Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadio San Paolo: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Met de bouw van Stadio San Paolo in 1954 had Napoli eindelijk een huis dat ze hun eigen huis konden noemen nadat hun vorige stadion, Stadio Partenopeo, tijdens de Tweede Wereldoorlog werd verwoest.

Sanpaolo

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion werd gebouwd om Napoli een permanent onderkomen te bieden nadat hun oude huis, Stadio Partenopeo, was verwoest door luchtaanvallen in de Tweede Wereldoorlog. Na de Tweede Wereldoorlog speelde de club in verschillende tijdelijke huizen, maar geen van hen voldeed aan hen. Met de snel groeiende fanbase van de club was een groter stadion nodig. Het Stadio San Paolo werd officieel geopend op 6 december 1959 met een wedstrijd tussen Napoli en Juventus. Bij de opening kon het stadion slechts 87.500 toeschouwers herbergen vanwege het onbedekte karakter. De meeste van deze fans stonden. Het stadion werd gemoderniseerd voor het EK in 1980. Het organiseerde drie groepswedstrijden in de eerste ronde en de wedstrijd om de derde plaats tussen Tsjechoslowakije en Italië (1-1). Het Stadio San Paolo werd geselecteerd als een van de speellocaties voor het WK 1990 en onderging als gevolg daarvan een grote renovatie. Het stadion werd gebouwd met een derde niveau en na conversie naar een all-seater, werd de capaciteit teruggebracht tot ongeveer 76.000 zitplaatsen. Tijdens het WK organiseerde Stadio San Paolo twee groepswedstrijden in de eerste ronde, de ronde van 16, de kwartfinale tussen Engeland en Kameroen (3-2) en de halve finale tussen Argentinië en Italië (1-1). Het stadion verviel langzaam na het WK en gebrek aan onderhoud leidde uiteindelijk tot een tijdelijke sluiting. Delen van het stadion werden vervolgens gesloten gehouden, waardoor de capaciteit afnam. Met recente successen zijn er renovaties uitgevoerd aan het stadion waardoor het in aanmerking komt voor Europese wedstrijden. De staat van het stadion is niet verbeterd en dus heeft Napoli zijn ambitie behouden om naar een nieuw stadion te verhuizen of stadio San Paolo uitgebreid te herontwikkelen. Eerdere plannen liepen stuk op niets uit, maar onlangs is de club weer in gesprek met de stad Napoli om tot een oplossing te komen. (foto's van het huidige Stadio San Paolo hieronder)

Manieren om naar Stadio San Paolo te reizen

Het stadion heeft een capaciteit van meer dan 50.000 en werd oorspronkelijk gebouwd in 1926 om het Napolitaanse voetbalkampioenschap te organiseren. Het werd uitgebreid gerenoveerd in 2009 en wordt sindsdien gebruikt voor serie A-voetbal. Het Stadio San Paolo ligt in de westelijke buitenwijk Fuorigrotta en werd oorspronkelijk gebouwd in 1926 om het Napolitaanse voetbalkampioenschap te organiseren. Het werd uitgebreid gerenoveerd in 2009 en is sindsdien gebruikt voor serie A-voetbal. Het treinstation Napoli Campi Flegrei ligt op 5 minuten van het stadion. Er is een dienst vanaf station Napoli Piazza Garibaldi, dat naast het grotere centraal station ligt waar langeafstandstreinen aankomen. De rit duurt ongeveer een half uur. Iets sneller is de metro. Men kan lijn 2 nemen vanaf het centraal station en verschillende punten in de buurt van het centrum. Stap uit bij station Campi Flegrei. De populairste halte op lijn 6 ligt ook op loopafstand van het stadion. De meest directe manier om het station te bereiken is door de Ferrovia Cumana te nemen. Treinen vertrekken vanaf het Monsanto station in de buurt van het stadscentrum. Als u met de auto komt, is het gemakkelijk om stadio San Paolo te bereiken vanaf de Tangenziale di Napoli. Het stadion ligt slechts een paar honderd meter ten zuiden van afrit 10 Fuorigrotta. Adres: Pizzale Vincenzo Tecchio, 80125 Napoli

Eten, drinken en slapen in de buurt van Stadio San Paolo

Het stadion ligt in een dichtbevolkt stedelijk gebied met een groot aantal lokale cafés©en restaurants in de buurt. Er is ook een McDonalds direct naast het stadion. Er zijn een paar fatsoenlijke hotels in de buurt van Stadio San Paolo. Deze omvatten Hotel Leopardi, Hotel Serius en Hotel Cesare Augusto. U kunt er ook de voorkeur aan geven om in het centrum van Napels te verblijven, waar er goede verbindingen met het openbaar vervoer naar het stadion zijn.

Napoli-tickets

Tickets voor wedstrijden kunnen online worden gekocht, bij geautoriseerde verkooppunten en aan de kassa's van Stadio San Paolo. Napoli kan soms het bezit van een fankaart nodig hebben om tickets te kunnen kopen. De ticketprijzen voor low-profile wedstrijden variëren afhankelijk van de tegenstander. Ze kunnen beginnen om €10.00 voor een zitplaats in een van de bochten, en oplopen tot €35.00 voor een zitplaats op de hoofdtribune.

Relevante internetlinks

De websites van SSC Napoli en Inaples zijn officiële websites van het toeristenbureau van Napels, terwijl Metro.na.it een website is gewijd aan informatie over de metro van Napels. Trenitalia is een website met treintijden en tarieven. Ik had moeten controleren of de meeste gepassioneerde supporters op Curva A-stand de Curva A-stand gebruiken. De algehele ervaring was niet slecht; het stadion is oud maar erg groot. De opkomst was schokkend (op 5.000). Het metrostation was gesloten voordat de wedstrijd was afgelopen, dus terugkomen was moeilijk. Ik zou er niet meer naartoe gaan. Ik had moeten kijken of de meeste gepassioneerde Curva A-supporters de tribune in het midden van het stadion gebruikten. De algehele ervaring was niet slecht. Het stadion is oud, maar het is erg groot. De opkomst was schokkend: slechts 5000 mensen kwamen opdagen. Het metrostation was gesloten voordat de wedstrijd was afgelopen, dus achteraf terugkomen was niet eenvoudig. Ik zou er niet meer naartoe gaan. KUNSTEN Frederico kocht een kaartje bij de Listicket-winkel aan de Via Toledo met zijn Amerikaanse paspoort geen probleem. Ik kocht mijn ticket bij de Listicket-winkel aan de Via Toledo met mijn Amerikaanse paspoort zonder enige problemen. The Stadium Guide Official Review schrijft: "We hadden geen probleem om een ticket voor Napoli te bemachtigen. Er zijn twee clubwinkels rond het stadion. Die aan de Distinti-kant verkoopt ook kaartjes. Zoals eerder vermeld is Listicket geen optie meer voor toeristen omdat je in het bezit moet zijn van een lidkaart voor de betreffende club." We ontvingen de volgende informatie van Giorgio Pin: Ik had geen probleem om een kaartje voor Napoli te bemachtigen. Er zijn twee clubwinkels rond het stadion. Die aan de Distinti-kant verkoopt ook kaartjes. Zoals ik al eerder aangaf is Listicket geen optie meer voor toeristen omdat je een clublidkaart moet hebben om het te gebruiken.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Sanpaolo
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Sanpaolo
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Sanpaolo
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Sanpaolo

Stadio San Paolo: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Met de bouw van Stadio San Paolo in 1954 had Napoli eindelijk een huis dat ze hun eigen huis konden noemen nadat hun vorige stadion, Stadio Partenopeo, tijdens de Tweede Wereldoorlog werd verwoest.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op