Champions League
Nu
Champions League
Nu
Eerste Divisie
in --'--''
Champions League
binnen 1h36m
Champions League
binnen 1h36m
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

SportLemon Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Sportlemons.com is een verouderde directory met sportinhoud zonder sportevenementen of links naar die evenementen. De wedstrijdkalender wordt regelmatig bijgewerkt, maar er is geen inhoud op de website. Je kunt dus geen wedstrijd bekijken op dit platform of via de link die het biedt. Bovendien, wanneer u probeert toegang te krijgen tot de streams via de link, blijft het u gewoon omleiden naar gaming, dating of een goksite.

Sportlemon

sportlemon

sportlemons

sport lemon tv

lemon tv voetbal

sportlemon soccer

sportlemons tv

sportlimon

sportslemon

sportslemons

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 03.Oktober 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

sportlemons.com

Als het gaat om gratis sportstreamingsites, zijn er manieren waarop u de goede van de slechte kunt scheiden. De goede bieden een geweldige gebruikersinterface gevolgd door links van hoge kwaliteit. Zelfs als de interface niet aan de eisen voldoet, kan deze nog steeds wegkomen met links van hoge kwaliteit. De site die we beoordelen is echter gewoon stijl en geen inhoud. We hebben het over Sportlemon.

Wat is Sportlemon?

Sportlemon bood vroeger uitgebreide sportverslaggeving, maar nu zijn er tientallen sites die dezelfde naam gebruiken met verschillende domeinen en proxy's, maar hetzelfde oude ontwerp. Wanneer u probeert toegang te krijgen tot de inhoud, hoeft u alleen maar te worden omgeleid naar een gaming-, dating- of goksite.
Ik heb dus geen goede reden om je aan te bevelen deze website te gebruiken voor het streamen van Sportlemon, maar ik heb er vertrouwen in dat de ontwikkelaars de problemen zullen oplossen en deze streamingsite met een geweldige geschiedenis zullen herstellen. Met hoop, hier zijn een paar redenen waarom je Sportlemon wel of niet zou willen streamen.

Waarom zou je streamen op Sportlemon?

De cult-aanhang van Sportlemon kan worden toegeschreven aan zijn reputatie in de sportstreamingindustrie. Je vindt er tientallen threads over de gloriedagen van deze streaminggigant. Afgezien van zijn erfenis, heeft het geweldig werk geleverd door een verscheidenheid aan inhoud aan zijn publiek te bieden. Gebruikers konden zonder problemen sporten zoals voetbal, basketbal, honkbal en American Football bekijken.

Gratis streaming

Sportlemon is altijd een gratis site geweest voor zijn gebruikers. Alle inhoud op de website kan gratis worden gestreamd, zonder dat u een account hoeft aan te maken of te betalen voor lidmaatschappen. Dit is geweldig nieuws voor mensen die niet willen betalen voor premium streamingdiensten of die kabel- / satelliet-tv-abonnees zijn die hun favoriete sport niet kunnen uitzenden.

Fatsoenlijke gebruikersinterface

Het is grappig dat veel andere gratis streamingsites de lay-out hebben overgenomen die voor het eerst op Sportlemon werd geïntroduceerd. FromHOT's maakt bijvoorbeeld gebruik van het ontwerp en de lay-out van Sportlemon. De reden waarom zelfs nieuwe ontwikkelaars het leuk vinden, is dat het zeer intuïtief is. Het ziet er eenvoudig uit en maakt het mogelijk om de inhoud op een aantrekkelijke manier te plaatsen.
Ik wil graag enkele redenen delen waarom je misschien wilt stoppen met streamen op Sportlemon. Sommige van de goede eigenschappen die in het verleden zijn genoemd, zijn niet meer aanwezig en er zijn enkele negatieve aspecten die ik graag wil bespreken.

Waarom zou je niet streamen op Sportlemon?

Veel forumgebruikers op verschillende threads uiten hun ongenoegen over Sportlemon, onder verwijzing naar pop-ups en gebrek aan daadwerkelijke streaming-inhoud. Het is mogelijk dat de gebruiker in kwestie hierdoor belangrijke sportevenementen misloopt.

Geen streaming content

Ik heb de laatste tijd een negatieve ervaring met Sportlemon. Ik was er vroeger dol op als een streamingsite omdat het de nieuwste sportinhoud had, maar nu merk ik dat alle bijgewerkte armaturen worden omgeleid naar dating- of gokwebsites. U kunt geen inhoud op de startpagina bekijken omdat er geen interne streamingpagina is. Dus als u op een optie op de startpagina klikt, wordt u doorgestuurd naar een nieuwe site van derden.

Gevaarlijk voor nieuwe gebruikers

Als u niet gewend bent aan gratis streaming en onlangs bent begonnen met het testen van het water, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de risico's die aan deze website zijn verbonden. Ik ontving bijvoorbeeld een paar weken geleden een e-mail van een gebruiker die deelde dat hij werd verleid om zijn Flash-speler voor $ 18 te upgraden omdat deze verouderd was. Nu lachen ervaren streamers hier misschien om, maar stel je een nieuwe streamer voor, wiens eerste ervaring spam bleek te zijn. Ze zouden geen enkele gratis streamingsite meer vertrouwen, nogmaals!

Hoe krijg ik toegang tot Sportlemon?

Ik raad je niet aan om deze website te controleren, maar als je het wilt proberen, zorg er dan voor dat je VPN en Adblocker zijn ingeschakeld.

Ontwerpen

Ondanks de negatieve kritiek moet ik krediet geven waar krediet verschuldigd is. Sportlemon is voor hun ontwerp een pionier geweest. Het gebruik van contrasterende blauwe kleuren- Air Force Blue en Powder Blue die we vandaag zien, werd voor het eerst geïntroduceerd op deze website. De alternatieve witte achtergrond in armaturen samen met het effectieve gebruik van symbolen om sport aan te geven, werden 7-8 jaar geleden geïntroduceerd.

Rubriek

In de hoofdtekst van Sportlemon vindt u 10 hoofdcategorieën - Thuis, Voetbal, Hockey, Tennis, Basketbal, Honkbal, American Football, Boksen en MotoGP. De koptekst heeft een poederblauwe achtergrond met een zwart verloop waardoor de witte tekst opvalt.

Hero Sectie

Ik hou van de held sectie op deze website omdat het vrij is van advertenties. Er zijn geen advertenties op de startpagina. Op het eerste gezicht zult u denken dat deze website legitiem is. U vindt er een lijst met alle lopende armaturen en de komende, wat aangeeft dat de website wordt gemonitord. Wanneer je echter op een armatuur probeert te klikken wordt duidelijk dat er geen substantie aan zit.

Lichaam

Het hoofdgedeelte van deze website heeft alleen een inleidende opmerking die moeilijk te begrijpen is.

Voettekst

Het voettekstgedeelte op de website heeft privacy- en DMCA-opties die beter zijn dan wat we zagen op fromHOT's. Er zijn echter geen opvallende navigatie-opties, wat nogal een afknapper is.

Binnenste pagina's

Er zijn geen binnenpagina's op Sportlemon. Ik werd doorgestuurd naar een website van derden toen ik probeerde toegang te krijgen tot de binnenpagina's van de website. Ik weet niet zeker of dit zelfs een sportgids kan worden genoemd.

Tevreden

Er is geen inhoud of streaminglinks om te werken voor een van de sportgerelateerde wedstrijden op de website.

Desktop/mobiele ervaring

Ik bladerde door de website op mijn HP laptop en nam niet eens de moeite om het op mijn mobiele telefoon te controleren. Ik wilde onlangs een EPL-wedstrijd bekijken en dus stemde ik af op Spotlemon om te ontdekken dat er, afgezien van omleidingen, niet veel op deze website staat. Dus, zonder tijd te verspillen, zag ik de wedstrijd Watford vs Liverpool op Stream2Watch. Mijn recente ervaring met deze website was vrij kortstondig.

Suggesties die ik heb voor Sportlemon

Ik zou het erg op prijs stellen als de website in zijn oude glorie zou worden hersteld. Het was in het verleden een geweldige website waar ik talloze voetbal- en tenniswedstrijden heb bekeken. Ik zou graag willen dat de ontwikkelaars dit passieve project in een actief project veranderen door kwaliteitslinks toe te voegen waarmee de kijkers daadwerkelijk inhoud kunnen bekijken.

Conclusie

Sportlemon is in verval en biedt niet de kwaliteit van de ervaring die het ooit deed. Ik zou je niet aanraden om naar deze website te gaan. Als de streaminggoden echter luisteren, kunnen ze er misschien een aantal van de problemen mee oplossen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Sportlemon

sportlemon

sportlemons

sport lemon tv

lemon tv voetbal

sportlemon soccer

sportlemons tv

sportlimon

sportslemon

sportslemons

sporlemon tv

sport lemmon

sporlemon

sportlemom

sportlemon de

sportlemon t

sportlemontv

sprotlemon

helmond spoet

live spoet

portlemon

qportlemon

soort lemon

spoet lemon

sporlemo

sport lemin

sport lemo

sport lemom

sport lemon f1

sport lemon gratis

SportLemon Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Sportlemons.com is een verouderde directory met sportinhoud zonder sportevenementen of links naar die evenementen. De wedstrijdkalender wordt regelmatig bijgewerkt, maar er is geen inhoud op de website. Je kunt dus geen wedstrijd bekijken op dit platform of via de link die het biedt. Bovendien, wanneer u probeert toegang te krijgen tot de streams via de link, blijft het u gewoon omleiden naar gaming, dating of een goksite.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op