Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Soldier Field: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het Soldier Field Stadium werd in 1924 geopend als de thuisbasis van de Chicago Bears. De eerste voetbalwedstrijd die in het stadion werd gespeeld was tussen Louisville Male High School en Chicago Austin High op 4 oktober.

Soldier Field

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis & beschrijving

Het stadion werd in 1924 omgedoopt tot Soldier Field ter ere van alle militaire veteranen die hadden gevochten in de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Het stadion heeft routinematig meer dan 100.000 toeschouwers getrokken elke keer dat het is gebruikt. Dit gebeurde voor het laatst in 2017 toen 123.000 mensen bijeenkwamen om getuige te zijn van een voetbalwedstrijd tussen de Notre Dame en Zuid-Californië. In de jaren 1970 verhuisden de Bears uit hun stadion met een capaciteit van 66.950 zitplaatsen. In het volgende decennium voerden ze verschillende renovaties uit die de capaciteit terugbrachten tot 54.000 zitplaatsen. Soldier Field was een van de locaties waar het WK van 1994 werd gespeeld. Het organiseerde vier eerste ronde groepswedstrijden en de ronde van 16 wedstrijden tussen Duitsland en België. Het stadion werd herbouwd in 2003 met uitzondering van de klassieke gevels die de capaciteit verminderden tot de huidige van iets meer dan 60.000. Het stadion was in 1998 de thuisbasis geworden van Chicago Fire toen ze zich aansloten bij MLS. Het bleek al snel te groot voor hun opkomst, dus besloot de club een nieuw voetbalspecifiek stadion te bouwen. In 2005 verhuisden ze naar Toyota Park in Bridgeview. Ze hebben zich echter nooit echt opgewarmd voor het stadion ver buiten de stad en besloten 15 jaar later om terug te verhuizen naar Soldier Field, te beginnen met het seizoen 2020. Sinds de CONCACAF Gold Cup-toernooien in de VS door de jaren heen zijn gehouden, heeft het stadion gediend als een reguliere speellocatie. Het was gastheer van de toernooifinale van 2007, 2013 en 2019. Soldier Field zal een van de speellocaties zijn voor het WK 2026, dat wordt georganiseerd in de VS, Mexico en Canada.

Manieren om naar Soldier Field te reizen

Het Soldier Field Stadium werd gebouwd in 1910 en diende oorspronkelijk als het thuisveld van de Chicago Bears. Het is sindsdien meerdere keren gerenoveerd, voor het laatst in 2002. Het Soldier Field Stadium wordt momenteel gebruikt door de Chicago Red Sox. Soldier Field ligt in het centrum van Chicago en ligt aan de zuidelijke rand van het centrale zakendistrict van Chicago, The Loop. Het is gemakkelijk te bereiken en is sinds 1910 meerdere keren gerenoveerd, voor het laatst in 2002. Het Soldier Field Stadium dient momenteel als het thuisveld van de Chicago Red Sox. Het dichtstbijzijnde metrostation is Roosevelt station, dat is op de rode, groene en oranje lijnen met verbindingen naar vele centrale locaties. Het is 15 minuten lopen naar het stadion. Als je van de zuidkant van Chicago komt, kun je misschien een Metra Electric-trein nemen naar 18th Street Station.

Chicago Fire-tickets

Chicago Fire tickets zijn online te koop via Ticketmaster. Afhankelijk van de tegenstander kunnen tickets overal kosten van $ 20,00 voor een algemeen toegangsbewijs op de tribune achter het doel tot $ 75,00 voor een clubstoel aan de zijkant van het veld.

Foto's van Soldier Field

Ik weet niet zeker wat het probleem is, maar het lijkt erop dat je het hier niet naar je zin hebt. Misschien moet je overwegen om te vertrekken? Foto credits: Humberto & Marco Verch (licentie)

Nuttige internetlinks

De officiële website voor de Chicago Fire is chicagofirefc.com. De officiële website voor Soldier Field isSoldierfield.net. De officiële website voor het verkennen van Chicago is Explorechicago.org. De officiële toeristische site van Chicago is Transitchicago.com. Informatie over het openbaar vervoer in Chicago is te vinden op Transitchicago.com

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Soldier Field
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Soldier Field
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Soldier Field
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Soldier Field

Soldier Field: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het Soldier Field Stadium werd in 1924 geopend als de thuisbasis van de Chicago Bears. De eerste voetbalwedstrijd die in het stadion werd gespeeld was tussen Louisville Male High School en Chicago Austin High op 4 oktober.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op