Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

PGE Narodowy (Warsaw National Stadium): Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het werd voltooid in 2007 en heeft een maximale capaciteit van 74.000 zitplaatsen. Het is gelegen in Warschau, net ten westen van het stadscentrum. PGE Narodowy (Nationaal Stadion van Warschau) is het onlangs gebouwde nieuwe nationale stadion van Polen. Voltooid in 2007 en met een maximale capaciteit van 74.000 zitplaatsen, is het gelegen in Warschau net ten westen van het stadscentrum.

Stadionnarodowy

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het is gelegen in Warschau, Polen. De PGE Narodowy, ook bekend als het Warschau Nationaal Stadion en Stadion Narodowy w Warszawie, is het nieuwe nationale stadion van Polen. Het is gelegen in Warschau. De plannen van Polen om een nieuw nationaal stadion te bouwen werden versneld toen ze het recht kregen om het EK 2012 te organiseren. Het nieuwe stadion, Stadion Narodowy, verving het vorige nationale stadion van Warschau, Stadion Dziesi?ciolecia. De bouw van het stadion begon in oktober 2008 en werd voltooid in november 2011. Tijdens de bouwwerkzaamheden kwamen drie arbeiders om het leven bij twee afzonderlijke ongevallen. Het stadion werd op 29 januari officieel geopend met een rockconcert. De eerste wedstrijd die gepland stond in het stadion was tussen Wisla Krakow en Legia Warschau, maar vanwege vertragingen in de werkzaamheden en veiligheidsoverwegingen moest de wedstrijd worden afgelast. Een vriendschappelijke wedstrijd tussen de Poolse en Portugese nationale teams vond echter plaats op 29 februari als de eerste officiële wedstrijd van het stadion. Het Stadion Narodowy organiseerde de openingswedstrijd van de Euro 2012-finale tussen Polen en Griekenland op 12 juni, evenals nog twee groepswedstrijden, een kwartfinale en de halve finale tussen Italië en Duitsland. In 2015 was in het stadion de Europa League-finale tussen Sevilla en Dnipro (3-2). Het stadion werd omgedoopt tot PGE Narodowy na een naamgevingsrechtendeal. De meest karakteristieke kenmerken van het stadion zijn de kleuren van de nationale vlag geschilderd op de gevel en het dak dat in 20 minuten kan worden geopend en gesloten. Daarnaast is er een videobord in het midden van het stadion.

Manieren om naar het Nationaal Stadion van Warschau te reizen

Het Nationaal Stadion van Warschau ligt ten oosten van Warschau, niet ver van het stadscentrum. Het ligt ongeveer 4 kilometer ten oosten van het centrale spoorwegstadion van Warschau en het Paleis van Cultuur en Wetenschap, en op 3 kilometer van de oude binnenstad van Warschau. Als alternatief kunt u bus nr. 11 of 12 nemen die naar de oostkant van de stad gaan en vervolgens naar het stadion lopen. Er zijn verschillende manieren om met het openbaar vervoer bij het stadion te komen. Het makkelijkste is om de metro te gebruiken. De nieuwe M2-lijn (rood) loopt dwars door het centrum van Warschau en stopt in de buurt van het stadion. Als alternatief kunt u bus nummer 11 of 12 nemen die u naar de oostkant van Warschau brengt en dan kunt u naar het stadion lopen. Er zijn diverse tram- en busverbindingen vanaf het centraal station van Warschau en de nabijgelegen metrohalte Centrum. Tram 7, 9, 22, 24 en 25 en bus 158, 507 en 517 zijn enkele van de opties. De rit duurt minder dan 15 minuten en stap uit bij halte Rondo Waszyngtona. Vanuit het centrum van Warschau neemt u bus 226 en stapt u uit bij halte Kijowska of Zieleniecka. Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar het stadion. Neem eerst bus 175 van de luchthaven van Warschau naar het centrum. Neem vervolgens een van de hierboven genoemde metro's of bussen. Adres: al. Ksi?cia J. Poniatowskiego 1, 03-901 Warsaw

Eet, drink en slaap in de buurt van het Nationaal Stadion van Warschau

Het stadion ligt in een woonwijk met weinig plaatsen om bezoekers te vermaken. Het stadscentrum ligt aan de overkant van de rivier aan de andere kant van de brug. Nowy ?wiat straat in Warschau is vol met bars en restaurants. Het is misschien wel het belangrijkste uitgaansgebied van de stad. Vanaf het zuidelijke uiteinde van de straat is het een korte wandeling naar het stadion. Er is een meer bruisend nachtleven ten noorden van het stadion in het Praga-gebied. Het gebied had vroeger een negatieve reputatie op het gebied van veiligheid, maar is onlangs aanzienlijk geregenereerd. Er zijn een paar huurappartementen en eenvoudige hotels in de buurt van het Nationaal Stadion van Warschau, bijvoorbeeld Hotel Noclegi en Hotel Dedek Park. Het gebied is echter mooier en leuker aan de overkant van de rivier. Royal Route Residence, Mamaison Residence Diana, Moon Hostel, Puffa Hostel, het Mercure Warszawa en het Novotel Warszawa zijn allemaal goed op Nowy ?wiat en krijgen zeer goede beoordelingen. Verwacht ongeveer PLN 300,00 per nacht te betalen. Toon alle hotels en appartementen in de buurt van Warsaw National Stadium door hier te klikken.

Relevante internetlinks

Stadionnarodowy.org.pl is de officiële website van Stadion Narodowy.Warszawa.pl is de officiële website van de stad Warschau. Jakdojade.pl is een reisplanner voor het openbaar vervoer die informatie geeft over het openbaar vervoer in Warschau. ZTM.waw.pl is een warschau openbaar vervoer informatie website die bijgewerkte informatie biedt over dienstregelingen, tarieven en diensten voor het openbaar vervoer in Warschau. Ik moest de volgende dag terugkomen, maar mijn ervaring in het stadion was verpest. Ik hoop daar ooit terug te komen. Het nieuwste stadion in Polen is geweldig voor de toegankelijkheid, maar het dak is er niet voor niets. Het prachtige, nieuwe stadion had een prachtig terrein, maar helaas vanwege vreselijke regen werd de wedstrijd afgelast. Ik moest de volgende dag weer komen, maar mijn ervaring was verpest. Ik hoop daar ooit terug te komen en een wedstrijd te zien in het nieuwe stadion met een goede bereikbaarheid.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Stadionnarodowy
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Stadionnarodowy
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Stadionnarodowy
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Stadionnarodowy

PGE Narodowy (Warsaw National Stadium): Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het werd voltooid in 2007 en heeft een maximale capaciteit van 74.000 zitplaatsen. Het is gelegen in Warschau, net ten westen van het stadscentrum. PGE Narodowy (Nationaal Stadion van Warschau) is het onlangs gebouwde nieuwe nationale stadion van Polen. Voltooid in 2007 en met een maximale capaciteit van 74.000 zitplaatsen, is het gelegen in Warschau net ten westen van het stadscentrum.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op