Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadium de Toulouse: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Ik ben niet geïnteresseerd om naar het feest te gaan. Ik wil niet naar het feest.

Stadiumdetoulouse

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Stadium de Toulouse werd een jaar geleden gebouwd. Dit jaar is het de locatie voor de eerste ronde wedstrijd tussen Cuba en Roemenië in het WK. Het stadion werd in 1949 verder ontwikkeld, maar bleef daarna een halve eeuw grotendeels ongewijzigd. Het stadion van Toulouse werd gekozen als een van de speellocaties voor het WK 1998 en onderging als gevolg daarvan een grote herontwikkeling. Tijdens het WK was het gastheer van vier groepswedstrijden en de ronde van 16 wedstrijden tussen Nederland en Joegoslavië (2-1). Het oorspronkelijke plan was voor een nieuw stadion dat plaats zou bieden aan ongeveer 80.000 mensen en gebouwd zou worden op de plaats van het oude. Maar vanwege gebrek aan financiering is het project teruggeschroefd naar een renovatie van het bestaande stadion dat plaats biedt aan 30.000 toeschouwers. De renovatie zal naar verwachting ongeveer â¬35 miljoen kosten. Het stadion van Toulouse werd opnieuw geselecteerd als een van de speellocaties voor Euro 2016. In eerste instantie stond er een omvangrijke herontwikkeling voor gepland, maar deze moest vanwege financieringsproblemen worden teruggeschroefd. Het oorspronkelijke plan was voor een nieuw stadion dat plaats zou bieden aan ongeveer 80.000 mensen en gebouwd zou worden op de plek waar nu het oude staat. Maar vanwege gebrek aan financiering is het project teruggeschroefd naar het opknappen van het bestaande stadion dat slechts 30.000 toeschouwers zal bevatten. De renovatie kost naar schatting zo'n â¬35 miljoen. België plaatste zich voor de kwartfinales, terwijl Hongarije werd uitgeschakeld. tijdens het EK organiseerde Stadium de Toulouse drie groepswedstrijden in de eerste ronde en de ronde van 16 wedstrijden tussen België en Hongarije. België plaatste zich voor de kwartfinales, terwijl Hongarije werd uitgeschakeld.

Manieren om naar Stadium de Toulouse te reizen

Geopend in 2006, heeft het een capaciteit van 50.000 mensen. Stadium de Toulouse ligt in het centrum van Toulouse op een eiland in de rivier de Garonne. Het ligt ongeveer 3 kilometer ten zuiden van Place du Capitole en 4 kilometer van het centraal station. Het werd geopend in 2006 en heeft een capaciteit van 50.000 mensen. De dichtstbijzijnde metrostations zijn Empalot en St Michel, beide op de gele lijn. Vanaf daar is het 15 minuten lopen naar het stadion. De gele lijn doorkruist het historische centrum van Toulouse en loopt dicht langs het centraal station. Vanuit het zuidelijke deel van het historische centrum (Pont Neuf, Esquirol) kunt u ook bus 12 nemen (naar Basso Cambo), die u recht tegenover het stadion verlaat. Stap uit bij halte Stadium Est of Stadium Ouest. Er is een alternatief voor het nemen van de trein of bus naar het stadion. Een bus passeert vlakbij het stadion (aan de oostkant van de rivier). Je kunt deze bus bijvoorbeeld nemen vanaf Jean Jaurãs in het historische centrum (richting Empalot). Bussen gaan over het algemeen elke 10 tot 15 minuten. De bussen vertrekken elke 20-30 minuten en zetten vlak voor het stadion af. De metrorit duurt ongeveer 10 minuten. De luchthaven van Toulouse ligt in het noordwesten van de stad. Om er te komen, neemt u een tram (T2) naar Palais de Justice en stapt u uit bij halte Croix de Pierre. Steek de brug over naar het stadion en de tramrit duurt ongeveer 25 minuten. U kunt ook een pendelbus nemen van de luchthaven naar metrohalte Jean Jaurã ̈s in het stadscentrum en vanaf daar de metro nemen. De metrorit duurt ongeveer 10 minuten. Adres: 1 Allée Gabriel Biénès, 31028 Toulouse

Eten, drinken en slapen in de buurt van Stadium de Toulouse

Het stadion voor Toulouse ligt op het eiland Ile du Ramier in de rivier de Garonne. Het is een mix van sportfaciliteiten en tentoonstellingsruimte, met weinig plekken om te eten en te drinken. Men kan een aantal bars en restaurants vinden over de brug rond het metrostation St Michel, maar de meeste zullen vasthouden aan de vele opties in het centrum van Toulouse. Er zijn geen hotels op het eiland, maar zowel The Lagrange City Saint Michel als Pier Toulouse Hotel zijn twee goede opties op een redelijke loopafstand van 15-20 minuten. Er zijn nog een paar opties in het zuidelijke uiteinde van het stadscentrum die nog steeds op loopafstand liggen, of natuurlijk elders in het stadscentrum.

Toulouse-tickets

Tickets voor wedstrijden van Toulouse kunnen online, telefonisch, in de clubwinkel in het stadion of bij een van de Ticketnet- of Francebillet-verkooppunten worden gekocht. Tickets kunnen worden gekocht aan de kassa's van het stadion op de dag van de wedstrijd. Ze openen meestal 2 uur voor de aftrap. Toulouse verkoopt af en toe een spraakmakende wedstrijd uit. Fans kunnen tickets kopen voor reguliere wedstrijden vanaf $ 10,00 voor zitplaatsen in een van de bochten en oplopend tot $ 25,00 voor zitplaatsen op de hoofdtribune. Voor een select aantal wedstrijden kunnen de prijzen hoger zijn, zoals vanaf $ 35,00 voor de PSG-wedstrijd.

Foto's van Stadium de Toulouse

Ze pakte haar koffers en ging op weg naar het vliegveld. Ze was opgewonden om te vertrekken en aan een nieuw hoofdstuk in haar leven te beginnen.

Nuttige internetlinks

De officiële website van Toulouse FC, de officiële site van het vvv-kantoor van Toulouse en informatiewebsites over het openbaar vervoer zijn allemaal belangrijke bronnen voor bezoekers van Toulouse.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Stadiumdetoulouse
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Stadiumdetoulouse
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Stadiumdetoulouse
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Stadiumdetoulouse

Stadium de Toulouse: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Ik ben niet geïnteresseerd om naar het feest te gaan. Ik wil niet naar het feest.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op