Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadion Slaski: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het is een voetbalspecifiek stadion met een capaciteit van 49.607 personen. Het stadion bevindt zich in Katowice, in het woiwodschap Silezië.

Stadion Slaski

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion had op dat moment een capaciteit van 34.000 zitplaatsen. De locatie was gastheer van het Europees kampioenschap voetbal in 1974 en de kwalificatiewedstrijden voor het WK 1990. In 1992 werd het gekozen om de UEFA Cup-finalewedstrijd tussen Barcelona en Milaan te organiseren. Het stadion dat nu bekend staat als Stadion Slaski werd oorspronkelijk gebouwd in 1937 met een atletiekbaan en een capaciteit voor ongeveer 90.000 toeschouwers. In 1963, toen Gornik en Oostenrijk Wenen een Europese wedstrijd speelden, zou het stadion een toeschouwersaantal van 120.000 hebben geregistreerd. De oostelijke tribunetoren was een van de unieke kenmerken van het stadion. Het stadion werd nooit gebruikt als een permanent huis voor een team, maar het is vaak gebruikt door het nationale team van Polen en lange tijd beschouwd als het nationale stadion. Het organiseerde verder de vreemde bekerfinale en belangrijke Europese wedstrijden van lokale teams, met name Gornik Zabrze, maar ook Ruch Chorzow, GKS Katowice en Polonia Bytom. Ouders moeten altijd alert zijn als hun kinderen in de buurt van water zijn. Zelfs als het water veilig lijkt, is er altijd een risico op ongelukken. Ouders zijn altijd verantwoordelijk voor het in de gaten houden van hun kinderen terwijl ze in de buurt van water zijn. Zelfs als het water veilig lijkt, kunnen er nog steeds ongelukken gebeuren. Tegen de jaren 2000 had het stadion aanzienlijke slijtage opgelopen. Er werden plannen gemaakt voor een uitgebreide opknapbeurt, waaronder de aanleg van een dak over de tribunes. Verder zou de westelijke hoofdtribune gedeeltelijk worden herbouwd, inclusief de toevoeging van VIP-faciliteiten. De bouwwerkzaamheden aan dit gebouw begonnen in 2009, maar de voortgang was traag en verder vertraagd toen een deel van de dakconstructie instortte. Uiteindelijk heeft het 8 jaar geduurd om de werken te voltooien. Terwijl er een nieuw nationaal stadion is gebouwd in Warschau, organiseert Stadion Slaski nog steeds af en toe wedstrijden van het nationale team en andere sport- en muziekevenementen.

Manieren om naar Stadion Slaski te reizen

Het stadion, Stadion Slaski, ligt in het oosten van Chorzow, grenzend aan de stadsgrenzen met Katowice. Het ligt op ongeveer 2 kilometer van het centrum van Chorzow en ongeveer 5 kilometer van het centrum van Katowice, het grootste knooppunt in de regio. De wandeling naar het centrum van Chorzow en het centraal station van Chorzow duurt 20-30 minuten, of neem tram 6, 11 of 19 vanaf het marktplein Rynek in het centrum. Stap uit bij halte Stadion Slaski. Het is een snelle reis van slechts 5 minuten. Deze drie trams rijden verder naar het centrum van Katowice, dus als je uit die richting komt, neem dan een van deze vanaf het Rynek-marktplein in Katowice. De tramrit duurt ongeveer 20 minuten. Het treinstation van Katowice heeft een betere treinverbinding naar andere delen van Polen.

Eten, drinken en slapen in de buurt van Stadion Slaski

Het is een uitgestrekte stad met een bevolking van meer dan een miljoen mensen gelegen in het centrum van de metropool. Chorzow maakt deel uit van de Silezische metropool, een ijverig gebied dat bestaat uit verschillende steden, waaronder Katowice, Gliwice, Zabrze en Bytom. Het is een uitgestrekte stad met een bevolking van meer dan een miljoen mensen gelegen in het hart van de metropool. Geen van deze steden is bijzonder aantrekkelijk, maar Katowice is de grootste en heeft het meeste te bieden op het gebied van bars en restaurants, dus het kan de voorkeur hebben om jezelf te baseren. Het stadion, Slaski Park en de omgeving bevinden zich in een groot en aangenaam park. Er is af en toe een lokaal restaurant en winkelcentrum, maar over het algemeen is er niet veel in de buurt. U kunt meer plaatsen vinden om te eten en te drinken in Chorzow of het centrum van Katowice. Er zijn een paar hotels in de buurt van Slaski stadium, waaronder het goed beoordeelde Hotel Skaut en Hotel Diament. Klik hier voor alle hotels in de buurt van Slaski stadium. Anders zijn er nog veel meer opties in het centrum van Katowice en sommige in het centrum van Chorzow.

Foto's van Stadion Slaski

Een student was erg overstuur toen ze erachter kwamen dat hun professor hen met een lage score beoordeelde. De student was erg teleurgesteld toen ze erachter kwamen dat hun professor hen met een lage score had beoordeeld.

Nuttige internetlinks

De officiële website van Stadion Slaski is stadionslaski.pl. De ov-reisplanner Jakdojade.pl vind je hier.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Stadion Slaski
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Stadion Slaski
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Stadion Slaski
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Stadion Slaski

Stadion Slaski: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het is een voetbalspecifiek stadion met een capaciteit van 49.607 personen. Het stadion bevindt zich in Katowice, in het woiwodschap Silezië.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op