Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadio Is Arenas: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Ik maak me ernstig zorgen dat de praktijken van het bedrijf mijn gezondheid negatief zullen beïnvloeden. Ik maak me ernstig zorgen dat de praktijken van het bedrijf mijn gezondheid negatief kunnen beïnvloeden.

Stadioisarenas

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

In 2012 bereikte Cagliari een overeenkomst met de stad om de Stadio Is Arena te gebruiken terwijl hun nieuwe arena wordt gebouwd. Het stadion, dat in 2012 werd gebouwd om te dienen als een tijdelijk onderkomen voor Cagliari Calcio, is sinds de opening een bron van conflicten tussen de club en de stad. In 2011 werden plannen voorgesteld om een nieuwe arena te bouwen, de Karalis Arena, maar deze gingen niet door. Dit leidde tot een conflict tussen de club en de stad, omdat Cagliari betoogde dat ze hun thuiswedstrijden in hun voorgestelde nieuwe arena moesten spelen. In 2012 werd echter een overeenkomst bereikt tussen Cagliari en de stad om de Stadio Is Arena te gebruiken terwijl hun nieuwe arena wordt gebouwd. Cagliari heeft besloten om het Stadio Sant'Elia te verlaten en een tijdelijk geïmproviseerd stadion te bouwen in de nabijgelegen gemeente Quartu Sant'Elena om daar drie jaar te blijven terwijl ze blijven zoeken naar een oplossing voor de Karalis Arena. Voordat Cagliari zijn intrek nam in het stadion van Is Arenas, waren de tribunes niets meer dan betonnen tribunes. In de zomer van 2012 werden echter aan alle vier de zijden geïmproviseerde steigers gebouwd. Het was de bedoeling dat de werkzaamheden voor de start van het seizoen 2012-13 klaar zouden zijn, maar door vertragingen moesten sommige wedstrijden achter gesloten deuren worden gespeeld. De eerste wedstrijd in het nieuw voltooide Stadio Is Arenas tussen Cagliari en Atalanta werd gespeeld op 2 september 2012. De eerste wedstrijd in het stadion die werd afgewerkt werd gespeeld op 26 november. Het seizoen 2012/13 was een tumultueus seizoen voor Stadio Is Arena. Veel controverses rond de veiligheid van het stadion plaagden het team, waarbij Cagliari-voorzitter Cellino en Quartu-majoor Contini uiteindelijk werden gearresteerd voor fraude bij het verkrijgen van veiligheidscertificaten. Tegen het einde van het seizoen was Stadio Is Arenas volledig gesloten en Cagliari was verhuisd naar Stadio Nereo Rocco in Triëst om hun laatste paar thuiswedstrijden te spelen. Ze zouden het seizoen 2013-14 in hetzelfde stadion beginnen voordat ze terugkeerden naar Stadio Sant? Elia in oktober 2013.

Manieren om naar Stadio Is Arenas te reizen

Het stadion ligt in het zuiden van Quartu Sant'Elena, op slechts 1,5 kilometer van de Middellandse Zeekust. Het ligt ongeveer 8 kilometer ten oosten van het centrum van Cagliari. Er is een bushalte genaamd San Benedetto dicht bij het stadion. Neem daar de bus en loop dan ongeveer 10 minuten om bij het stadion te komen. Busdiensten rijden ongeveer twee keer per uur. Als u met de auto komt, kunt u het beste de kustroute naar het oosten volgen en linksaf slaan bij de rotonde in het midden van de kustmeren. Net na het binnenrijden van de stad slaat u linksaf de Via Salieri in en vervolgens rechtsaf de Via Beethoven in. Het Stadion van Is Arenas ligt kort voor ons aan de linkerkant van de weg. Adres: Via S? Arrulloni, Quartu Sant? Elena

Nuttige internetlinks

Bezoek de officiële website van Cagliari, visitacagliari.it voor toeristische informatie, of bekijk ctmcagliari.it voor vervoersinformatie.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Stadioisarenas
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Stadioisarenas
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Stadioisarenas
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
7 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
15:00
Fénix
Deportivo Maldonado
Eliteserien - Speeldag 11
Vandaag
16:00
Haugesund
Viking
Eliteserien - Speeldag 11
Vandaag
18:00
Rosenborg
Kristiansund
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Danubio
Nacional
Major League Soccer - Regular Season
Vandaag
21:00
Seattle Sounders
Sporting KC
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
22:30
Defensor Sporting
Cerro Largo
Major League Soccer - Regular Season
Vandaag
23:00
DC United
Nashville SC

Populaire zoekopdrachten

Stadioisarenas

Stadio Is Arenas: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Ik maak me ernstig zorgen dat de praktijken van het bedrijf mijn gezondheid negatief zullen beïnvloeden. Ik maak me ernstig zorgen dat de praktijken van het bedrijf mijn gezondheid negatief kunnen beïnvloeden.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op