Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stade de France: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Ik ben een beetje verdwaald en heb hulp nodig om mijn weg te vinden. Ik voel me een beetje verloren en heb hulp nodig om mijn weg te vinden.

Stadedefrance

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Stade de France is het grootste stadion van Frankrijk en het stadion waar de belangrijkste thuiswedstrijden worden gespeeld door de Franse nationale ploeg. Stade de France werd gebouwd om te dienen als het middelpunt van het WK 1998. Op dat moment had geen enkel stadion in Frankrijk een capaciteit van meer dan 45.000 en het toernooi had een stadion van meer dan 70.000 nodig. De bouw van het stadion begon in 1995 en het werd officieel geopend met een vriendschappelijke wedstrijd tussen de nationale teams van Frankrijk en Spanje op 28 januari 1998. Zinedine Zidane maakte het eerste en enige doelpunt van de wedstrijd. Tijdens het WK van 1998 speelde Stade de France negen wedstrijden. De openingswedstrijd tussen Brazilië en Schotland (2-1) was er zo een. Ook de halve finale tussen Frankrijk en Kroatië (2-1) was zo'n wedstrijd. En de finale tussen Frankrijk en Brazilië (3-0) was er ook zo een. Het stadion was de locatie van twee Champions League-finales, de eerste in 2000 tussen Real Madrid en Valencia (3-0), en de tweede in 2006 tussen Barcelona en Arsenal (2-1). Stade de France was ook de tijdelijke thuisbasis van de Franse nationale ploeg tijdens het EK. In 2016 werd het EK gespeeld in Stade de France in Parijs. Het organiseerde vier groepswedstrijden in de eerste ronde, één ronde van 16 wedstrijden en de kwartfinale tussen Frankrijk en IJsland (5-2). Het Franse nationale team nam tijdelijk zijn intrek in Stade de France, terwijl hun normale huis werd gerenoveerd voor UEFA Euro 2020. Ze brachten allebei hun bommen buiten het stadion tot ontploffing en verwondden zichzelf, maar geen anderen. In 2015 was Stade de France de locatie van een terroristische aanslag waarbij drie zelfmoordterroristen bomvesten tot ontploffing brachten. Een zelfmoordterrorist probeerde het stadion binnen te komen en zijn zelfmoordvest werd ontdekt tijdens veiligheidscontroles; vervolgens blies hij zichzelf op en doodde een omstander. De andere twee zelfmoordterroristen doodden geen onschuldigen; ze brachten allebei hun bommen buiten het stadion tot ontploffing en verwondden zichzelf, maar geen anderen.

Manieren om naar Stade de France te reizen

Het Stade de France ligt in Saint-Denis, ongeveer 3 kilometer ten noorden van de stadsgrenzen van Parijs, 5 kilometer ten noorden van Montmartre en op 8 kilometer van het Louvre. Twee snelwegen lopen direct langs het stadion, de A1 (die aansluit op het centrum van Parijs en de Peripherique verder naar het zuiden) en de A86. Vanaf de A1 neemt u afslag 2 Stade de France en vanaf de A86 neemt u afslag 9 Saint-Denis - La Plaine Stade de France. Om het stadion met het openbaar vervoer te bereiken, kunt u de metro of de RER (metro-uitbreiding) nemen. Beide RER-lijnen B en D kunnen worden genomen vanaf de stations Ch-telet (10 minuten rijden) en Gare de Nord (5 minuten rijden). Als u lijn B neemt, stapt u uit bij station La Plaine Stade de France. Als lijn D, stapt u uit bij Stade de France Saint Denis. Metrolijn 13 verbindt het stadion met de stations Montparnasse (25 minuten), Invalides (20 minuten) en Saint-Lazare (15 minuten). Om uit te stappen bij halte Saint-Denis Porte de Paris, stapt u uit bij metrostation Montparnasse en loopt u naar halte Saint-Denis Porte de Paris. Tramlijn 1 verbindt het stadion verder met Parijs? oostelijke buitenwijken. Adres: Stade de France, 93216 Saint-Denis

Eten, drinken en slapen in de buurt van Stade de France

De omgeving van Stade de France is geen hoogtepunt van Frankrijk. Het is een mix van de typische woonwijk, laagbouw kantorenparken en industrieterreinen. Er is weinig entertainment in de buurt. Het is echter een korte metrorit van het centrum van Parijs naar het stadion, dus concentreer uw eten en drinken op de vele opties die beschikbaar zijn in het centrum. Als u zo dicht mogelijk bij het stadion wilt verblijven, zijn er weinig hotels in de buurt. Veel van de typische mid-level keten type hotels zijn in de buurt. Er is een Novotel hotel recht tegenover het stadion. Het heeft fatsoenlijke recensies, maar verwacht minstens $ 100,00 te betalen. Er is ook een bijna vergelijkbaar geprijsd Ibis-hotel in de buurt van metrostation La Plaine en het Adagio Access-hotel in de buurt van station Stade de France. Als u een beperkt budget heeft, is Hotel Campanile de meest betaalbare optie. Dit betekent echter een beetje een wandeling in ruil. Als je meer geld te besteden hebt, zal het Courtyard by Marriott waarschijnlijk je voorkeur hebben. Voor alle hotels in de buurt van Stade de France, klik hier. Een nadeel van een verblijf in de buurt van Gare Saint-Lazare is dat hotels in dit gebied de neiging hebben om duurder te zijn. Er zijn echter nog veel meer opties beschikbaar in het stadscentrum.

Tickets voor het nationale team van Frankrijk

Er is momenteel geen clubteam dat het Stade de France bezet, aangezien PSG zijn thuiswedstrijden speelt in het Parc des Princes. Tickets voor wedstrijden van het Franse nationale team kunnen online worden gekocht op de website van het Stade de France (dat ook rugbytickets verkoopt) en de website van de Franse voetbalbond.

Stade de France stadion tours

Het Stade de France biedt rondleidingen met bezoeken aan de presidentiële lodge, kleedkamers, spelers? tunnel, en een museum gewijd aan de bouw van het stadion en de evenementen die er zijn gehouden. De tour duurt ongeveer 60 minuten en nog eens 30 minuten kunnen worden doorgebracht in het museum. Tours lopen elke dag van de week, met enige variatie afhankelijk van het seizoen. Franse taalreizen lopen meestal vijf tot zes keer per dag tussen 10:30 en 16:00 uur, terwijl Engelstalige rondleidingen meestal twee keer per dag om 11:00 en 14:00 uur plaatsvinden. Ga voor een actueel schema naar de website van het Stade de France. Op de dag van een evenement of de dag voor een evenement zijn er geen rondleidingen beschikbaar. Tickets voor de Stade de France tour kosten ?15,00 en kunnen worden gereserveerd via de website of telefonisch op +33 (0) 892 700 900, maar tour tickets zijn niet nodig omdat ze worden verkocht op een walk-up basis.

Relevante internetlinks

Het Stade de France is de officiële website van het stadion en Parisinfo.com is de officiële website voor toerisme in Parijs. RATP.fr is een website voor het openbaar vervoer in Parijs. De stoelen waren erg schoon en comfortabel, maar als twee grote jongens naast elkaar zouden zitten met winterjassen aan, zouden ze de stoelen misschien een beetje krap vinden. Het was gemakkelijk om het stadion te verlaten, want het zat vol en ik zag geen lege stoel. We zaten binnen 15 minuten in een metro en we verlieten het spel niet voordat het voorbij was. Het stadion was erg schoon, maar het was een beetje krap als twee grote jongens toevallig naast elkaar zaten met winterjassen aan. Het was gemakkelijk om het stadion te verlaten. Het zat bomvol en ik zag niet één lege stoel. We zaten binnen 15 minuten in een metro en we verlieten, net als bijna alle anderen, het spel niet voordat het voorbij was. Al met al zou het weer gaan maar met wat meer organisatie. Mick Dilworth woonde op 29 december 2016 de EK-wedstrijd Polen tegen Duitsland in het stadion bij. Hij vond de sfeer fatsoenlijk, met genoeg plekken om eten en drinken te halen, maar de toiletten waren een schande. Hij dacht dat de toegang gemakkelijk was, hoewel er een reis was op een ram jam volle metro voor 14 haltes met Duitsers en Polen door elkaar. Hij heeft echter van geen van beide groepen mensen aggro ervaren. Over het algemeen zou Mick Dilworth opnieuw naar de wedstrijd gaan, maar met meer organisatie van beide kanten. Ik woonde de EK-wedstrijd Polen tegen Duitsland in het stadion bij. Het was een absoluut monsterstadion en er waren drie veiligheidscontroles om binnen te komen. Ik had verwacht dat de sfeer behoorlijk zou zijn, maar ik was teleurgesteld. Er was voldoende eten en drinken beschikbaar, maar de toiletten waren een schande. Of ik had in ieder geval verwacht dat ze beter zouden zijn. De metro was gemakkelijk te gebruiken, maar er was veel vermenging tussen Duitsers en Polen, zonder enige agressie van beide kanten. nu Ik heb vijf jaar in Frankrijk gewoond en elke dag kreeg ik te voet een rondleiding door het stadion. Ik was erg opgewonden om het slechts één dag te hebben meegemaakt, maar ik vind deze plek erg leuk nu ik hier al vier jaar ben. Ik heb de afgelopen vijf jaar in Frankrijk gewoond en ik heb de kans gehad om elke dag te voet door het stadion te toeren. Ik was erg enthousiast om het vier jaar geleden voor slechts één dag te ervaren, maar ik vind deze plek nu echt leuk. Wat een modern en overzichtelijk stadion! Het dak is gemaakt van prachtig glas, waardoor het zonlicht overal naar binnen kan worden gebracht. Het personeel is aardig en behulpzaam, en het is een geweldige tijd in het prachtige Parijs. Het is echt modern en helder, met een dak gemaakt van glas dat veel zonlicht in het stadion binnenlaat. Het personeel is aardig en behulpzaam. Het was een geweldige tijd in het prachtige Parijs! Ik was een beetje teleurgesteld over dit stadion. Het leek me een heel ellendige plek. Het is massief en modern, maar het maakte helemaal geen indruk op me (de grijze kleur overal). Het personeel rond is erg vriendelijk. Het gebied is erg rustig en druk tijdens de evenementen, dus plan van tevoren. Ik was teleurgesteld over dit stadion. Ik vond het een heel sombere plek. Het is enorm en modern, maar het maakte helemaal geen indruk op me (grijze kleur overal). Het personeel rond is erg vriendelijk. Het gebied is erg rustig en druk tijdens de evenementen, dus plan van tevoren. Ik ging onlangs op een rondleiding door het stadion met een gids genaamd Reuben. Hij was geweldig en maakte de ervaring echt de moeite waard. Ik zou aanraden om daar een tour te maken als je de kans hebt! Onlangs was ik met mijn school in Frankrijk. We kregen een uitstekende rondleiding door het stadion door een gids genaamd Reuben. Hij was absoluut geweldig en maakte het een ervaring die de moeite waard was! Ik zou het ten zeerste aanbevelen om erheen te gaan! Ik kan me voorstellen dat alle 75.000 mensen die vandaag de metro nemen chaos zouden creëren. Twee keer werd ik bijna vertrapt door de drukte, en het kostte me meer dan twee uur om op een metrotrein te stappen vanwege de wachtrijen. Mijn advies is of vroeg vertrekken, of van plan zijn om iemand je op te laten halen (niet gemakkelijk). Stel je voor dat 75000 mensen allemaal tegelijk de metro nemen. Dit zou chaos creëren, want twee keer werd ik bijna vertrapt door de drukte en het kostte me meer dan twee uur om op een metrotrein te stappen vanwege de wachtrijen. Mijn advies is om vroeg te vertrekken, iemand een plek te laten afspreken om je op te halen (niet gemakkelijk), of vooraf een taxi-verzameling te boeken. Roven

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Stadedefrance
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Stadedefrance
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Stadedefrance
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Stadedefrance

Stade de France: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Ik ben een beetje verdwaald en heb hulp nodig om mijn weg te vinden. Ik voel me een beetje verloren en heb hulp nodig om mijn weg te vinden.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op