Primera Division
Do 22:30
Primera Division
Vr 01:00
Primera Division
Vr 01:15
Primera Division
Vr 22:30
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

SlashFilm Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Slashfilm is een entertainmentwebsite gewijd aan geek-centrische onderwerpen. Het biedt filmrecensies, interviews, trailers en andere interessante functies. Hoewel de website verouderd is, is de inhoud die beschikbaar is op Slashfilm vermakelijk.

SlashFilm

slashfilm

storing unibet vandaag

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

slashfilm.com

In 2013 werden ze gekocht door Vox Media. Slashfilm werd in 2005 opgericht door Peter Sciretted en groeide snel in populariteit dankzij de blogmedewerkers. In 2013 werden ze gekocht door Vox Media. Tegenwoordig is Slashfilm een entertainmentwebsite met een breed scala aan inhoud, variërend van geeky filmnieuws tot recensies en interviews. Oorspronkelijk plaatste Slashfilm veel nieuws over beroemdheden. Ze leerden al snel dat hun publiek veel groter was en gingen uiteindelijk een andere kant op. De website bood unieke persoonlijke meningen over nieuwe films en popcultuur.

In januari 2007 kreeg Slashfilm een redesign. De gegevens van de sectie Over ons van Slashfilm suggereren dat hun kijkersaantal omhoog schoot en dat ze wijzigingen moesten aanbrengen in servers. Het doel van het herontwerp was om de website toegankelijker te maken.

Website Ontwerp

Slashfilm is toe aan een redesign. De bureaubladweergave is niet ideaal en er zijn veel problemen met de continuïteit van het ontwerp. Ik weet niet zeker of het thema er zo uit moest zien, maar vaker wel dan niet zien secties en vakken eruit alsof ze worden afgesneden. Er zijn zoveel advertenties geclusterd op deze pagina dat het moeilijk is om te navigeren. Advertenties zijn noodzakelijk voor websites om te profiteren, maar plaatsing is belangrijk. Er zijn manieren om advertenties op websites te plaatsen zonder af te leiden van de inhoud. Helaas levert Slashfilm de advertenties niet op een visueel aantrekkelijke manier. Ze zijn erg in your face en hinderlijk.

De website is minutieus georganiseerd. Het primaire menu is de belangrijkste focus. De kop vestigt de aandacht erop en lezers kunnen het gemakkelijk vinden. Wanneer u de muisaanwijzer op de primaire menucategorieën plaatst, worden subcategorieën weergegeven waaruit u eronder kunt kiezen. De zoekbalk is gemakkelijk te vinden, maar het brengt zoekresultaten van Google naar voren in plaats van resultaten van website-archief. Het moet moeilijk zijn voor kijkers om bij te houden waar ze naar kijken wanneer de zoekbalk hen wegleidt. Ik moet nog een manier vinden om toegang te krijgen tot eerdere archieven.

Tevreden

De verscheidenheid en hoeveelheid inhoud op Slashfilms is een van de sterke punten. Er is veel te lezen, te bekijken en te beluisteren op de site. Deze inhoud varieert van filmrecensies, trailers tot interviews. Een geweldige monteurswebsite heeft veel subcategorieën en artikelen gebruikt om het veel gemakkelijker te lezen te maken. Er zijn zoveel artikelen om door subcategorieën te bladeren die het veel gemakkelijker maken. Verder hebben de artikelen ook gerelateerde links en maken ze het lezen van vergelijkbare inhoud eenvoudig. Tags zijn een andere geweldige bron en de website gebruikt ze royaal. Omdat de zoekbalk niet goed presteert, bieden tags een alternatieve zoekfunctie. Door op een tag te klikken, brengt de website u naar een lijst met alle titels die betrekking hebben op de specifieke tag.

De nieuwssectie van de website neemt een groot deel van de inhoud in beslag. SlashFilm doet verslag van nieuwe releases, castings en buzz-waardige gebeurtenissen in de filmwereld. Een opvallende titel uit deze sectie is "De beste tv-programma's en films die in 2020 naar Netflix komen?" Het artikel geeft een overzicht van enkele leuke titels die dit jaar zullen verschijnen, waaronder werken als Horsegirl, Jerry McGuire, Love Is Blind en nog veel meer.

Sommige coole items zijn te vinden in de categorie coole dingen van de website. Deze sectie bevat producten zoals Funko Pops, exclusieve kunstprints en andere unieke items. Mijn favoriete vondst uit deze hoek van Slashfilm is Ben & Jerry's ijs - Netflix en Chill?d. De zoete traktatie wordt gesponsord door Netflix. De smaak is pindakaasijs met zoete en zoute pretzels en fudge brownies.

Vroege buzz behandelt interessante inhoud in de nieuwssectie, waaronder vroege recensies voor nieuw uitgebrachte titels zoals Frozen 2, Star Wars: The Rise of Skywalker en Doctor Sleep.

Slashfilm recensies zijn objectief en komen van ervaren schrijvers. Hoewel ik het misschien niet altijd eens ben met de beoordelingen, zijn ze goed geschreven en bieden ze geldige punten. Schrijvers besteden veel aandacht aan details in hun gekozen films en hun meningen zijn duidelijk.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De desktopbrowser voor Slashfilm heeft een aantal problemen die ik graag opgelost zou zien. Een herontwerp voor deze website zou geweldig zijn. Er is zoveel geweldige kwaliteitsinhoud op, maar het ontwerp is niet gastvrij. Bovendien werken sommige tools niet goed, zoals de zoekbalk die Google doorzoekt in plaats van de website-archieven. De mobiele browser is oké. Het is anders opgemaakt dan de website, maar het is leesbaarder dan ik had verwacht. De tekstgrootte is redelijk goed. De koptekst ziet er beter uit in de mobiele vorm en er is ook een zijmenu dat goed wordt gebruikt. Het primaire menu en het zijbalkmenu delen dezelfde inhoud, maar het is moeilijker om door het hoofdmenu te schuiven. Door de zijbalk te maken, hebben gebruikers ook toegang tot het menu terwijl ze midden in het scrollen zijn. De mobiele versie maakt gebruik van een eindeloze scroll die ik persoonlijk niet leuk vind, maar nogmaals, de meeste inhoud is toegankelijk via het zijmenu. Helaas is er geen mobiele app voor de website.

Positieven

Er zijn nogal wat positieve aspecten van de Slashfilm website. Het is een van de grotere geek-centrische entertainmentwebsites die toegang heeft tot perspassen voor grote evenementen zoals het jaarlijkse Sundance Festival. Mijn favoriete kenmerk van Slashfilm is de naam en het logo. Ik dacht eerst aan een horror genre website, maar na verder onderzoek en ontdekking, ontdekte ik dat de website een veel dieper platform heeft. Het logo is de tekstfilm met een schuine streep ervoor, die heel slim lijkt op een filmstrook. Ik denk dat het een zeer unieke naam is en zich zeker onderscheidt van andere namen van filmwebsites.

Ik heb wat klachten over het ontwerp van de website, maar soms heeft Slashfilm het goed. Het gebruik van sidebars is geweldig. Het helpt muren van tekst te doorbreken en te voorkomen dat de ogen van kijkers zich vervelen over dezelfde lay-outs. De menucategorieën en subcategorieën zijn andere goede voorbeelden die in het voordeel van de website werken. De organisatie op Slashfilm is zeer zorgvuldig.

Er is een schat aan inhoud op Slashfilm, met name interviews, trailers, filmrecensies, fotogalerijen en interessante producten. Het schrijven is goed gedaan en de gerelateerde berichten zijn zeer nuttig. Wat ik vooral leuk vind, zijn de Cool Stuff-berichten met vaak exclusieve Funko Pops, Legos, unieke verzamelobjecten en meer. De schrijvers achter deze artikelen lijken altijd onbevooroordeeld en eerlijk te zijn - een kwaliteit die ik zeer waardeer. Bedankt Slashfilm voor alles wat je doet!

Negatieven

Slashfilm heeft veel geweldige functies, maar het heeft ook enkele problemen. Een van de meest urgente is het verouderde website-ontwerp. Het voelt rommelig en gedateerd aan, en het ziet er niet erg toegankelijk uit. Ik zou graag zien dat ze de functionaliteit van de website verbeteren door een herontwerp uit te voeren. Het kleurenschema en het algemene thema voelen niet goed aan voor een site van dit kaliber. De advertenties helemaal bovenaan en onder aan Slashfilm staan het lezen van content in de weg. Dit is een probleem omdat het andere inhoud verdringt en het moeilijk maakt om te vinden wat u zoekt. Meestal is dit geen groot probleem, maar in het geval van Slashfilm is het vooral problematisch omdat de meeste advertenties verborgen zijn tussen andere aanbevolen artikelen.

Mijn laatste klacht gaat over de zoekbalk op de website en externe links. Ik hou ervan als websites dingen extern linken - zoals de items in de sectie coole dingen. Helaas gebruikt Slashfilm een google-zoekopdracht als zoekbalkfunctie in plaats van te zoeken in de bibliotheek van de site. Het leidt lezers weg van de website. Afgezien van de zoekbalk, trokken de coole berichten uit het webgedeelte mijn aandacht. Ik weet zeker dat de links affiliate zijn, maar ik zou liever worden gekoppeld aan meer inhoud op Slashfilm dan aan externe bronnen.

Verbeteringen nodig

Een herontwerp van de website van Slashfilm zou zeer nuttig zijn. Als de pagina visueel aantrekkelijker en gemakkelijker te navigeren was, zou ik de pagina waarschijnlijk dagelijks bezoeken. Soms maakt het ontwerp het echter verwarrend. De coole berichten van rond het webgedeelte leiden lezers bijvoorbeeld naar een andere website. Een nieuw logo en facelift voor deze website is nodig en welverdiend; de inhoud is fenomenaal. Slashfilm moet de plaatsing van advertenties op de site verbeteren. In sommige gevallen zijn de advertenties goed verborgen en verstoren ze de gebruikerservaring niet, maar de voettekstadvertentie is storend omdat deze overlapt met tekst. Het verplaatsen van deze advertentie zou een enorme impact hebben op de gebruikerservaring.

Samenvatting

Entertainmentwebsites zoals Slashfilm zijn geweldige bronnen van informatie voor alles wat met nerd popcultuur te maken heeft. Het ontwerp van de website is verouderd, maar de beschikbare inhoud is het lezen waard. De stafschrijvers zijn een hoogtepunt van de website en hun inzichten in popcultuur maken het een waardevolle bron.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + SlashFilm
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + SlashFilm
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + SlashFilm
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

SlashFilm

slashfilm

storing unibet vandaag

SlashFilm Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Slashfilm is een entertainmentwebsite gewijd aan geek-centrische onderwerpen. Het biedt filmrecensies, interviews, trailers en andere interessante functies. Hoewel de website verouderd is, is de inhoud die beschikbaar is op Slashfilm vermakelijk.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op