Primera Division
Do 22:30
Primera Division
Vr 01:00
Primera Division
Vr 01:15
Primera Division
Vr 22:30
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Sky TV Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Sky is de populairste aanbieder van betaaltelevisie in het Verenigd Koninkrijk. Het heeft meer dan 20 miljoen abonnees en zijn netwerk biedt entertainment, films en sportinhoud. Je hebt ook toegang tot 4K-tv-inhoud samen met originele shows van niet alleen Amazon, maar ook Netflix.

Sky TV

breedband helmond storing

sky cinema kosten

sky online tv

sky tv

sky tv app

sky tv kosten

storing breedband helmond

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

sky.com

Sky is de grootste aanbieder van betaaltelevisiediensten in het Verenigd Koninkrijk. Het is aanwezig in grote Europese landen, zoals Duitsland, Ierland, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje en Italië. Sky ook exclusieve rechten heeft op de werelden? meest populaire blockbusters. De grootste aantrekkingskracht van Sky is de betrokkenheid bij een van de meest lucratieve sportcompetities in de Engelse Premier League. Films en sport zijn niet de enige genres die Sky domineert; catch-up en on-demand tv-inhoud is een integraal onderdeel van het Sky Network. Het succes en de dominantie van het Sky-netwerk in Groot-Brittannië stelde het merk in staat om zijn eigen streamingdienst te lanceren, genaamd Sky Q. Afgezien van satellietuitzendingen, kun je een breed scala aan inhoud op het netwerk vinden. Sky Q werd minder dan vijf jaar geleden gelanceerd en heeft een lange weg afgelegd in het bieden van een uitgebreide televisiekijkervaring aan zijn publiek.

Geschiedenis

Sky Limited is een media- en telecommunicatieconglomeraat dat momenteel eigendom is van Comcast. Comcast kocht het bedrijf in 2018 voor 17,28 pond per aandeel. Sky heeft een gecompliceerde geschiedenis van overnames, waarbij News Corporation het netwerk samen met Disney wilde kopen, maar Comcast het bedrijf overnam nadat het ermee instemde om meer dan het dubbele te betalen van wat News Corporation bereid was te betalen.

Ontwerpen

Ik hou van websites die een samenhangend en uniform ontwerp hebben op de pagina's. De website van Sky is visueel aantrekkelijk, met een rood en paars kleurenpalet dat door de banners stroomt. De schuifregelaaroptie op het hero-gedeelte maakt het gemakkelijk om de inhoud binnen enkele seconden na het betreden van de website te begrijpen. De banners op de startpagina bevatten CTA-knoppen die gebruikers vragen om "Nu lid te worden" of "Meer informatie" over de service. Als je naar beneden kijkt, vind je drie horizontale tegels met verschillende koppen: tv, breedband en mobiel. U kunt op elk klikken om er meer over te weten te komen. Sky is niet alleen een streamingdienst; u kunt ook kiezen uit een breed scala aan opties, zoals tv, breedband en mobiel. Dit is net als AT & T in de VS, behalve dat de opkomst tot dominantie kan worden toegeschreven aan zijn omroep in plaats van zijn telecommunicatiediensten.

Als u verder scrolt, vindt u zes miniatuurbeschrijvingen die het belangrijkste aanbod op het netwerk markeren. Deze omvatten Sky Cinema, Mobile & Broadband Services, Sky Sports, Sky O, On-Demand Content en Sky Kids.

Ik ben helemaal weg van de Find & Watch TV-pagina op de website. De lay-out is mooi en banners over de volledige breedte bieden een meeslepende browse-ervaring. Goed gemaakte banners worden aangevuld met kleine tekst die niets afdoet aan de schoonheid van deze pagina. Elk van de creatieve banners heeft een titel gevolgd door een korte beschrijving en CTA die u vraagt om meer te weten te komen over een show. Het is absoluut de meest gebruikersintuïtieve website in de streamingwereld en kan gemakkelijk concurreren met FX voor de troon.

Tevreden

De inhoudelijke bekwaamheid van Sky staat buiten kijf. Van Sky Box Sets tot zijn individuele emmers, het biedt veel waar voor uw geld. Met de SkyBox-sets krijg je digitale inhoud van de 400 meest uitstekende series van HBO, AMC, SKY en andere makers. Om toegang te krijgen tot deze service, hoeft u alleen maar een paar extra ponden te betalen en kunt u genieten van populaire series zoals ? Game of Thrones?, ? De Walking Dead?, ? Echte detective?, ? Grote leugens?, ? Vinyl? , ? Zwarte lijst? , ? Standvastigheid? , ? Premiejagers? en? Dexter?. SkyBox kan geen kaars houden voor de andere services die beschikbaar zijn bij Sky. Er zijn Sky Cinema, Sky Sports, Sky Kids en Sky Multiroom-services die een veel gevarieerdere en interessantere ervaring bieden dan wat je met SkyBox kunt krijgen. Laten we elk van deze services in detail bespreken om te zien welke het beste bij u past.

Sky Bioscoop

Sky Cinema is een filmstreamingservice met meer dan 11 kanalen waarmee u altijd en overal films op aanvraag kunt bekijken. Je hebt ook toegang tot meer dan 1000 titels, die per seizoen veranderen. Het is iets duurder dan de SkyBox, maar is een add-on die je niet wilt missen.

Sky Sport

Als je een EPL-fan bent, is het moeilijk om te gaan zonder je te abonneren op dit netwerk. Naast voetbal kunt u genieten van golf, cricket en zelfs Formula One. De reden waarom Sky Sports twee keer zo duur is als Sky Cinema is omdat ze enorme licentiekosten moeten betalen voor de Premier League.

Sky Kinderen

Met het Under the Sky Kids Pack heb je toegang tot 11 kinderkanalen, evenals on-demand content bestaande uit meer dan 4500 afleveringen van huidige en klassieke kindershows.

Sky Multiroom

Met de introductie van Sky Q hoef je niet langer in elke kamer een settopbox te hebben. U kunt een Multiroom-tv hebben met behulp van Sky Q mini's. Deze kleine boxjes sluiten uw extra tv aan en channelen zichzelf via de sky Q-hoofdbox om u te helpen inhoud te streamen via een internetverbinding, bij voorkeur een wi-fi.

Sky Q heeft de compatibiliteit verbeterd

De komst van Sky heeft de manier waarop inhoud wordt geleverd veranderd. De Mini Q-boxen, hoewel ze nog geen 4K ondersteunen, zijn geweldig voor het invoeren van inhoud in alle tv's in het hele huis. De vernieuwde Sky GO-app is beschikbaar op een breed scala aan platforms, zoals iPhones, Android en Amazon's Fire-tablets.

Goed beheerde on-demand content

Ik geloof dat Sky echt het potentieel heeft om te concurreren met Netflix, omdat het zijn on-demand inhoud goed heeft beheerd. De interface is zonder hobbels en kijkers hebben altijd toegang tot de inhoud die ze nodig hebben zonder vertragingen te ondervinden. Ik heb echt genoten van het bekijken van inhoud op de iPlayer; aangezien shows al naar mijn box zijn gedownload, was er nooit enige buffering. Dit maakt het mogelijk voor zelfs mensen met een slechte internetverbinding om zonder problemen te kijken. De eerste lof (die helaas wordt betaald) klinkt geweldig, maar recensies zullen uiteindelijk zeker zuur worden.

4K-content is alleen beschikbaar via uitzending

Als u een 4K UHD-tv hebt, kunt u genieten van 4K-inhoud tijdens uitzendingen en tv-programma's. Als je dat niet wilt en de 4K-ervaring wilt, heb je een Sky Q-ervaringspakket met 2TB Sky Q-box nodig waarmee je uitzendingen zoals Premier League Games, F1, Boxing, Rugby, Darts en andere sporten op 4K-kwaliteit kunt bekijken.

Heeft niet de beste feedback van klanten

Sky heeft een slechte kijkcijfer als het gaat om streamingervaring en heeft niet het beste van streamingtechnologie. Dit is te zien via de Q-box, die nog hdr-ondersteuning moet krijgen. Afgezien daarvan is er geen manier om 4K te bekijken, tenzij je live-evenementen streamt.

Plannen & Prijzen

Het betalingsplan van Sky is complex, net als alle betaal-tv-aanbieders. Het bedrag dat u betaalt, correleert met het type inhoud dat u wilt. Sky Q-boxen die verkrijgbaar zijn in 1- en 2TB-versies, stellen u in staat om drie shows tegelijkertijd op te nemen, terwijl u de vierde titel kunt bekijken. Om de beste 4K-ervaring te krijgen, moet u zich abonneren op Sky Q-ervaring. sky q-ervaring kost £ 13 / maand en is vereist voor 4k-streaming. Met sky q kun je content bekijken via de q mini boxershort of sky go app. door een extra  £ 5 / maand uit te geven, kun je content downloaden op je apparaat en 4k-mogelijkheden met vier schermen krijgen in Netflix als je het koppelt met ultimate on demand.

-Een maandelijks abonnement dat $ 9.99 / maand in rekening brengt -Een jaarabonnement dat $ 119.99 / jaar kost Afgezien van deze, zijn er andere abonnementsopties die een maandelijks bedrag van $ 9.99 / maand, een jaarlijkse vergoeding van $ 119.99 / jaar of een eenmalige betaling van $ 59.99 omvatten.

Sky Entertainment: Maandelijkse kosten voor standaarddefinitie zijn £ 22 en voor HD-inhoud is het £ 5. Dit omvat 42 kanalen en ontgrendelt HD-inhoud in kinderpakketten, on-demand en HD-inhoud. Je hebt met deze service toegang tot maximaal twee schermen op Netflix, ITV, BBC en Channel 4 HD.

Een betaalbare on-demand service van £ 12 / per maand met 500 boxsets van Sky en Een Netflix-abonnement is nu beschikbaar.

Sky Cinema: een HD-filmservice met een grote filmbibliotheek die £ 11 per maand kost.

Een HD-aanbod van Sky Sports dat een scala aan prijzen biedt, afhankelijk van de kanalen die u wilt bekijken.

Sky Kids TV is een service van £ 5 per maand die 11 kanalen en meer dan 5000 afleveringen on-demand inhoud voor kinderen biedt.

Suggesties die ik heb voor Sky

Sky moet zijn spel opvoeren, want BT Sport is bezig met een snelle inhaalslag. Sky moet concurrerender zijn met zijn prijzen. Ik heb gehoord dat Sky probeert volledig digitaal te gaan en die transformatie zal alleen worden gewaardeerd als ze het plan haalbaar houden voor eindklanten.

Conclusie

Als je een uitgebreide bibliotheek met inhoud wilt met een overvloed aan kanalen in verschillende genres, dan zul je niet echt denken aan een andere service dan Sky of BT. Ik heb echter het gevoel dat ze hun plannen en prijzen moeten afzwakken wanneer ze helemaal digitaal gaan.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Sky TV
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Sky TV
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Sky TV
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Sky TV

breedband helmond storing

sky cinema kosten

sky online tv

sky tv

sky tv app

sky tv kosten

storing breedband helmond

Sky TV Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Sky is de populairste aanbieder van betaaltelevisie in het Verenigd Koninkrijk. Het heeft meer dan 20 miljoen abonnees en zijn netwerk biedt entertainment, films en sportinhoud. Je hebt ook toegang tot 4K-tv-inhoud samen met originele shows van niet alleen Amazon, maar ook Netflix.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op