Major League Soccer
2'46'' geleden
Major League Soccer
2'46'' geleden
Major League Soccer
2'48'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stade Bollaert-Delelis: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Ik kan niet geloven dat ze zoiets zou doen. Ik ben zo geschokt en overstuur dat ze zoiets zou doen.

Stadebollaertdelelis

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het is gelegen in de stad Antwerpen. Het stadion heeft een capaciteit van 38.000 mensen en wordt vooral gebruikt voor voetbalwedstrijden. Het stadion bestond aanvankelijk uit één grote overdekte tribune en kleine terrassen aan de andere zijden. Het kon ongeveer 12.000 toeschouwers bevatten. Het stadion werd vergroot ter voorbereiding op het EK van 1984. Nieuwe tribunes en extra tweede niveaus verhoogden de capaciteit van 39.000 naar 51.000 plaatsen, waardoor het tijdelijk het grootste stadion van Frankrijk is. De eerste wedstrijd ging tussen Frankrijk en de Sovjet-Unie, die eindigde in een 2-2 gelijkspel. De tweede wedstrijd ging tussen Zweden en Oostenrijk, die Zweden met 4-3 won. Tijdens Euro 1984 werden in Stade Felix-Bollaert twee wedstrijden gespeeld in de eerste groepsfase. De eerste wedstrijd ging tussen Frankrijk en de Sovjet-Unie, wat resulteerde in een 2-2 gelijkspel. De tweede wedstrijd ging tussen Zweden en Oostenrijk, wat resulteerde in een 4-3 overwinning voor Zweden. Het stadion vestigde een nieuw toeschouwersrecord in 1992 toen 48.912 toeschouwers een competitiewedstrijd tussen Lens en Marseille bijwoonden. Het renovatieproject om van Stade Felix-Bollaert de speellocatie voor het WK van 1998 te maken, resulteerde in de reconstructie van drie van de vier tribunes. Het stadion bood plaats aan vijf eerste ronde groepswedstrijden en de ronde van 16 wedstrijden tussen Frankrijk en Paraguay tijdens het WK. In 2004 werd het aantal bedrijfsfaciliteiten in het stadion verminderd, waardoor er iets meer dan 40.000 capaciteit overbleef. In 2012 werd het stadion omgedoopt tot Stade Bollaert-Delelis ter ere van oud-majoor Andrã© Delelis. Het grote toernooi, Euro 2016, wordt gehouden in Stade Bollaert-Delelis. Dit was lang onzeker door een gebrek aan financiering voor de benodigde herontwikkeling van het stadion, maar ze kregen uiteindelijk groen licht. Dit seizoen werden er werken uitgevoerd waarbij Lens zijn thuiswedstrijden moest spelen in Stade de la Licorne in Amiens. Stade Bollaert-Delelis organiseerde drie wedstrijden in de eerste ronde van de groepsfase en de Portugees tegen Kroatische ronde van 16 wedstrijden, die eindigde in een 1-0 overwinning voor Portugal. (foto's van het huidige Stade Bollaert-Delelis hieronder)

Manieren om naar Stade Bollaert-Delelis te reizen

Het Stadion Bolle Bollaert-Delelis ligt in het centrum van Lens, op slechts een kilometer ten noordwesten van het centraal station en het stadscentrum. De wandeling duurt maximaal 15 minuten. Treinen verbinden Lens met Lille. Treinen rijden een of twee keer per uur en de reis duurt ongeveer 45 minuten. De hogesnelheidstrein TGV verbindt Lens met Parijs. De reis duurt iets meer dan een uur, maar de service is minder frequent. Adres: Avenue Alfred Maës, 62300 Lens

Eten, drinken en slapen in de buurt van Stade Bollaert-Delelis

De stad Lens is niet bijzonder pittoresk en de meeste reizigers zullen besluiten om hun tijd in andere steden door te brengen tijdens een bezoek aan Lens voor een voetbalwedstrijd. Sommige kunstliefhebbers zijn misschien geïnteresseerd in het onlangs geopende bijgebouw van het Louvre, dat zich naast de treinsporen in de buurt van het stadion bevindt. Er zijn niet veel opties voor hotels in Lens, maar de weinige die beschikbaar zijn, zijn meestal betaalbaar en krijgen goede beoordelingen. Het Hotel de France ligt recht tegenover het stadion van waaruit de meeste evenementen plaatsvinden, en er zijn nog enkele goed beoordeelde kleine hotels en appartementen.

RC Lens Tickets

Om RC Lens tickets te kopen, ga naar de clubwinkel in Stade Bollaert-Delelis, of via Francebillet en Ticketnet verkooppunten. U kunt verwachten tussen €9.00 en €16.00 te betalen voor een stoel achter het doel, en tussen €21.00 en €28.00 voor een stoel aan een van de zijkanten. Lens staat bekend om zijn uitstekende ondersteuning, die zelfs in de Ligue 2 veel publiek trekt, maar vanwege de grootte van het stadion is het zelden uitverkocht.

Relevante internetlinks

De officiële website van RC Lens, tourism-lenslievin.fr, is de website van het Vvv-kantoor van Lens-Lievin. Deze website biedt informatie over RC Lens en de omgeving, evenals rondleidingen en andere attracties.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Stadebollaertdelelis
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Stadebollaertdelelis
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Stadebollaertdelelis
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Stadebollaertdelelis

Stade Bollaert-Delelis: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Ik kan niet geloven dat ze zoiets zou doen. Ik ben zo geschokt en overstuur dat ze zoiets zou doen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op