Eerste Divisie
Ma 20:00
Eerste Divisie
Ma 20:00
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Shudder Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Shudder is de site voor horrorliefhebbers. Of je nu een casual watcher of superfan bent, Shudder heeft iets voor jou. Hun originele inhoud en exclusieve films zijn perfect voor horrorjunkies overal ter wereld. Hun lage prijs en themawebsite zorgen ervoor dat kijkers zich meteen thuis voelen. Gezellig op en kijk naar je nieuwe en oude favorieten.

Shudder

shudder nederland

discovery plus gratis kijken

shudder

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zondag, 10.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

shudder.com

Het vinden van goede horrorfilms en -series op populaire streamingwebsites kan een ontmoedigende taak zijn. Meestal worden horrormedia gebundeld in één genre. Echte horrorfans weten echter dat dit niet eerlijk is. In het horrorgenre zijn er meerdere subgenres waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een show. Dat is waar Shudder om de hoek komt kijken. Shudder is een streaming website speciaal gemaakt voor horror liefhebbers. Het heeft een breed scala aan verschillende horrorgenres, waaronder onafhankelijke films en series die meestal niet op andere streamingplatforms te vinden zijn. Dit maakt het een uitstekende bron voor het vinden van inhoud van hoge kwaliteit.
Shudder is een streamingsite gemaakt voor horrorliefhebbers. Het lijkt op Netflix, maar dan met veel meer bloed. Gelukkig voor kijkers is de website van Shudder verrassend eenvoudig te gebruiken!
In 2016 lanceerde AMC Network hun streaming website volledig. De site beweert inhoud te bieden voor alle horrorfans, casual fans en superfans. Het is snel gegroeid en is geliefd bij iedereen die van horrorfilms houdt.

Website Ontwerp

Het websiteontwerp van Shudder geeft de kijker een gevoel van doel. In feite doet hun website-ontwerp denken aan een andere streamingsite, Netflix. Er zijn verschillende overeenkomsten tussen de twee websites, waaronder lay-out- en ontwerpfuncties.
Het logo voor Shudder bevindt zich op dezelfde plek als de N van Netflix, hun menu is op dezelfde manier ingesteld en hun bibliotheek wordt op dezelfde manier weergegeven. Een andere overeenkomst is dat hun dozen zich op bijna dezelfde plek bevinden.
De website, Shudder, ziet eruit als een rip-off van een andere website, maar het is eigenlijk heel passend. Ik zou het de Netflix van Horror noemen. De site werkt op dezelfde manier en plaatst oudere inhoud, samen met het verstrekken van zijn eigen originele inhoud ook.
Dit element van de site is griezelig en opwindend tegelijkertijd. Het navigatiesysteem met horrorthema van de website is mijn favoriete onderdeel. Wanneer je over de woorden op het menu zweeft, kronkelen ze blijkbaar door statische tv-interferentie. Ook staan er diverse andere easter eggs rond de website, waaronder social media links. Bovendien luidt een klein bijschrift 'Stalk Us'. Dit element van de website is griezelig en spannend tegelijk.

Tevreden

Er zijn een behoorlijk aantal films en series over Shudder. In totaal zijn er 500 titels beschikbaar.
Sommige films op de Shudder-site zijn zeer exclusief. Er is een lange lijst met items die exclusief zijn voor hun sites zoals Todd and the Book of Pure Evil, Channel Zero: Candle Cove en Haunt. De site produceert zijn eigen originele inhoud genaamd Shudder Originals. Alle shows zoals Creepshow, Monster Vision en The Wrath zijn alleen te zien op Shudder.
Shudder is een website waar curatoren genre opsplitsen in subgenres, met veel meer leuke categorieën dan wat je op de meeste andere websites zou vinden. Curatoren kiezen beroemdheden om elke categorie te hosten, zodat je altijd een unieke en vermakelijke ervaring kunt verwachten.
Een ander deel van de inhoud die u ontvangt wanneer u zich aanmeldt voor de website is een live televisiefeed van horror. Het is geweldig als je zin hebt om naar iets willekeurigs te kijken, maar het kan een beetje griezelig zijn.
De Shudder blog wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe informatie. Het biedt ook exclusieve informatie achter de schermen die kijkers op de hoogte houdt.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De toegankelijkheid van het bureaublad is geweldig. Voor degenen onder u die niet bekend zijn met Shudder, het is een streamingdienst die bijna precies aanvoelt als Netflix. De video's spelen geweldig en de geluidskwaliteit is erg goed.
De mobiele browser is een replica van de desktopbrowser. Het gedraagt zich op dezelfde manier. Er zijn geen duidelijke problemen mee. Het is echter moeilijk om een knop te vinden om de app te downloaden, dus in plaats daarvan heb ik er gewoon naar gezocht in de app store.
De app is zeer visueel verbluffend. Het krijgt meer smaak dan de website. Wanneer u de app opent, heeft het lege scherm tijdens het laden een oude muur die eruitziet alsof het behang afbladdert. De app bevindt zich op een andere manier dan de website, maar dat is maar goed ook.
Ik selecteerde Mijn lijst en de categorie die ik wilde bekijken, verscheen aan de rechterkant. Het aantal objecten in die categorie wordt in het groen onder de lijst weergegeven. Je kunt aan hoe goed ze het voordeel van het hebben van een app hebben geoptimaliseerd, zien dat ze er echt veel aandacht aan hebben besteed. Rechtsboven vindt u uw instellingen, inclusief uw zoekbalk. Het onderste menu is visueel aantrekkelijk met een eenvoudige lay-out die gemakkelijk te begrijpen is. Van links naar rechts staat op het menu Featured, Shudder TV, Collections en Browse. Elke categorie heeft zijn eigen kleine pictogram dat zijn naam weerspiegelt - Featured heeft een afbeelding van een tv met een blauw licht erachter, Shudder TV heeft een afbeelding van een horrorfilmposter met bloed dat eruit valt, Collections heeft afbeeldingen van items in een doos en Browse heeft afbeeldingen voor het zoeken naar inhoud op YouTube of andere websites. De eerste horizontale lijst in beeld is Mijn lijst- dit geeft een overzicht van alle inhoud die u aan uw app hebt toegevoegd; het aantal items in elke categorie wordt in het groen onder de lijst weergegeven. Ik selecteerde Mijn lijst en vond mijn gewenste inhoud aan de rechterkant onder een nieuwe kop met de naam 'Onlangs toegevoegd'. Er zijn hier drie verticale lijsten: Abonnementen (waarmee je al je geabonneerde kanalen ziet), Kanalen (waarmee je al je huidige kanalen ziet) en Video's (waarmee je al je huidige video's ziet). Toegang hebben tot deze lijsten maakt het gemakkelijk om te vinden wat u zoekt zonder dat u afzonderlijke video's één voor één hoeft te doorlopen.

Positieven

Er zijn veel positieve dingen over het gebruik van Shudder. Het is een zeer nuttige streamingdienst, vooral voor horrorfans. De lay-out is mooi en gestroomlijnd. Het is een eenvoudig te gebruiken site en applicatie. De algemene prijs van de service is geweldig! $ 4.99 per maand als je jaarlijks koopt, is ongelooflijk!
Als je zin hebt om wat horrorfilms te bekijken, heeft de site er een heleboel om uit te kiezen. Je kunt Shudder TV bekijken of toegang krijgen tot andere inhoud zoals een Ghoul Log - die is versierd voor Halloween en spookachtige geluiden bevat.
De navigatieknoppen met horrorthema zijn een geweldige toevoeging. Ze hebben de slimme titel 'Stalk Us'. Het bovenste menu heeft statisch-achtige letters wanneer je erop zweeft, net als op een tv. Het logo is interessant - het is de Shudder-tekst met alle hoofdletters in een tekst die lijkt op het gebroken spiegelglas. Een deel van de tekst kleurt ook bloedrood als je er met de muis overheen beweegt.
De blog is een geweldige functie. Het is geweldig om alle originele inhoud bij te kunnen houden. De blik achter de schermen op shows die je leuk vindt, is ook cool.
De titellijst kan worden gezien als positief of negatief omdat er een aantal obscure titels op staan. Voor mensen die de voorkeur geven aan mainstream horror, is dit echter geen goede zaak. Er zijn enkele grotere horrortitels op de site, maar het zijn overwegend bekende films. Aan de andere kant, als je een enorme horrorfan bent en alles hebt gezien, zijn de obscure titels positief.
De zeer samengestelde collecties zijn geweldig. De makers kiezen met de hand de titels die erin gaan. Gasten van de website hebben ook een speciaal plekje op de site waar ze lijsten met hun favoriete horrorfilms en -series kunnen delen met kijkers. Filmmakers, acteurs en horroriconen maken lijsten met hun favoriete horrorfilms en -series om te delen met kijkers op de website.

Negatieven

Over het algemeen geloof ik dat Shudder een geweldige site is met veel geweldige functies. Er zitten echter een paar negatieve aspecten aan. Ten eerste is hun bibliotheek niet bijzonder groot in vergelijking met andere streamingsites. Ten tweede hebben ze niet veel reguliere titels toegevoegd, wat voor sommige kijkers beperkend kan zijn.
Verdergaand op het punt van de bibliotheek, zijn er veel obscure en ongehoorde titels. Dit kan goed of slecht zijn. In het geval van sommigen is het een spelbreker om niet meer memorabele titels te zien. Categorisatie maakt het echter heel gemakkelijk om iets te vinden om naar te kijken.
Ik vond het frustrerend dat er geen autoplay-functie op de serie zit. Dit is geen enorm ongemak, maar ik weet niet zeker waarom ze dit niet in het ontwerp hebben opgenomen.
Hoewel de zoekfunctie handig is, werkt deze voor veel grote streamingsites niet goed. Tenzij de titel specifieke trefwoorden bevat, zal Shudder deze niet vinden.

Verbeteringen nodig

Er zijn momenteel slechts een paar geselecteerde films die op de service te vinden zijn. Een grote verbetering voor Shudder is om het gemakkelijker te maken om zoekwoorden te vinden in plaats van alleen titels. Een andere grote verbetering zou het toevoegen van meer films aan de bibliotheek zijn. Op dit moment zijn er slechts een paar geselecteerde films beschikbaar op de service.

Samenvatting

Als je een horrorliefhebber bent, moet je je zeker abonneren op Shudder. Het ontwerp van de website en app is perfect en de inhoud is altijd spannend. Er wordt regelmatig nieuw materiaal toegevoegd, zodat er nooit een saai moment is.
Deze website heeft veel voordelen die opwegen tegen eventuele nadelen. Er zijn weinig gebieden waar het kan worden verbeterd, en zelfs dan zouden de veranderingen minimaal zijn. Enkele van mijn favoriete functies zijn gastcollecties, subgenres en Ghoul-Log.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Shudder

shudder nederland

discovery plus gratis kijken

shudder

Shudder Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Shudder is de site voor horrorliefhebbers. Of je nu een casual watcher of superfan bent, Shudder heeft iets voor jou. Hun originele inhoud en exclusieve films zijn perfect voor horrorjunkies overal ter wereld. Hun lage prijs en themawebsite zorgen ervoor dat kijkers zich meteen thuis voelen. Gezellig op en kijk naar je nieuwe en oude favorieten.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op