Eerste Divisie
Ma 20:00
Eerste Divisie
Ma 20:00
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 21:00
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Showtime Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Sho.com is een top-ranked streaming netwerk dat een indrukwekkende verzameling originele inhoud heeft, die allemaal offline en zonder commercials beschikbaar is. Het is niet goedkoop, maar het is over het algemeen een uitstekende service.

Showtime

programma's die te zien zijn op showtime

hbo go kosten

shameless kijken gratis

showtime streaming nederland

storing prime video

twin peaks streaming nederland

voetbal op laptop

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zondag, 10.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

sho.com

Ken jij Showtime? Het is een streamingdienst die iets minder populair is dan Netflix en Hulu, maar veel mensen denken dat het de moeite waard is vanwege de functies die het biedt. Laten we eens kijken wat die functies zijn en kijken of ze goed genoeg zijn om het abonnement de moeite waard te maken.

Hoe het begon

Showtime werd opgericht in 1976. Het was een premium televisienetwerk met een breed scala aan programma's, waaronder in het theater uitgebrachte films, originele tv-series, sportevenementen en stand-up comedy. In de vroege jaren 2000 lanceerden ze Showtime on Demand, vooral om te kunnen concurreren met HBO. In 2010 gingen ze met hun tijd mee en kwamen ze met Showtime Anytime, de eerste iteratie van hun online streamingdienst. Vijf jaar later brachten ze Showtime uit, de zelfstandige service die sindsdien een kracht is geworden om rekening mee te houden in de premium-streamingarena.

Hoe het werkt

Als je alleen een Showtime-abonnement hebt via de app of website, kun je al je programma's en films bekijken in de app of website, ongeacht waar ze zich in je tv-opstelling bevinden. Als u echter shows en films op Hulu of Netflix wilt bekijken met uw Showtime-abonnement, moet u upgraden naar een traditioneel Showtime-abonnement.

Wat is inbegrepen

Dus, ben je benieuwd naar wat voor soort inhoud Showtime te bieden heeft en of het kan concurreren met enkele van de grotere spelers? Nou, in plaats van te beschikken over een enorme bibliotheek zoals Netflix, Hulu en Prime Video, richt Showtime zich meer op het ontwikkelen van originele programma's van hoge kwaliteit. De filosofie hier is absoluut kwaliteit boven kwantiteit. De grootte van de bibliotheek is miniem in vergelijking met de industriereuzen. Wat dat echter betekent, is dat er minder rommel is. Laten we eens kijken naar enkele van de series die worden geassocieerd met Showtime. Klaar? - Shameless - Ray Donovan - Twin Peaks - Dexter - Wie is Amerika? - Kidding - Afleveringen - Homeland
De bibliotheek heeft een uitgebreide film- en tv-selectie, evenals gevarieerde sportprogramma's. U kunt hier door de bibliotheek bladeren en alles downloaden voor offline gebruik. Er zijn nooit commercials om je favoriete show te onderbreken.
Dus, wat inhoud betreft, blinkt Showtime uit in het produceren van originele series van hoge kwaliteit. Het biedt ook een kleine selectie van films en sportprogramma's (inclusief live sportwedstrijden). Degenen die een gecentraliseerd entertainmentcentrum zoals Netflix verwachten, zullen zwaar teleurgesteld zijn. Showtime is een premium televisienetwerk dat alleen inhoud vrijgeeft die is afgestemd op het imago van hun merk. Met andere woorden, ze zijn kieskeurig.
In plaats van urenlang door een enorme bibliotheek te scrollen, is wat je ziet met Showtime wat je krijgt - zonder door de digitale murk te kijken om iets goeds te vinden. Dit is goed omdat er weinig dingen frustrerender zijn dan te gaan zitten om te genieten van wat downtime voor de tv, om vervolgens verlamd te raken door de eindeloze mogelijkheden op Netflix of Hulu.
Als je geïnteresseerd bent in streamingdiensten die zich richten op het overlaten van weinig aan de verbeelding, is [HBO Go] ((link dit naar onze HBO Go-recensie wanneer deze wordt gepubliceerd) een geweldige optie. Het is echter misschien niet voor iedereen, dus zorg ervoor dat je de nadelen ervan leest voordat je een beslissing neemt.

Ontwerp van de Website

De paginering is eenvoudig te navigeren en de site laadt snel. Ik denk dat de landingspagina van Showtime eenvoudig en strak is. Het is eenvoudig en schoon, waardoor het gebruiksvriendelijk is. Er zijn veel overeenkomsten tussen Showtime en Netflix, maar met minder rommel en geen vervelende auto-play previews die de bestemmingspagina bedekken. Een enkel vervolgkeuzemenu toont alle gewenste subcategorieën: series, films, sport, komedie, documentaires, enz. De paginering is eenvoudig te navigeren en de site laadt snel.

Mobiele ervaring

Onlangs hebben gebruikers hun bezorgdheid geuit over de algemene voorwaarden waarmee u moet instemmen bij het downloaden van Showtime Anytime. De overeenkomst geeft Showtime rechten over uw gebruikersgegevens die volgens velen buitensporig of onnodig zijn. Ik weet niet precies wat Showtime met die data doet, maar ik denk dat het belangrijk is dat je je hiervan bewust bent.
Showtime Anytime is ook een beetje een pain in the ass als het gaat om integratie en prestaties. Dit geldt vooral als het gaat om de integratie met een Smart TV. Het proces is onnodig ingewikkeld en het kan meerdere pogingen kosten om het met succes te doen. Zelfs als je ze koppelt, is het probleem nog niet voorbij. De app vereist vaak dat u zich opnieuw aanmeldt, zelfs als u zeker weet dat u uw inloggegevens hebt opgeslagen. Hoewel dit een klein ongemak is in plaats van een flagrante fout, is het vervelend als de hel en moet het zo snel mogelijk worden opgelost.
De standaard Showtime-app voor kabelabonnees heeft enkele problemen, zoals lage downloadsnelheden en vaker bufferen dan op andere streamingdiensten. De interface is echter vrij eenvoudig te navigeren en wanneer alles soepel verloopt, heb ik geen problemen.

De sterke punten van Prime Video

Dus, nu ik Showtime een kort overzicht heb gegeven, laten we de sterke punten samenvatten. Ik hou echt van de programmering die dit netwerk biedt, en hoewel sommigen de voorkeur geven aan HBO, blijf ik bij mijn wapens en kies ik de kant van Showtime. Shows als Kidding, Who is America?, Shameless en Homeland zijn uniek genoeg om mijn goedkeuring te winnen. Gecombineerd met reclamevrije, downloadbare inhoud, een intuïtieve webclient en een aantal fatsoenlijke live programmeeropties, is er hier veel om van te houden.

De zwakke punten van Prime Video

Hoewel Showtime misschien niet de populairste streamingdienst is die er is, is er een reden waarom het niet de populairste is. De bibliotheek is relatief klein en als je de originele serie van Showtime niet leuk vindt, zul je moeite hebben om iets te vinden om naar te kijken in de films, documentaires of comedyspecials van de service. Bovendien is het voor $ 10.99 / maand niet goedkoop en de mobiele apps van de service maken het moeilijk te gebruiken. Er zijn echter enkele verbeteringen die kunnen worden aangebracht

Suggesties

De scheiding tussen Showtime Anytime en Showtime (de zelfstandige service) maakt het voor gebruikers moeilijk om te vinden wat ze zoeken en maakt het moeilijk voor het bedrijf om updates en probleemoplossing bij te houden. Ik denk dat het hebben van een enkele app het voor gebruikers gemakkelijker zou maken om te vinden wat ze zoeken en het bedrijf in staat zou stellen meer middelen te besteden aan het upgraden en verbeteren van Showtime.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Showtime

programma's die te zien zijn op showtime

hbo go kosten

shameless kijken gratis

showtime streaming nederland

storing prime video

twin peaks streaming nederland

voetbal op laptop

Showtime Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Sho.com is een top-ranked streaming netwerk dat een indrukwekkende verzameling originele inhoud heeft, die allemaal offline en zonder commercials beschikbaar is. Het is niet goedkoop, maar het is over het algemeen een uitstekende service.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op