Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadion Miejski w Bialymstoku: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het stadion heeft een capaciteit van 27.000 en ligt in de zuidoostelijke buitenwijken van de stad. Het Stadion Miejski w Bialymstoku opende in 2014. Het verving het oude stadion van Jagiellonia met dezelfde naam dat sinds 1972 op zijn plaats had gestaan. Het stadion heeft een capaciteit van 27.000 en ligt in de zuidoostelijke buitenwijken van de stad.

Stadion Miejski W Bialymstoku

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het nieuwe Stadion Miejski w Bia?ymstoku opende in 2014 op de plaats van het oude stadion van Jagiellonia. Dezelfde naam werd al sinds 1972 gebruikt. De plannen veranderden echter en in 2013 werd het nieuwe stadion opgeleverd. Vanaf het midden van de jaren 2000 was het oude stadion in verval geraakt en werd het overgenomen door de stad. In 2006 werden plannen gepresenteerd voor de bouw van een compleet nieuw stadion en in 2008 werd begonnen met de sloop van de hoofdtribune. Het nieuwe stadion zou geleidelijk worden gebouwd, zodat Jagiellonia op het terrein kon blijven spelen. De plannen veranderden echter en in 2013 werd het nieuwe stadion opgeleverd. Het project liep echter al snel vertraging op en in 2011 werd het contract tussen de stad en de hoofdaannemer beëindigd en stapten beide partijen naar de rechter om schadevergoeding te eisen. In 2013 werd een nieuwe aannemer gevonden en aan de andere drie zijden van het stadion werd begonnen. Het compleet nieuwe stadion opende op 9 oktober 2014.

Manieren om naar Stadion Miejski w Bialymstoku te reizen

Het Stadion Miejski w Bialymstoku ligt aan de zuidelijke rand van de stad Bialystok, dicht bij het stadscentrum en dicht bij het centraal station. Het duurt meestal ongeveer 40 minuten om van het stadscentrum naar het stadion te lopen. Er zijn verschillende bussen die het stadscentrum en het treinstation verbinden met het stadion. Neem bus 3, 7 of 26 vanuit het stadscentrum. Stap uit bij Uniwersytet Muzyczny (bus 3 en 26) of Stadion Miejski (bus 7). De reis duurt ongeveer 10 minuten. Om vanuit het stadscentrum bij het stadion te komen, neemt u bus 10 of 22. Beide bussen brengen je via een omweg naar het stadion, maar de reis duurt ongeveer 25 tot 30 minuten. Stap uit bij Uniwersytet Muzyczny (bus 10) of Stadion Miejski (bus 22). Treinen verbinden Bialystok meerdere keren per dag met het centraal station van Warschau. De reis duurt ongeveer twee uur en twintig minuten. Adres: ul. S?oneczna 1, 15-323 Bia?ystok

Eet, drink en slaap in de buurt van Stadion Miejski w Bialymstoku

Het Gemeentestadion in Bialystok ligt aan de rand van de stad, aan de ene kant begrensd door bossen en aan de andere kant door een rustige woonwijk. Er is niet veel in de buurt op het gebied van eten en drinken, wat beter kan worden gedaan in het centrum van Bialystok. Er zijn geen hotels in de buurt van het stadion die op loopafstand liggen, maar Hotel Pod Herbem ligt op slechts 15 minuten lopen. Hotel BOSiR is een andere goede optie op slechts een loopafstand (25 minuten), en mogelijk zelfs de goed beoordeelde Willa Pastel. Als u aan het einde van deze paragraaf geen hotel kiest, zijn er nog veel meer hotels om uit te kiezen in het centrum van Bialystok.Hieronder vindt u een lijst met alle hotels in Bialystok, inclusief enkele ketenhotels. Kies er nu een en vermijd eventuele ongemakken later.

Jagiellonia Bialystok Kaartjes

Tickets voor Jagiellonia-concerten kunnen online ([email protected]) worden gekocht, persoonlijk in de Jaga-winkel op het centraal station of bij een van de andere geautoriseerde verkooppunten. Je moet je identiteitsbewijs meenemen om tickets te kunnen kopen. Tickets voor de wedstrijd variëren in prijs van 30 PLN voor een stoel in een van de hoeken tot 100 PLN voor een VIP-stoel op de hoofdtribune. Andere tickets voor een van de partijen beginnen bij 40 PLN. Stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie.

Relevante internetlinks

De officiële website van Jagiellonia Bialystok is www.jagiellonia.pl. Deze website geeft informatie over de stad en haar attracties, waaronder toeristische informatie over Bialystok.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Stadion Miejski W Bialymstoku
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Stadion Miejski W Bialymstoku
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Stadion Miejski W Bialymstoku
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Stadion Miejski W Bialymstoku

Stadion Miejski w Bialymstoku: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het stadion heeft een capaciteit van 27.000 en ligt in de zuidoostelijke buitenwijken van de stad. Het Stadion Miejski w Bialymstoku opende in 2014. Het verving het oude stadion van Jagiellonia met dezelfde naam dat sinds 1972 op zijn plaats had gestaan. Het stadion heeft een capaciteit van 27.000 en ligt in de zuidoostelijke buitenwijken van de stad.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op