden het moeilijk om hun jeugd los te laten. Veel volwassenen klampen zich vast aan hun kindertijd, zelfs nadat ze zijn opgegroeid.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op