Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stade Saputo: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het stadion bevindt zich in het stadsdeel Mercier-Hochelaga-Maisonneuve in Montreal, Quebec. Stade Saputo werd in 2007 gebouwd als de nieuwe thuisbasis van de Montreal Impact, die toen nog in de NASL speelden. Het stadion bevindt zich in het stadsdeel Mercier-Hochelaga-Maisonneuve in Montreal, Quebec.

Saputo

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion kostte 60 miljoen dollar canadees en had een capaciteit van 18.000 zitplaatsen. Stade Saputo werd in 2007 gebouwd om te dienen als de nieuwe thuisbasis van de Montreal Impact, die toen in de NASL speelden. Het stadion kostte 60 miljoen dollar canadees en had een capaciteit van 18.000 zitplaatsen. Het stadion kostte 17 miljoen dollar, waarvan 7,5 dollar werd geschonken door de familie Saputo, eigenaren van de Impact. Daardoor zou het stadion hun naam dragen. The Impact speelde zijn eerste thuiswedstrijd op 29 mei 2010 tegen Toronto FC. Het stadion is inmiddels uitgebreid tot zo'n 30.000 en is momenteel het grootste voetbalspecifieke stadion van Noord-Amerika. Stade Saputo opende officieel op 19 mei 2008 met een wedstrijd tussen de Impact en Vancouver Whitecaps. Het kon aanvankelijk iets meer dan 13.000 toeschouwers bevatten, maar toen de Impact in 2010 werd geselecteerd als een MLS-uitbreidingsteam, was een stadionuitbreiding onderdeel van de deal. The Impact hield hun eerste thuiswedstrijd op 29 mei 2010 tegen Toronto FC. Sindsdien is Stade Saputo uitgebreid tot ongeveer 30.000 en is het momenteel het grootste voetbalspecifieke stadion in Noord-Amerika. De bouw van het nieuwe stadion begon in 2011 en omvat sindsdien de toevoeging van 7.000 zitplaatsen, verbeterde bedrijfsfaciliteiten en een dak dat ongeveer 30% van de zitplaatsen bedekt. Omdat de Impact voor de start van het eerste MLS-seizoen nog geen werkzaamheden aan hun stadion hadden afgerond, speelden ze hun eerste wedstrijden in het naastgelegen Olympisch Stadion. Ze speelden hun eerste wedstrijd in het gerenoveerde Stade Saputo op 16 juni 2012 tegen Seattle Sounders (4-1).

Manieren om naar Stade Saputo te reizen

Stade Saputo ligt in het noorden van Montreal, op ongeveer 6 kilometer van het centrum en op ongeveer 7,5 kilometer van het centraal station van Montreal. Het maakt deel uit van het Olympisch Park van Montreal dat ook het Olympisch Stadion omvat. Het stadion ligt dicht bij metrostation Viau en metrostation Pie IX. Beide stations bevinden zich aan metrolijn 1, die dwars door het centrum van Montreal loopt. De rit naar het stadion duurt iets meer dan 10 minuten. Loop vanaf het centraal station van Montreal naar het metrostation McGill (5 minuten) en neem vervolgens lijn 1. Adres: 4750 Rue Sherbrooke Est, Montréal, Québec

Montreal Impact Tickets

Tickets voor Montreal Impact games zijn online te koop. Prijzen voor staande kamers variëren van CA $ 19,00 tot CA $ 44,00. Prijzen voor tickets variëren van CA $ 29,00 voor een algemene toegangsstoel achter een van de doelen tot CA $ 89,00 voor een centrale stoel aan een van de lange zijden. Prijzen voor staande kamers variëren van CA $ 19,00 tot CA $ 44,00 Ze hebben grote ambities om een kampioenschap te winnen en de beste voetbalclub van het land te worden. The Impact spelen af en toe spraakmakende wedstrijden in het naastgelegen Olympisch Stadion. Ze hebben grote ambities om een kampioenschap te winnen en de beste voetbalclub in Quebec te worden.

Relevante internetlinks

De officiële website van de Montreal Impact, Impactmontreal.com, biedt toeristische informatie voor bezoekers van Montreal en de omgeving. Montreal toerisme informatie website, Stm.info, biedt informatie over het openbaar vervoer in Montreal.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Saputo
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Saputo
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Saputo
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Saputo

Stade Saputo: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het stadion bevindt zich in het stadsdeel Mercier-Hochelaga-Maisonneuve in Montreal, Quebec. Stade Saputo werd in 2007 gebouwd als de nieuwe thuisbasis van de Montreal Impact, die toen nog in de NASL speelden. Het stadion bevindt zich in het stadsdeel Mercier-Hochelaga-Maisonneuve in Montreal, Quebec.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op