Eliteserien
Nu
Eliteserien
11'' geleden
Eliteserien
27'' geleden
Eliteserien
34'' geleden
Eliteserien
35'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Sclessin

Stade de Sclessin: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het is gelegen in het noordoostelijke deel van de stad, in de buurt van het warenhuis Sclessin. Het Stade Maurice Dufrasne opende in 1909 in het noordoosten van Parijs, in de buurt van het warenhuis Sclessin.

Sclessin

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

In de loop der jaren heeft het stadion vele renovaties en uitbreidingen ondergaan om de steeds groter wordende menigten te huisvesten. De nieuwste toevoeging is een grote promenade die langs een van de zijlijnen loopt. Stade de Sclessin is een stadion dat voor het eerst werd gebouwd in 1909. Het heeft in de loop der jaren vele renovaties en uitbreidingen ondergaan, meest recent met een grote promenade langs een van de zijlijnen. Standard kocht de grond in 1923 en begon vervolgens met de bouw van nieuwe betonnen tribunes. Tegen het einde van de jaren 1920 kon het stadion ongeveer 24.000 toeschouwers bevatten. In 1962 werd een nieuw scorebord geïnstalleerd en in 1975 werden de veldlichten aangezet. In 1939 werd een nieuw terras gebouwd dat plaats bood aan 20.000 fans; in 1950 werden extra zitplaatsen aan het stadion toegevoegd; in 1962 werd een nieuw scorebord geïnstalleerd; en in 1975 gingen de veldlichten aan. In de vroege jaren 1970 bereikte Sclessin zijn maximale capaciteit toen een van de terrassen werd uitgebreid en 43.000 mensen de tribunes konden inpakken. Het stadion was een van de locaties van de EK 1972, die in België werden gehouden. De wedstrijd om de derde plaats tussen België en Hongarije werd daar gespeeld (2-1), al was het slechts één van de locaties. Sclessin kreeg in 1985 een nieuwe hoofdtribune en in 1992 werd begonnen met de werkzaamheden aan de stand aan de overkant. Beide uiteinden werden herontwikkeld in de late jaren 1990 ter voorbereiding op het Euro 2000-toernooi. Tijdens Euro 2000 werden drie groepswedstrijden in de eerste ronde in het stadion gespeeld. (foto's van het huidige Stade de Sclessin hieronder)

Manieren om naar Sclessin te reizen

Het Stade de Sclessin ligt in het zuidwesten van Luik aan de oevers van de Maas. Het ligt op iets meer dan 5 kilometer van het stadscentrum en op 3,5 kilometer van het belangrijkste treinstation van Luik, Liege-Guillemins. Vanuit Luik-Guillemins neemt u bus 2, 3 of 27 om bij het stadion te komen. Bussen vertrekken regelmatig voor de rit van 10 minuten naar het stadion. Stap uit bij halte SCLESSIN. Adres: Rue de la Centrale 2, 4000 Sclessin

Eet, drink en slaap in de buurt van Sclessin

Stade de Sclessin ligt in een niet bijzonder aantrekkelijk gebied dat een mix is van industrie, kantoren en enkele residentiële woningen. Het is gelegen in België, dus het is misschien beter om iets te eten en te drinken te vinden in het centrum van Luik? Er zijn geen hotels in de buurt van Sclessin, maar er zijn verschillende opties in de buurt van treinstation Guillemins die u snel met de bus naar het stadion brengen. U kunt ook overwegen om in het centrum van Liã ̈ge te verblijven of zelfs in het nabijgelegen Maastricht of Aken te verblijven, die beide aangename historische stadscentra hebben en op slechts 30 minuten met de trein liggen.

Standard de Liege Tickets

Tickets voor wedstrijden van Standard de Liege zijn te koop aan het clubkantoor. Over het algemeen kunnen tickets niet worden gekocht op de dag van de wedstrijd aan de poort van het stadion. De prijs van tickets voor lagere stoelen achter het doel varieert van 16.00 tot 32.00 uur, terwijl centrale stoelen tussen 18.00 en 43.00 uur kosten voor sommige wedstrijden met een hoger profiel. Een plattegrond van de zitplaatsen vindt u hier. Voor meer informatie kunt u bellen naar +32 (0) 4 229 98 98 of mailen naar [email protected]

Relevante internetlinks

De Standard de Liã ̈ge website is de officiële website van de voetbalclub Standard de Liã ̈ge. De website van het VVV-kantoor van de stad Liã ̈ge heet Liege.Infotec.be.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Sclessin
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Sclessin
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Sclessin
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
23:00
Peñarol
Liverpool
  Wedstrijden streamen
5 Wedstrijden
Eliteserien - Speeldag 11
3 - 0
Strømsgodset
Lillestrøm
Eliteserien - Speeldag 11
Vandaag
20:00
Vålerenga
Odd
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Plaza Colonia
Cerrito
Major League Soccer - Regular Season
Vandaag
21:00
Los Angeles FC
New York RB
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
23:00
Peñarol
Liverpool
  Wedstrijden met videos
2 Wedstrijden
Eliteserien - Speeldag 11
Vandaag
2 - 0
Bodø / Glimt
Aalesund
Eliteserien - Speeldag 11
Vandaag
2 - 2
Sandefjord
Tromsø

Populaire zoekopdrachten

Sclessin

Stade de Sclessin: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het is gelegen in het noordoostelijke deel van de stad, in de buurt van het warenhuis Sclessin. Het Stade Maurice Dufrasne opende in 1909 in het noordoosten van Parijs, in de buurt van het warenhuis Sclessin.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op