Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadion An der Alten Försterei: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het stadion was oorspronkelijk gebouwd voor 8.000 mensen en had een houten tribune. Union weigerde in 2007 de huur van het stadion te verlengen, wat leidde tot de sluiting. Het stadion wordt momenteel gebruikt door een voetbalclub.

Stadion Alten Forsterei Berlin

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Stadion organiseerde zijn allereerste Bundesliga-wedstrijd op de openingsdag van het seizoen 2015/16. Het stadion in An der Alten Fã¶rsterei werd gebouwd in 1920 toen FC Olympia, de voorloper van Union, uit hun vorige huis moest verhuizen. Het Stadion speelde zijn eerste Bundesliga-wedstrijd op de openingsdag van het seizoen 2015/16. Het nieuwe stadion, dat nu officieel Sportplatz Sadowa heet, werd op 7 augustus 1920 geopend met een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Duitse kampioen Neurenberg (1-2). De club had vijf maanden eerder al hun eerste wedstrijd in het stadion gespeeld tegen Viktoria 89 (1-1). Vanwege de beperkte capaciteit van het nieuwe stadion is FC Olympia gedwongen om de meeste van hun belangrijke wedstrijden naar andere locaties te verplaatsen. Het stadion onderging zijn eerste grote herontwikkeling in 1968, waaronder de uitbreiding van het terras aan de lange kant tot een capaciteit van 15.000 mensen. In 1978 werden de tribunes achter het doel vergroot, waardoor de capaciteit toenam tot 23.500 mensen. Het stadion raakte echter snel in verval en door veiligheidsmaatregelen verminderde de capaciteit. Omdat de club niet over de financiën beschikte om de grond te verbeteren, duurde het tot het begin van de nieuwe eeuw voordat de eerste verbeteringen een eerste ronde van goedkeuring kregen. In het begin van de jaren 2000 had de bond een oplossing voor de langere termijn nodig en dus wilde de club een heel nieuw stadion bouwen met een capaciteit van 30.000 plaatsen. De club miste echter de financiering en de plannen verschoof naar de renovatie van Stadion An der Alten Forsterei. In 2008 is gestart met het vervangen van de terrassen door nieuwe overdekte terrassen langs drie zijden. Net als bij eerdere herontwikkelingen werd veel van het werk uitgevoerd door fanvrijwilligers. In 2012 werd begonnen met de verbouwing van de hoofdtribune, die een jaar later werd geopend met een oefenwedstrijd tegen Celtic. (foto's van het huidige Stadion An der Alten Forsterei hieronder)

Manieren om naar Stadion An der Alten Forsterei te reizen

Het Stadion An der Alten Forsterei ligt in het zuidoosten van Berlijn aan de noordoever van de rivier de Spree. Het ligt op ongeveer 14 kilometer van de Alexanderplatz in het centrum van Berlijn en op 12 kilometer van het Ostbahnhof, het dichtstbijzijnde grote treinstation. Ostkreuz ligt op meerdere andere S-Bahnlijnen die het station verbinden met centrale bestemmingen, zoals Ostbahnhof, Alexanderplatz, Friedrichstraãe, Hauptbahnhof en Zoologischer Garten. De reis duurt 35 tot 55 minuten, afhankelijk van waar in het centrum je vandaan komt. Adres: An der Wuhlheide 263, 12555 Berlin

Union Berlin Tickets

Tickets voor wedstrijden van Union Berlin kunnen online worden gekocht, in de clubwinkel in het stadion, in de clubwinkel aan de BahnhofstraÃe 23 in Kopenick in de buurt van het stadion, of bij het Union-tankstation in de buurt van het stadion aan de andere kant van de Spree. Staande tickets kosten $ 11, zitplaatsen op de hoofdtribune kosten $ 28 tot $ 40.

Stadion An der Alten Forsterei stadion tours

Union Berlin biedt begeleide stadionrondleidingen met de spelerstunnel, kleedkamers, persruimte en VIP-ruimtes. Op de website van de Unie wordt regelmatig informatie geplaatst over tourdata en -tijden. We raden aan om tours van tevoren te boeken om teleurstelling te voorkomen. Kaarten kosten ?9,00. E-mail [email protected] voor meer informatie.

Relevante internetlinks

De website van FC Union Berlin, het Stadion An der Alten Forsterei en VisitBerlin zijn allemaal officiële websites. De Berlijnse openbaar vervoer gids Bvg.de is ook een nuttige bron.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Stadion Alten Forsterei Berlin
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Stadion Alten Forsterei Berlin
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Stadion Alten Forsterei Berlin
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Stadion Alten Forsterei Berlin

Stadion An der Alten Försterei: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het stadion was oorspronkelijk gebouwd voor 8.000 mensen en had een houten tribune. Union weigerde in 2007 de huur van het stadion te verlengen, wat leidde tot de sluiting. Het stadion wordt momenteel gebruikt door een voetbalclub.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op